Top 10 Ballonvaart

30 ballonvaarders gevonden

A3 Ballon Laren, Gelderland

star-full

8.2

Ballonvaarten maken tijdens alle seizoenen vanaf 27 opstijgpunten in Nederland. Geschikt voor bedrijfsuitjes en huwelijksaanzoeken. Cadeaubonnen en arrangementen.

Ad Ballon Breda, Noord-Brabant

star-full

9.2

Bijzondere ballonvaarten in Breda, zowel in de ochtend, middag als avond. Ook last minute ballonvaarten te boeken. Speciale arrangementen.

De Strandhoeve Baarlo, Limburg

Pittoreske locatie voor stoere outdoor games, zoals paintballen en klimmen. Ga op avontuur, doe een retraite met teambuilding of vier je bruiloft.

Dutch Ballooning Amersfoort, Utrecht

Ballonvaarten en zalenverhuur voor vergaderingen en feesten. Leuke arrangementen – ook op maat gemaakt. Borrels, dineren, ballonvaren en boottochten.

Sky Ballonvaarten Tilburg, Noord-Brabant

Ballonvaarten in Tilburg en omstreken. In de winter ook ballonvaarten over het Duitse Winterberg. Speciale arrangementen.

Westerwolde Ballooning Ter Apel, Groningen

Klein ballonvaart bedrijf met vijf ballonnen waarmee de omgeving van Ter Apel wordt verkend. Kleurrijke ballonnen. Exclusieve arrangementen en geplande ballonvaarten.

GreetZZ Ballonvaarten Goirle, Noord-Brabant

Grootste ballonvaart maatschappij van Europa met 50 opstijgpunten in Nederland. Extra ruime manden met hoge randen. Reserveren op geplande data’s en arrangementen boeken.

Veluwe Specialist Garderen, Gelderland

star-full

8.1

Veluwe Specialist organiseert diverse avontuurlijke activiteiten op de Veluwe. Ontdek het natuurgebied van een sportieve kant en kom met een groep vrienden, collega's of familie genieten van een van de ...

BAS Ballonvaarten Laren, Gelderland

star-full

10.0

Ruime manden met hoge randen voor een optimaal uitzicht. Elf ballonnen in eigen beheer en opstijgpunten door heel Nederland. Ook geschikt voor ballonvaarten met groepen.

Glope Events Den Haag, Zuid-Holland

Bijzondere bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes. Naast luchtballonvaren ook mogelijkheid tot sportieve land- en wateractiviteiten. Sportief genieten op verschillende plekken in Nederland.

Vergelijk alle 30 ballonvaarders

Op Dagtripper vind je aanbiedingen, uitgebreide informatie & recensies voor alle populaire ballonvaarders. Maak een nieuwe top10 op basis van locatie of bekijk alle overige ballonvaarders hieronder.


De Luchtreiziger Vlaardingen, Zuid-Holland

star-full

9.2

Bijzondere luchtballonvaarten over Zuid-Holland. Speciale luchtvaarten in najaar en winter. Geplande vaarten, privévaarten en lastminutes.

4CB Ballonvaarten Arnhem, Gelderland

Ballonvaarten vanaf opstappunten in heel Nederland. Eigen opstappunt is mogelijk. Bijzondere arrangementen, waaronder Wine Flight, Nachtballonvaart en Ballonvaren in de Alpen.

IkeAir Frederiksoord, Drenthe

Ballonvaarten over Zuidwest-Drenthe en omstreken. Goede reputatie in ballonvaarten. Vliegt ook regelmatig met en WNF ballon.

Rob Wiegers Ballonvaart Soest, Utrecht

Gespecialiseerd in Big Balloon Events met ballonvaarten voor grote groepen (tot 100 mensen). Opstapplaatsen verdeeld over Nederland.

Ballonteam Wessel Kootwijkerbroek, Gelderland

Bijzondere luchtballonvloot voor tochten door heel Nederland. Mogelijk om een eigen opstapplaats aan te wijzen voor een privévlucht. Ballonnen zijn aan bedrijfshuisstijl aan te passen.

Ballonvaarderij de Hot Breda, Noord-Brabant

Reserveer een geplande vaart, privévlucht of een lastminute. Ook ballonvaarten vanaf eigen locatie/terrein. Gespecialiseerd in kleine groepen van twee tot twaalf personen.

Bosma Ballooning Heerenveen, Friesland

Vertrekpunt ligt in Heerenveen, andere locaties zijn mogelijk. Reserveer op een geplande datum of boek een privévlucht. Regelmatig mooie aanbiedingen.

Marberts Ballonvaarten Enschede, Overijssel

Gespecialiseerd in privévaarten voor particulieren als bedrijfsuitjes. Eigen keuze in datum, opstijgpunt en de grootte van de ballon. Met champagnedoop na afloop.

Pijnappel Ballonvaarten Apeldoorn, Gelderland

Specialist in luxe vaarten voor kleine groepen van maximaal zes personen. Vertrekpunt bij Apeldoorn. Ballon kan worden aangepast naar huisstijl van je bedrijf. Ook last minutes mogelijk.

Van Harten Ballonvaarten Barneveld, Gelderland

Privévaarten, geplande data of speciale arrangementen mogelijk. Alle vaarten zijn inclusief hapjes en een drankje. En uiteraard een champagnedoop na afloop.


Blog artikelen

Niets is mooier dan de omgeving bewonderen vanuit de lucht. Vanuit vogelvluchtperspectief lijkt immers alles anders, alsof je naar een levensechte plattegrond staart. Hoe de zon speelt met het landschap, kun je het best aanschouwen ... lees verder