Bowlen

Het beste adres centraal in het land voor de allersnelste entertainment, indoor karten op twee kartbanen, lasergamen, bowlen, binnenspeeltuin, Javaans buffet, kinderfeestjes, avontuurlijke bedrijfsuitjes en spectaculaire groepsuitjes.

Silverstone Zwanenburg

Partycentrum voor indoor karten, lasergamen en bowlen. Complete avond of dag uit met diverse horecagelegenheden.

Borchland Amsterdam

Borchland the place to be voor bowlingarrangementen, sportactiviteiten zoals golf en squash, evenementen, zalenverhuur, diner met internationale menukaart en wisselende seizoensgerechten.

Hotel Zuiderduin Egmond aan Zee

Hotel met groot zwembad voor recreatief en sportief gebruik, sfeervolle wellness en beauty centre met sauna en solarium, squashbanen en fitnessruimte aanwezig, acht moderne bowlingbanen met muziek en lichtshows, centrale ligging aan strand.

Gezellig bowling centrum met gekleurde LED verlichting. Geschikt voor kinderfeestjes en bedrijfsfeestjes. Twee restaurants en een feestzaal.

Knijn Bowling Amsterdam

Een van de grootste en bekendste bowlingcentra van Amsterdam, diverse arrangementen met grillmenu, à-la-carte of buffet, Italiaanse en wereldse proeverijen, ideale plek voor kinderfeestjes, zakelijke evenementen en dagjes weg.

Bowling de Kegel Amstelveen

Gezellig bowlingcentrum met zestien banen, muziek en discoverlichting. Drie restaurants met verrassende kaart. Kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes.

Happy Days Grootebroek

Meest innovatieve partycentrum in Noord-Holland, meer dan achttien jaar succes, ideaal voor groepsuitjes, indoor en outdoor activiteiten, bowlen, karten, laser game, uitgebreid dineren à-la-carte of arrangement

Claus Bowling Hoofddorp

Een van de grootste bowlingcentra van het land, 20 bowlingbanen, landelijke en regionale bowlingwedstrijden, perfect voor kinderfeestjes en bedrijfsuitjes, diverse dinerarrangementen.

Sfeervolle bowlingcentrum geschikt voor feestjes, inclusief eten en drinken. Verschillende arrangementen.

Volgende ›

Pagina 1 van 2

Bowlen bij jou in de buurt

Dagtripper Blog