Top 10 Bezienswaardigheden

216 bezienswaardigheden gevonden

Nederlands Openluchtmuseum Arnhem, Gelderland

star-full

8.6

Historisch museum over Nederlandse geschiedenis, openluchtmuseum, cultuur en kunst, nostalgische belevenis, activiteiten, educatieve programma's, groepsarrangementen.

Rijksmuseum Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.7

Nationaal museum voor Nederlandse kunst, schilderkunst, Hollandse Meesters en de Gouden Eeuw, veel topstukken van meesterschilders, De Nachtwacht, leuke workshops en educatieve programma's.

Keukenhof Lisse, Zuid-Holland

star-full

9.0

Grote thematuinen, grote diversiteit aan bloemen en planten, gericht op volwassenen en bloemenliefhebbers, insectentuin en kinderboerderij, leuke en leerzame speurtocht voor kinderen, doolhof, demonstraties, compleet dagje uit.

Madurodam Den Haag, Zuid-Holland

star-full

8.8

Pretpark met miniatuur weergave van heel Nederland, bezoek alle bekende monumenten en plaatsen op een dag, oorlogsmonument voor George Maduro, miniatuur treinen en boten, speeltuin en leuke doe-activiteiten, geschikt voor alle leeftijden.

Van Gogh Museum Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.8

Groot museum gewijd aan de schilder Vincent van Gogh, schilderkunst en tekeningen, veel bekende meesterwerken, rondleidingen en workshops, museum café, zien en beleven.

Anne Frank Huis Amsterdam, Noord-Holland

star-full

9.0

Oorlogsmuseum gewijd aan Anne Frank, het Achterhuis, groepsprogramma's en educatieve lespakketten, cafe en museumwinkel, delen niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden, online reserveren wordt sterk aangeraden.

ss Rotterdam Rotterdam, Zuid-Holland

star-full

8.4

Stoomschip de Rotterdam, Holland-Amerika Lijn, hotel, meerdere restaurants en bars, vergaderzalen en congressen, rondleidingen en workshops, gratis toegankelijk, geschikt voor volwassenen en kinderen.

Euromast Rotterdam, Zuid-Holland

star-full

8.4

De Euromast in Rotterdam is het hoogste gebouw van Nederland. Ga met de lift naar het hoogste puntje voor een spectaculair uitzicht. In de brasserie kun je terecht voor brunch, lunch en diner. De Euromast heeft twee luxe suites waar je op grote hoogte kunt blijven slapen.

Nederlands Openluchtmuseum Arnhem, Gelderland

star-full

8.6

Historisch museum over Nederlandse geschiedenis, openluchtmuseum, cultuur en kunst, nostalgische belevenis, activiteiten, educatieve programma's, groepsarrangementen.

Zaanse Schans Zaandam, Noord-Holland

star-full

9.0

Openluchtmuseum, geschiedenis van de Zaanstreek, meerdere musea, veel windmolens, zeer populair bij toeristen, oude ambachten, eerste Albert Heijn winkel, wandelen, fietsen, varen.

Eye Filmmuseum Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.0

Filmmuseum en bioscoop, filmvertoningen van nieuwe en oude films, collectie van film-gerelateerde voorwerpen en apparatuur, filmgeschiedenis, evenementen en festivals, zakelijke mogelijkheden, leuk en leerzaam.

Top aanbiedingenVergelijk alle 216 bezienswaardigheden

Op Dagtripper vind je aanbiedingen, uitgebreide informatie & recensies voor alle populaire bezienswaardigheden. Maak een nieuwe top10 op basis van locatie of bekijk alle overige bezienswaardigheden hieronder.


Archeon Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

star-full

8.2

Themapark / attractiepark waar de geschiedenis tot leven komt, leven in de prehistorie, Romeinse tijd en Middeleeuwen, gezellig en leerzaam, elk weekend leuke evenementen, veel zakelijke arrangementen, ideaal voor een schoolreisje en familiebezoek.

Aviodrome Lelystad, Flevoland

star-full

8.6

Themapark / museum over vliegtuigen, oude en nieuwe vliegtuigen kijken, leuke attracties voor kinderen en volwassenen, spannend en leerzaam, zeer geschikt voor schoolreisjes, kinderfeestjes en bedrijfsuitjes.

Deltapark Neeltje Jans Vrouwenpolder, Zeeland

star-full

5.9

Themapark en dierenpark, aquarium met tropische vissen en dieren uit de Noordzee, zeehonden en zeeleeuwen shows, expositie over de Deltawerken en watersnoodramp, waterspeeltuin, leuk en leerzaam, geschikt voor kinderen en volwassenen.

Heineken Experience Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.0

Voormalige Heineken Brouwerij, museum over biermerk Heineken, interactieve rondleiding, zelf ruiken, voelen en proeven, biergeschiedenis, leuk uitje met vrienden of familie, minderjarige bezoekers moeten begeleid worden door een volwassene.

Hermitage Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.0

Kunsthistorisch museum met wisselende tentoonstellingen, dependance van de Russische Hermitage, veel aandacht voor educatie en kunstontwikkeling bij kinderen, regelmatig leuke activiteiten.

Madame Tussauds Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.0

Wassenbeeldenmuseum in Amsterdam, nationale en internationale bekendheden, op de foto met je favoriete acteur of topsporter, lespakketten voor scholen, geschikt voor alle leeftijden.

Oostvaardersplassen Lelystad, Flevoland

star-full

8.6

De Oostvaardersplassen zijn een uniek natuurgebied. Ontdek wandelend of op de fiets talloze vogels, reëen, vossen en vlinders in hun natuurlijke omgeving.

Paleis Soestdijk Baarn, Utrecht

star-full

7.6

...

Panorama Mesdag Den Haag, Zuid-Holland

star-full

9.0

Kamergroot doek. Hartje van Den Haag. Vaste collectie zeegezichten van Mesdag en Sientje. Gethematiseerde exposities. Rondleidingen in verschillende talen. Gezellig museumcafé.

The Amsterdam Dungeon Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.0

Spannend griezelpark, interactieve show / rondleiding die je meeneemt in een spannend verhaal, leuk en leerzaam, geschikt voor kinderen en volwassenen, indoor achtbaan in het donker, ideaal te combineren met een dagje Amsterdam.