Bezienswaardigheden

Nederlands Openluchtmuseum Arnhem, Gelderland

Historisch museum over Nederlandse geschiedenis, openluchtmuseum, cultuur en kunst, nostalgische belevenis, activiteiten, educatieve programma's, groepsarrangementen.

Rijksmuseum Amsterdam, Noord-Holland

Nationaal museum voor Nederlandse kunst en schilderkunst. Bekijk het werk van de Hollandse Meesters en de Gouden Eeuw, veel topstukken van meesterschilders zoals De Nachtwacht.

Atomium Brussel, België

Boegbeeld van Brussel, in 1958 gebouwd voor de Wereldtentoonstelling. Geniet van het panoramisch uitzicht over de stad, eet een hapje in het restaurant of bezoek één van de vele tentoonstellingen.

Heineken Experience Amsterdam, Noord-Holland

Voormalige Heineken Brouwerij en museum over biermerk Heineken. Boek een interactieve rondleiding waarbij je zelf kunt ruiken, voelen en proeven en leer alles over de biergeschiedenis.

Madame Tussauds Amsterdam, Noord-Holland

Wassenbeeldenmuseum in Amsterdam met nationale en internationale bekendheden. Ga op de foto met je favoriete artiest, acteur of topsporter.

Euromast Rotterdam, Zuid-Holland

De Euromast in Rotterdam is het hoogste gebouw van Nederland. Ga met de lift naar het hoogste puntje voor een spectaculair uitzicht. In de brasserie kun je terecht voor brunch, lunch en diner. De Euromast heeft twee luxe suites waar je op grote hoogte kunt blijven slapen.

Aviodrome Lelystad, Flevoland

Themapark/museum over vliegtuigen, met vele in- en outdoor attracties. Neem een kijkje in een Boeing 747 Jumbo Jet, bestuur een vliegtuig als een echte piloot in een vliegsimulator en beleef een super spannend vliegavontuur in het 4D filmtheater.

The Amsterdam Dungeon Amsterdam, Noord-Holland

Spannend griezelpark met interactieve tour met acteurs en special effects die je meeneemt in een griezelig verhaal. Je daalt af in de kerkers en beleeft meerdere grappige, leerzame en soms ook een beetje enge shows. Durf jij het aan..?

Archeon Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

Themapark waar de geschiedenis tot leven komt. Stap in het leven van de prehistorie, Romeinse tijd en Middeleeuwen. Bezoek de hutten, huizen en gebouwen en doe mee met één van de vele leuke activiteiten zoals zwaardvechten, boogschieten en krijg/geef een Romeinse massage.

Mondo Verde Landgraaf, Limburg

Themapark met wereldtuinen en dieren, mooi aangelegde internationale tuinen, veel vogelsoorten en zoogdieren. Met diverse attracties en speeltuinen is Mondo Verde een compleet dagje uit met de hele familie.

Volgende ›

Pagina 1 van 8

Bezienswaardigheden bij jou in de buurt

Dagtripper Blog