Top 10 Brouwerij

36 brouwerijen gevonden

Heineken Experience Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.0

Voormalige Heineken Brouwerij, museum over biermerk Heineken, interactieve rondleiding, zelf ruiken, voelen en proeven, biergeschiedenis, leuk uitje met vrienden of familie, minderjarige bezoekers moeten begeleid worden door een volwassene.

Brouwerij 't IJ Amsterdam, Noord-Holland

star-full

9.1

Grote bierbrouwerij, rondleidingen en bierproeverijen, geniet van lekker Amsterdams bier met lokale snacks zoals Skeapsrond en ossenworst, perfect als groepsuitje, groot terras en proeflokaal.

Hertog Jan Brouwerij Arcen, Limburg

star-full

8.3

Rondleidingen met proefmomenten. Hertog Jan bier. Authentieke brouwerij. Proeverijen. Reserveren. Inclusief lunch of diner.

Maallust Veenhuizen, Drenthe

star-full

9.1

Bierbrouwerij gevestigd in oud industrieel pand, ideale plek voor rondleiding en proeverij van zoete en bittere Maallustbieren, af te huren voor feesten en evenementen inclusief arrangement.

De Achelse Kluis Hamont-Achel, België

star-full

7.9

Gelegen in groot natuurgebied, oude brouwerij sinds 1998 weer in gebruik, niet open voor bezoek maar wel zichtbaar vanaf sfeervolle herberg, bierproeverij van trappistenbier, expositieruimte, voedingswinkel en meer.

Brouwerij de Molen Bodegraven, Zuid-Holland

star-full

9.1

Wereldwijd bekende craftbeer brouwerij, deels brouwerij in oude korenmolen en deels in ander pand, ideale plek voor rondleidingen en proeverijen, brouwcafé De Molen voor eten en drinken en meer.

Stadskasteel Oudaen Utrecht, Utrecht

star-full

8.0

Stadskasteel met eigen brouwerij, high tea mogelijkheden en een terras aan de Oude Gracht. Ook te huur voor een borrel, feest en evenementen.

La Trappe Berkel-Enschot, Noord-Brabant

star-full

9.2

Abdij en brouwerij van bekend trappistenmerk, gelegen in oud klooster, geniet van diverse proeverijen, rondleidingen en excursies, grote tuin met proeflokaal aanwezig, kloosterwinkel, fietsroutes en wandelingen mogelijk in omgeving.

Brouwerij Maximus Utrecht, Utrecht

star-full

9.0

Moderne bierbrouwerij naast fruitgaard, ideale plek voor eten en drinken in brouwcafé met groot terras, mogelijkheden voor proeverijen met Maximusbier en regionale snacks, zaalverhuur en meer.

Texelse Bierbrouwerij Oudeschild, Noord-Holland

star-full

8.8

Brouwerij sinds 1999 gelegen in oude zuivelfabriek, divers speciaalbier gebrouwen, open voor bezoek: rondleidingen en proeverijen te boeken, proeflokaal aanwezig.

Top aanbiedingenVergelijk alle 36 brouwerijen

Op Dagtripper vind je aanbiedingen, uitgebreide informatie & recensies voor alle populaire brouwerijen. Maak een nieuwe top10 op basis van locatie of bekijk alle overige brouwerijen hieronder.


Alfa Brouwerij Schinnen, Limburg

star-full

9.0

Gelegen in mooi natuurgebied, bierbrouwerij met natuurlijke bron, open voor bezoek en rondleidingen, bioscoop en museum aanwezig, mogelijkheid voor proeverijen.

De Bekeerde Suster Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.8

Bier- en eetcafé met brouwketels middenin het restaurant, tweemaal per week brouwproces, diverse bieren uit eigen brouwerij te drinken en proeven, uitgebreide menukaart voor diner.

Landgoed de Bonte Belevenis Den Hoorn (Texel), Noord-Holland

star-full

8.0

Boerderij met veel activiteiten voor jong en oud, zoals zeep maken, brood bakken, papier scheppen en kaarsen maken. Grote tuinen, een bierbrouwerij, een speelweide en een kinderboerderij met knuffeldieren. Ook worden er roofvogelpresentaties gegeven.

Brand Bierbrouwerij Wijlre, Limburg

star-full

9.6

Bij Brand Bierbrouwerij maak je tijdens een rondleiding kennis met de eeuwenoude geschiedenis van Brand bier. Je wordt ontvangen met Limburgse vlaai, gevolgd door een ‘object theatre’, een voorstelling van ...

Twentse Bierbrouwerij Hengelo, Overijssel

star-full

8.4

In het monumentale fabriekscomplex Hazemeijer in Hengelo vind je sinds 2007 de Twentse Bierbrouwerij, een brouwerij met een gezellig proeflokaal. In het proeflokaal kun je genieten van de lekkerste huisgebrouwen ...

Apeldoornse Bierbrouwerij De Vlijt Apeldoorn, Gelderland

star-full

8.8

Bierbrouwerij De Vlijt is gevestigd in de voormalige Zwitsal fabriek. Hier wordt dagelijks het bier De Veluwse Schavuyt gebrouwen. Je kunt er een rondleiding krijgen met een proeverij. In het ...

Bierbrouwerij Mommeriete Gramsbergen, Overijssel

star-full

8.9

Bierbrouwerij Mommeriete bestaat uit een koperen brouwhuis, proeflokaal, café en terras. Er worden regelmatig rondleidingen, bierproeverijen en workshops bierbrouwen georganiseerd. Je kunt hier ook gezellig een feestje komen vieren.

...

Brouwerij De Halve Maan Brugge, België

star-full

8.8

Brouwerij De Halve Maan heeft de eeuwenoude traditie van het bier brouwen vastgelegd in een museum en verzorgt hier dagelijks rondleidingen. De XL tour is geschikt voor de echte bierliefhebber. ...

Brouwerij Het Anker Mechelen, België

star-full

8.9

Brouwerij Het Anker bevindt zich tussen historische gebouwen in Mechelen en bestaat uit een bierbrouwerij, whiskystokerij, brasserie en 3-sterrenhotel. Een rondleiding door de brouwerij start vanaf de historische Begijnhofpoort onder ...

Croyse Hoeve Aarle-Rixtel, Noord-Brabant

star-full

7.6

Restaurant De Croyse Hoeve staat naast bierbrouwerij Croy. Vanuit het restaurant heb je zicht op de lagerruimte van het bier achter een glazen deur en vanuit het terras zie je ...