Top 10 Bezienswaardigheden

103 resultaten gevonden

Rijksmuseum Amsterdam, Noord-Holland

Nationaal museum voor Nederlandse kunst, schilderkunst, Hollandse Meesters en de Gouden Eeuw, veel topstukken van meesterschilders, De Nachtwacht, leuke workshops en educatieve programma's.

1 aanbieding
Madurodam Den Haag, Zuid-Holland

Pretpark met miniatuur weergave van heel Nederland, bezoek alle bekende monumenten en plaatsen op een dag, oorlogsmonument voor George Maduro, miniatuur treinen en boten, speeltuin en leuke doe-activiteiten, geschikt voor alle leeftijden.

1 aanbieding
Atomium Brussel, België

Boegbeeld Brussel. Expo58. Wereldtentoonstelling. Panoramisch uitzicht. Panorama restaurant. Wisselende en vaste tentoonstellingen. Overnachten met kinderen.

1 aanbieding
Heineken Experience Amsterdam, Noord-Holland

Voormalige Heineken Brouwerij, museum over biermerk Heineken, interactieve rondleiding, zelf ruiken, voelen en proeven, biergeschiedenis, leuk uitje met vrienden of familie, minderjarige bezoekers moeten begeleid worden door een volwassene.

1 aanbieding
Madame Tussauds Amsterdam, Noord-Holland

Wassenbeeldenmuseum in Amsterdam, nationale en internationale bekendheden, op de foto met je favoriete acteur of topsporter, lespakketten voor scholen, geschikt voor alle leeftijden.

5 aanbiedingen
Euromast Rotterdam, Zuid-Holland

De Euromast in Rotterdam is het hoogste gebouw van Nederland. Ga met de lift naar het hoogste puntje voor een spectaculair uitzicht. In de brasserie kun je terecht voor brunch, lunch en diner. De Euromast heeft twee luxe suites waar je op grote hoogte kunt blijven slapen.

4 aanbiedingen
Aviodrome Lelystad, Flevoland

Themapark / museum over vliegtuigen, oude en nieuwe vliegtuigen kijken, leuke attracties voor kinderen en volwassenen, spannend en leerzaam, zeer geschikt voor schoolreisjes, kinderfeestjes en bedrijfsuitjes.

2 aanbiedingen
The Amsterdam Dungeon Amsterdam, Noord-Holland

Spannend griezelpark, interactieve show / rondleiding die je meeneemt in een spannend verhaal, leuk en leerzaam, geschikt voor kinderen en volwassenen, indoor achtbaan in het donker, ideaal te combineren met een dagje Amsterdam.

5 aanbiedingen
Archeon Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

Themapark / attractiepark waar de geschiedenis tot leven komt, leven in de prehistorie, Romeinse tijd en Middeleeuwen, gezellig en leerzaam, elk weekend leuke evenementen, veel zakelijke arrangementen, ideaal voor een schoolreisje en familiebezoek.

1 aanbieding
Mondo Verde Landgraaf, Limburg

Themapark met wereldtuinen en dieren, mooi aangelegde internationale tuinen, veel vogelsoorten en zoogdieren, diverse attracties en speeltuinen, compleet dagje uit met de hele familie.

2 aanbiedingen

Bezienswaardigheden aanbiedingen