Top 10 Aquarium

12 resultaten gevonden

Diergaarde Blijdorp Rotterdam, Zuid-Holland

Grote stadsdierentuin in Rotterdam, mooie ruime dierenverblijven, veel dieren zijn goed van dichtbij te zien zoals de ijsberen en olifanten, vlindertuin en aquarium met onderwaterkoepel, compleet dagje uit, erg leuk voor gezinnen met kinderen maar ook zeer geschikt voor bedrijfsevenementen.

1 aanbieding
Burgers' Zoo Arnhem, Gelderland

Groot dierenpark, mooie natuurlijke leefgebieden waar verschillende dieren bij elkaar leven, diersoorten uit alle werelddelen, aquarium, arrangementen voor scholen, kinderfeestjes en bedrijven, compleet dagje uit, leuk en gezellig voor kinderen en volwassenen.

2 aanbiedingen
Sea Life Scheveningen Scheveningen, Zuid-Holland

Groot zeeaquarium, meer dan 4000 dieren in verschillende aquariums, veel vissen en andere zeedieren, voedermomenten en presentaties, aquariumtunnel, leuk te combineren met een dagje strand, gezellig uitje voor gezinnen met kinderen en volwassenen.

1 aanbieding
Sea Life Blankenberge Blankenberge, België

Zeeaquarium net over de Belgische grens, opvangcentrum voor zeehonden, veel verschillende zeedieren uit alle wereldzee?n, vissen en zeezoogdieren, presentaties door verzorgers, rondleidingen voor scholen en groepen, aquariumtunnel, leuk en leerzaam, ideaal voor een bezoekje tijdens de vakantie.

2 aanbiedingen
Deltapark Neeltje Jans Vrouwenpolder, Zeeland

Themapark en dierenpark, aquarium met tropische vissen en dieren uit de Noordzee, zeehonden en zeeleeuwen shows, expositie over de Deltawerken en watersnoodramp, waterspeeltuin, leuk en leerzaam, geschikt voor kinderen en volwassenen.

2 aanbiedingen
Aquarium van Brussel Brussel, België

Groot aquarium in Brussel, onderwaterwerelden van verschillende continenten, 250 soorten vissen, amfibie?n en zeedieren, gezellig en educatief, gratis audiogidsen beschikbaar, voor scholen en groepen kinderen eerst reserveren, leuk uitje met het hele gezin.

2 aanbiedingen
Artis Amsterdam, Noord-Holland

Grote stadsdierentuin in Amsterdam, oudste dierentuin van Nederland, 900 verschillende diersoorten, aquarium en vlindertuin, planetarium, rondleidingen, diverse mogelijkheden voor scholen, bedrijven en feesten, compleet dagje uit voor iedereen.

Ecomare De Koog, Noord-Holland

Opvangcentrum voor zeehonden en waddenvogels, gelegen in het duingebied op Texel, zie zeehonden, bruinvissen en verschillende vogels, natuurmuseum, walviszaal, gezellig en leerzaam, leuk uitje voor alle leeftijden en goed te combineren met een dagje of vakantie op Texel.

Zoo Antwerpen Antwerpen, België

Grote stadsdierentuin in Antwerpen, oudste dierentuin van België, 350 verschillende diersoorten, aquarium en vlindertuin, kijk hoe de dieren gevoerd worden, gezellig en leerzaam, verschillende rondleidingen, veel mogelijkheden voor scholen, groepen en bedrijven.

Zeeaquarium Bergen aan Zee Bergen aan Zee, Noord-Holland

Zeeaquarium met zeedieren uit verschillende gebieden, 230 soorten vissen, roggen, haaien en andere dieren, potvis expositie, grote schelpen collectie, gezellig en leerzaam, goed te combineren met een dagje strand, leuk voor groot en klein.

Aquarium aanbiedingen