Top 10 Airsoft

16 resultaten gevonden

De Uithof Den Haag, Zuid-Holland

Sport- en evenementencentrum met nadruk op winterse sporten, indoor skihal van 200 meter, semi-overdekte schaatsbaan van 400 meter, vier verschillende restaurants, klimmen, laser gamen, karten, perfect voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en familiedagen.

5 aanbiedingen
Paintball Manege Rotterdam, Zuid-Holland

Een van de grootste paintballorganisaties van Nederland, actieve uitjes op een avontuurlijke locatie, perfect als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest, goed te bereiken via de snelweg.

2 aanbiedingen
Airsoft Training Center Helenaveen, Noord-Brabant

Het Airsoft Training Center heeft twee locaties in Brabant waar je deze spannende, nieuwe gevechtssimulatiesport kunt spelen. Helenaveen indoor is 7500m2 groot en wordt wel de ultieme airsoftlocatie genoemd. De...

1 aanbieding
Paintball Strand Ermelo, Gelderland

Paintballen, lasergamen of airsoft op een echt strand voorzien van obstakels, uitkijktorens en meer verdeeld over verschillende arena's. Gezellige bar op het strand voor een hapje en een drankje.

3 aanbiedingen
Paintball Boerderij Ewijk, Gelderland

Boerderij met diverse arena's vol obstakels voor lasergamen, paintball en airsoft games. Iedere arena heeft een eigen thema.

2 aanbiedingen
Zips & ropes Ewijk, Gelderland

Zips & Ropes is meer dan een enkel klimbos en laat zich beter omschrijven als een adventurepark voor jong en oud, waar tal van activiteiten worden georganiseerd voor avonturiers die...

4 aanbiedingen
Gladiator Sports Almere, Flevoland

Grootste combatpark van Nederland, elf speelvelden van 10 hectare bosgebied, outdoor laser gamen, avontuurlijk paintballen, geschikt voor jong en oud.

3 aanbiedingen
Paintball Loods Rijkevorsel, België

Oude loods gevuld met objecten, obstakels en een uitkijktoren voor paintballen en airsoft games. Gezellige bar waar je terecht kan voor een hapje en een drankje.

1 aanbieding
De Voltage Tilburg, Noord-Brabant

Grootste indoor entertainmentcentrum van Nederland, meer dan 35 activiteiten, avontuurlijk karten, lasergame, bowling, paintball & airsoft, klimmen, sumoworstelen, escape rooms

Down Under Nieuwegein, Utrecht

Toplocatie voor watersport en recreatie, professioneel cablepark voor waterski, wakeboarden, tuben, kneeboarden en meer, diverse activiteiten te doen zoals paintball, voetgolf en airsoft.

Airsoft aanbiedingen

Airsoft Training Center
Veiling: Stoer kinderfeestje met nerfguns Bieden vanaf € 1 Bekijk