Borchland

Borchland the place to be voor bowlingarrangementen, sportactiviteiten zoals golf en squash, evenementen, zalenverhuur, diner met internationale menukaart en wisselende seizoensgerechten.

Bekijk de website

Informatie

In Amsterdam zit Borchland, een centrum voor evenementen, zaalverhuur, diner en diverse sportieve activiteiten. Men vindt het centrum in Amsterdam Duivendrecht vlakbij de Amsterdam ArenA. Bezoekers kunnen er iedere dag terecht om te golfen, te zaalhockeyen, te bowlen, te zaalvoetballen, te squashen of soccersquash te spelen. Tevens beschikt Borchland over een aantal accommodaties en zalen die verhuurd kunnen worden aan bedrijven voor vergaderingen en bijeenkomsten. Daarnaast zijn er verschillende restaurants en bars te vinden waar de bezoeker kan genieten van een stevig ontbijt, een lekkere lunch of een goed diner.

Activiteiten

Borchland heeft een samenwerking met Golfclub Amstelburgh waarbij iedereen zich kan aanmelden, zowel jong als oud. Verder beschikt het grote terrein over tien bowlingbanen die bezoekers kunnen afhuren en waar de Duivendrechtse Bowlingvereniging Borchland te vinden is. Squashliefhebbers kunnen terecht op een van de negen moderne squashbanen. Liever een potje zaalvoetbal of zaalhockey? Teams en liefhebbers hebben de mogelijkheid om vier zalen af te huren.

Diner

Na een middag intensief sporten gaan een hapje en een drankje er wel in. Dat is mogelijk bij Restaurant Golfclub Amstelborgh of het volledig gerestaureerde Grand Café. Met goed weer kan er gekozen worden voor het huren van een barbecue op een sfeervol terras en met uitzicht op de golfbanen. De internationale kaart van de eetgelegenheden hebben wisselende menu’s met zowel vlees-, vis- als vegetarische gerechten. Naast een diner kunnen bezoekers ook kiezen voor een ontbijt of lunch.

Arrangementen

Ieder jaar zijn er wisselende evenementen, zoals Cirque du Soleil, te vinden bij Borchland. Ook kan men er terecht om een kinderfeestje te organiseren waar diverse arrangementen voor te vinden zijn. Neem bijvoorbeeld het Kidsfeestbuffet waarbij de kinderen gaan (disco)bowlen en kunnen genieten van een heerlijk buffet. De sportieve activiteit kan ook geruild worden met bijvoorbeeld golfen of soccersquash. Voor andere groepen is er tevens een arrangement te boeken: een uur bowlen of golfen inclusief een barbecue streetfood (tapas) arrangement.

 

 

Reviews

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Borchland

Borchlandweg 6-10
1114BD Amsterdam (Noord-Holland)

Routebeschrijving

Naar website


Top 10 Sport & spel

Kartfabrique

Utrecht

Kasteeltuinen Arcen

Arcen

Flevonice

Biddinghuizen

SnowPlanet

Velsen-Zuid

De Uithof

Den Haag

Paintball Manege

Rotterdam

Skidôme Rucphen

Rucphen

Race Planet Delft

Delft

Sportiom

Den Bosch

Sea Life Blankenberge

Blankenberge