Diergaarde Blijdorp

Grote stadsdierentuin in Rotterdam met mooie ruime dierenverblijven. Veel dieren zijn goed van dichtbij te zien zoals de ijsberen en olifanten. Neem ook zeker een kijkje in de vlindertuin en het aquarium met onderwaterkoepel.

Bekijk de website

Diergaarde Blijdorp korting 2017

Alle Diergaarde Blijdorp aanbiedingen

Entreeticket + overnachting voor: €59,50

Aanbieding via Zoweg

Informatie

Aan de rand van Rotterdam ligt de grote dierentuin Diergaarde Blijdorp. Het is een van de oudste dierentuinen in Nederland. Een aantal dierenverblijven en ruimtes zijn in de afgelopen jaren dan ook flink uitgebreid en vernieuwd zodat de dieren nu heerlijk de ruimte hebben en in groepen kunnen leven. Er is een keur aan mooie dieren te bezichtigen en door de deelname aan vele fokprogramma's zijn er in Blijdorp ook ieder jaar weer pasgeboren dieren te zien.

De dieren

In Diergaarde Blijdorp is het park verdeeld in verschillende gebieden genaamd naar de werelddelen Europa, Noord-Amerika, Afrika, Zuid-Amerika, Azië, Australië en Oceanium. In de delen vind je natuurlijk de dieren terug die in het gebied leven. Er zijn in Blijdorp bijzonder veel dieren te zien in mooie buitenverblijven zoals, olifanten, gorilla's, neushoorns, verschillende soorten apen, giraffen, leeuwen en ijsberen.

Daarnaast zijn er een aantal grote ruimtes zoals het Savannehuis, Azië huis, Oceanium en het Amazonica waar meerdere kleinere dieren van dichtbij te zien zijn. In het Amazonica is bijvoorbeeld een grote vlindertuin en in het Oceanium zijn de watervogels, vissen en zeezoogdieren verzameld.

Activiteiten

Of je nu een leuke dag erop uit wilt met familie of op zoek bent naar een uitzonderlijke locatie voor een zakelijke vergadering, bij Blijdorp is echt van alles mogelijk. In de diverse locaties en in het dierenpark zelf kan je met kleine en grote groepen terecht voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Denk bijvoorbeeld eens aan een product lancering, rondleiding bij nacht of zelfs een bruiloft in de onderwaterkoepel van Diergaarde Blijdorp.

 

 

Reviews

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Bekijk een video impressie

Diergaarde Blijdorp

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam (Zuid-Holland)

Routebeschrijving

Naar website


Top 10 Dierentuin

Safaripark Beekse Bergen

Hilvarenbeek

Dolfinarium Harderwijk

Harderwijk

Artis

Amsterdam

Diergaarde Blijdorp

Rotterdam

Apenheul

Apeldoorn

GaiaZOO

Kerkrade

Burgers' Zoo

Arnhem

Pairi Daiza

Brugelette

Dierenrijk

Nuenen