Top 10 Boerderij

50 boerderijen gevonden

Aardbeienhof Gemert, Noord-Brabant

star-full

7.2

Boerderij, speeltuin indoor en outdoor, speciale kinderactiviteiten en activiteiten voor de familiedag tussen de aardbeien, zoals boerenspelen, aardbeienjam maken en pony rijden.

Erve Brooks Gelselaar, Gelderland

star-full

8.3

Museumboerderij en pannenkoekenhuis met binnen en buiten speeltuin, Avonturenpad, Blotevoetenpad, boogschieten, levend tafelvoetbal, fietstochten, klootschieten, huifkartocht en diverse workshops en groepsactiviteiten.

Heerlijkheid Marienwaerdt Beesd, Gelderland

star-full

7.5

Landgoed met pannenkoekenhuis, natuurgebied, boerderij en eigen landgoedproducten. Bed & Breakfast aanwezig voor een bijzondere overnachting. Mogelijkheid tot paardrijden, zaalverhuur voor bedrijven en bruiloften.

Drentse Koe Ruinerwold, Drenthe

star-full

8.0

Boerderij met speeltuin binnen en buiten met boerderijthema, spannend maïsdoolhof, kinderboerderij met knuffeldieren en boerengolf. De Drentse Koe serveert eigen gemaakt roomijs.

Boerderij 't Geertje Zoeterwoude, Zuid-Holland

star-full

8.9

Sfeervolle boerderij met dieren, knuffelen en spelen, geitjes voeren, pony rijden, winkel met biologische producten, sport en spel, bootverhuur, gezellig restaurant, geschikt voor kinderfeestjes en groepsuitjes.

De Brandevoortse Hoeve Helmond, Noord-Brabant

star-full

8.8

Grote boerderij met boerderijwinkel, speelschuur met indoor speeltuin en buitenspeeltuin aan het terras. Echt familiebedrijf met een educatieschuur waar ook proeverijen worden gehouden.

Recreatieoord Binnenmaas Mijnsheerenland, Zuid-Holland

star-full

8.7

Buitenzwemparadijs met ligweide, speeltuin, midgetgolfbaan en kinderboerderij. Verschillende (kinder)activiteiten voor (kinder)feestjes, zwemfeestjes en de familiedag.

Aardbeienhof Gemert, Noord-Brabant

star-full

7.2

Boerderij, speeltuin indoor en outdoor, speciale kinderactiviteiten en activiteiten voor de familiedag tussen de aardbeien, zoals boerenspelen, aardbeienjam maken en pony rijden.

Doe-Boerderij de Steenuil Oirschot, Noord-Brabant

star-full

9.2

Gezellige kinderboerderij met camping voorzien van indoor- en outdoor speeltuin. Kinderen kunnen heerlijk spelen met dieren en meer leren over het buitenleven.

Geitenboerderij de Mèkkerstee Ouddorp, Zuid-Holland

star-full

9.0

Genieten van het échte boerenleven doe je op De Mèkkerstee. Bezoek de geiten en kaasmakerij, ijsmakerij, landwinkel of de gezellig lunchroom.

Speelboerderij den Scherpenberg Rucphen, Noord-Brabant

star-full

9.2

Boerderij met binnen- en buitenspeeltuin en uiteraard een kinderboerderij met knuffeldieren. Drie arrangementen voor kinderfeestjes: Muizenfeest, Boerderijfeest en Beestenbende. Of ga barbecueën voor de familiedag.

Vergelijk alle 50 boerderijen

Op Dagtripper vind je aanbiedingen, uitgebreide informatie & recensies voor alle populaire boerderijen. Maak een nieuwe top10 op basis van locatie of bekijk alle overige boerderijen hieronder.


Wolfslaar Breda, Noord-Brabant

star-full

8.8

Leerzaam spelen op de boerderij midden in het bos, sfeervolle dag in de natuur, natuurtuin aanwezig met bijzondere flora en fauna, hapje eten bij Tuinhuis van Charlotte.

Boerderij Pret Ermelo, Gelderland

star-full

6.3

Boerderij met binnen- en buitenspeeltuin. Kinderboerderij met knuffeldieren en terras. Indoor lasergamen en bingo. Arrangementen voor feesten en evenementen.

Hullie Speelboerderij Uden, Noord-Brabant

star-full

8.6

Boerderij met kinderboerderij, binnen- en buitenspeeltuin, verkeerstuin, midgetgolfbaan en outdoor lasergame. Spannend blacklight avonturengolf met puzzels, obstakels en opdrachten in boerderijthema.

Speelboerderij Elsenhove Amstelveen, Noord-Holland

star-full

9.0

Gezellige kinderboerderij met educatieve programma’s over dieren en milieu met grote, avontuurlijke en natuurlijke speeltuin. Gezellige workshops en horeca. Perfect start- en eindpunt van wandelingen en fietstochten in de natuur.

Verhildersum Leens, Groningen

star-full

8.3

Landgoed Verhildersum is een museum met bezienswaardigheden uit de geschiedenis, waar regelmatig leuke activiteiten georganiseerd worden. Wandel door de indrukwekkende tuinen in renaissance- en baroksfeer.

Landgoed de Bonte Belevenis Den Hoorn (Texel), Noord-Holland

star-full

8.0

Boerderij met veel activiteiten voor jong en oud, zoals zeep maken, brood bakken, papier scheppen en kaarsen maken. Grote tuinen, een bierbrouwerij, een speelweide en een kinderboerderij met knuffeldieren. Ook worden er roofvogelpresentaties gegeven.

Maïsdoolhof Malden Malden, Gelderland

star-full

7.8

Speelboerderij met avontuurlijk Maïsdoolhof, grote buitenspeeltuin en unieke (kinder)activiteiten, waaronder wc-borstel gooien, bezemgolf en een reuze sjoelbak. Diverse groepsactiviteiten voor (kinder)feestjes, met spelletjes, eten en drinken

Wasven Eindhoven, Noord-Brabant

star-full

9.4

Natuurhistorisch groendomein met langgevelboerderij, wandel- en fietspaden, educatieve uitjes en grote natuurlijke buitenspeeltuin waarbij de speeltoestellen zijn gemaakt van boomstammetjes.

Zorgboerderij De Eekhoeve Veenendaal, Utrecht

Zorgboerderij met een gezellig theehuis, een landwinkel met eigen gemaakte en streek producten en leuke activiteiten, zoals je eigen boeket plukken.

De Ulebelt Deventer, Overijssel

star-full

9.6

De Ulebelt is een educatief natuur- en milieucentrum waar jong en oud meer leren over de natuur door deze zelf te beleven. Zo is er een kinderboerderij waar kinderen met ...