Dierentuin

Pairi Daiza Brugelette, België

Veelzijdige dierentuin met vier werelden, cultuur en flora en fauna. Er is een grote variatie aan dieren; van witte tijgers tot aan Tasmaanse duivels. Kijk je ogen uit in Un Jardin Des Mondes en laat je verrassen door natuurgebieden van over de hele wereld.

Boudewijn Seapark Brugge, België

Belgisch thema- en dierenpark met dolfinarium en andere zeedieren. Er zijn leuke attracties voor jong en oud, dolfijnenshow en zeeleeuwenshow, waterspeeltuin

Bellewaerde Ieper, België

Belgisch attractie- en dierenpark met erg leuke combinatie van pretpark en dierentuin. Beleef een heerlijke dag in de spannende achtbanen en rides, kinder- en familieattracties en waterattracties. In het park zijn meer dan 300 exotische dieren te bewonderen.

Grotten van Han Han-sur-Lesse, België

Bijzonder natuurgebied met prachtig wildpark waar vele diersoorten leven en één van de mooiste grotten van Europa. Ga op avontuur en ontdek de enorme Koepelzaal en de Draperieënzaal met magische weerspiegelingen. Voor echte durfal's is er een speleo-parcours door de grotten.

Sea Life Blankenberge Blankenberge, België

Zeeaquarium net over de Belgische grens met veel verschillende zeedieren uit alle wereldzeeën, vissen en zeezoogdieren. Bekijk de tentoonstelling over zeesterren, ga op de foto met een zeeleeuw en bezoek de schildpadden en pinguïns.

Aquarium van Brussel Brussel, België

Groot aquarium in Brussel met onderwaterwerelden van verschillende continenten. Je vind er meer dan 250 soorten vissen, amfibieën en zeedieren. Leer op een leuke manier meer over de wondere onderwaterwereld.

Zoo Antwerpen Antwerpen, België

Grote stadsdierentuin in Antwerpen, oudste dierentuin van België, 350 verschillende diersoorten, aquarium en vlindertuin, kijk hoe de dieren gevoerd worden, gezellig en leerzaam, verschillende rondleidingen, veel mogelijkheden voor scholen, groepen en bedrijven.

Planckendael Mechelen, België

Grote Belgische dierentuin, themagebieden per continent, exotische en Europese dieren van groot tot klein, voedermomenten en presentaties door verzorgers, meerdere speeltuinen en kinderboerderij, compleet dagje uit, leuk voor kinderen en volwassenen.

Safaripark Monde Sauvage Aywaille, België

Belgisch safaripark en dierenpark, beleef een Afrikaanse safari met je eigen auto of een treintje, andere exotische dieren in het dierenpark, druipsteengrotten met ondergrondse boottocht, ruimte om te spelen, compleet dagje uit met de hele familie of vrienden.

Olmense Zoo Olmen, België

Groot Belgisch dierenpark, gespecialiseerd in katachtigen, meer dan 200 exotische diersoorten, ruime natuurgetrouwe verblijven, witte tijgers en leeuwen, overdekte tropenhal en volière, kinderboerderij en speeltuinen, evenementen en themadagen, educatieve programma's voor scholen, compleet dagje uit.

Volgende ›

Pagina 1 van 2

Dierentuin bij jou in de buurt

Dierentuinen in het buitenland

Dagtripper Blog