Dierentuin

Tierpark Nordhorn Nordhorn, Duitsland

Middelgrote dierentuin net over de Duitse grens, ongeveer 100 verschillende diersoorten, natuurlijk ingericht park, diverse exotische dieren en boerderijdieren, amfibieën huis en kustvogel volière, rondleidingen en lessen voor scholen, leuk voor een schoolreisje, familiebezoek of vakantie uitje.

Zoo Osnabrück Osnabrück, Duitsland

Mooie middelgrote dierentuin in Duitsland, nadruk op Afrikaanse dieren, 300 verschillende diersoorten, themagebieden, ondergronds deel met nachtdieren en dieren die zich in holen verschuilen, erg leuk uitje voor gezinnen met kinderen of vrienden.

Serengeti-Park Hodenhagen, Duitsland

Groot safaripark en attractiepark in Duitsland, beleef een safari vanuit je eigen auto of met een bus, veel exotische dieren, spannende attracties en kinderattracties, shows en evenementen, voedermomenten bij de dieren, overnachten in een Safari lodge op het safaripark, compleet dagje uit, ideaal voor een vakantie met je gezin of met vrienden.

Tiergarten Kleve Kleve, Duitsland

Kleine dierentuin net over de Duitse grens, ongeveer 300 dieren, veel boerderijdieren en grote huisdieren, overzichtelijk en kindvriendelijk, voedermomenten, rondleidingen, geschikt voor kinderen en volwassenen.

Dierentuin bij jou in de buurt

Dierentuinen in het buitenland

Dagtripper Blog