Top 10 Dagje uit België

37 resultaten gevonden

Bobbejaanland Lichtaart, België

Gezellig Belgisch attractiepark met diverse attracties van spannende achtbanen tot zweefmolen, rupsbaan en waterattracties. Er is een groot theater met wisselende shows, bezoek in het najaar ook zeker de griezelige Halloween Nights!

Atomium Brussel, België

Boegbeeld van Brussel, in 1958 gebouwd voor de Wereldtentoonstelling. Geniet van het panoramisch uitzicht over de stad, eet een hapje in het restaurant of bezoek één van de vele tentoonstellingen.

Pairi Daiza Brugelette, België

Veelzijdige dierentuin met vier werelden, cultuur en flora en fauna. Er is een grote variatie aan dieren; van witte tijgers tot aan Tasmaanse duivels. Kijk je ogen uit in Un Jardin Des Mondes en laat je verrassen door natuurgebieden van over de hele wereld.

Walibi Belgium Waver, België

Groot attractiepark met veel spannende achtbanen, thrill rides, waterattracties en familie- en kinderattracties. Echte dare-devils kunnen in dit park hun hart ophalen, maar ook voor gezinnen en families is Walibi Belgium zeer geschikt.

Plopsaland de Panne De Panne, België

Het grootste Kabouter Plop park in de Belgische badplaats De Panne. Maak kennis met alle bekende Studio 100 figuren en maak plezier in de leuke kinderattracties, waterattracties en spannende achtbanen. Bezoek het Plopsa Theater waar leuke shows te zien zijn.

Thermen Londerzeel Londerzeel, België

Prachtig saunacomplex met zwembad, wisselbaden, stoombad, relaxruimtes met open haard, zonnebank en sauna's. Eigen hotel. Mogelijkheid om badlinnen en slippers te huren.

Hezemeer Eindhout, België

In wellnesscentrum Hezemeer, gelegen in de bosrijke omgeving in de Antwerpse Kempen, vind je werkelijk alles wat je hartje begeert op het gebied van welzijn en ontspanning van lichaam en geest.

Bellewaerde Ieper, België

Belgisch attractie- en dierenpark met erg leuke combinatie van pretpark en dierentuin. Beleef een heerlijke dag in de spannende achtbanen en rides, kinder- en familieattracties en waterattracties. In het park zijn meer dan 300 exotische dieren te bewonderen.

Thermen R Roeselare, België

Thermen R in Roeselare heeft alles in huis om te ontspannen en nieuwe energie op te doen met behulp van een ruime keuze aan sauna's, baden en diverse massages en schoonheidsbehandelingen.

Plopsa Coo Stavelot, België

Gezellig Kabouter Plop park in de Belgische Ardennen, gericht op kinderen en gezinnen, maak kennis met bekende Studio 100 vriendjes, veel leuke kinderattracties, shows en evenementen, compleet dagje uit.

Volgende ›

Pagina 1 van 4

Dagtripper Blog