JUN

13

Efteling's vakantiepark Loonsche Land krijgt gezicht

De eerste tekeningen zijn bekend! Lees het laatste nieuws over het aankomende vakantiepark van de Efteling: Loonsche Land.

Aan de rand van natuurgebied het Loonsche Land bouwt de Efteling momenteel haar nieuwe vakantiepark met bijzondere accommodaties boven, op en onder de grond. Vanaf vandaag is het mogelijk een boeking te maken voor een verblijf in Vakantiepark Efteling Loonsche Land vanaf de zomer van 2017. De 1.000 bedden die het nieuwe vakantiepark straks biedt, zijn verdeeld over vakantiewoningen, een hotel en een twintigtal themakamers. Deze themakamers zijn buiten het hotel gesitueerd, en krijgen de namen ‘Boomzicht’, ‘Duinzicht’ en ‘Waterzicht’.

Efteling

Ook de eerste sfeerimpressie van Restaurant de Proeftuyn is bekend gemaakt. Het restaurant, dat binnen en buiten aan ongeveer 350 gasten plaats biedt, heeft een beetje een La Place-achtige uitstraling.

Efteling

De Efteling telt na de opening van Vakantiepark Loonsche Land in totaal 3.000 bedden. De bouw van het ruim acht hectare grote vakantiepark kost naar schatting 30 miljoen euro.