Bowlen

Meer dan alleen een kartbaan, laser gamen in spannend labyrint, speed soccer, 6D bioscoop, Glow in the dark midgetgolf, Escape room, diverse buffetten, ideale plek voor bedrijfsuitjes en kinderfeestjes.

De Twee Bruggen Winterswijk

Vakantiepark met groot binnen- en buitenzwembad, midgetgolf, speeltuin, tennisbaan en bowlingbaan. Buitenrecreatie met kano-, fiets- en skelterverhuur.

Amusementspark met veel speelattracties, mini dierentuin, bowlen, wilgendoolhof, lasergame en waterpark voor groot en klein. Er is ook een grote binnenspeeltuin aanwezig.

Bowlen, eten en drinken. Sfeervol bowlingcentrum met Magic Show en muziek. Geschikt voor bruiloften en (bedrijfs)feestjes.

Sport- en recreatiecentrum met een compleet subtropisch recreatiebad, Turks stoombad & zonnestudio te combineren met 'glow in the dark' bowling & tafelgrillen

Bowlingcentrum, partycentrum en restaurant met 8 volautomatische bowlingbanen, Bowling-arrangementen, senioren bowlen, Teen Party en kinderparty's, Grill, barbecue, smikkelpan of tapas arrangement.

Bowlen in een gezellige ambiance, gespecialiseerd in feestelijke thema's, waaronder Ladies Night en High Tea bowlen. Maak gebruik van het restaurant met of zonder bowling-arrangement.

Sfeervol partycentrum, glowbowlen op spetterende banen, uitdagend indoor kartcircuit, zalen in Amerikaanse thema, Amerikaans diner zoals buffet en grill.

Bowling- en partycentrum nabij Deventer. Geschikt voor feestjes en vergaderingen met bedrijfsuitje. Eten en drinken à la carte of van de grill.

Bowlingcentrum, partycentrum & restaurant met 6 volautomatische bowlingbanen, Arrangementen met buffet, steengrill, gourmet of BBQ, Kinderfeestjes met Magicbowlen,

Volgende ›

Pagina 1 van 2

Bowlen bij jou in de buurt

Dagtripper Blog