Top 10 Dagje uit Drenthe

38 resultaten gevonden

Grote dierentuin met drie leefwerelden: Jungola, Nortica en Serenga. Ontmoet ijsberen en giraffes, grote speeltuin aanwezig, avonturenshow van Neila en Babu.

Middelgroot pretpark en familiepark, attracties voor alle leeftijden, meerdere achtbanen, leuke waterattracties, grote indoor speelhal, shows en evenementen, eten en drinken inbegrepen bij entreeprijs, bijbehorend vakantiepark en camping.

SpaWell Peize

Uitgebreide wellness met diverse soorten sauna's zoals filmsauna en panoramasauna en verschillende baden, behandelingen te boeken zoals hamam, rasul, facial en meer, boek een van de arrangementen.

Veenpark Barger-Compascuum

Openluchtmuseum met als thema Veenlandschap. Met authentieke dorpjes en turfafgraving. Wandel, vaar of neem de trein. Oude ambachten. Inclusief bezoek Harmonium Museum.

Leer meer over de geschiedenis van het hunebed en het leven in de Drentse prehistorie. Bezoek het kenniscentrum waar een expositie te vinden is over de IJstijd. Vanuit het Hunebedcentrum zijn diverse mooie wandel- en fietsroutes te volgen.

Kleinschalig sauna en beauty resort, landelijk gelegen in originele boerderij, klantvriendelijk, grote tuin, sfeervol, ruime faciliteiten, behandelingen en massages, badkleding niet toegestaan.

Ga terug in de tijd en ontdek hoe Zuidoost-Drenthe er in oude tijden heeft uitgezien. Neem een kijkje bij de drukpers in de grafische hal, waar je leert hoe boeken vroeger gedrukt werden. De kids vermaken zich in de speeltuin of bij de kinderboerderij.

Overdekt Kabouter Plop park in Nederland, veel speelruimte, maak kennis met bekende Studio 100 figuren zoals Kabouter Plop en Piet Piraat, leuke kinderattracties, ideaal voor kinderfeestjes.

Kamp Westerbork Hooghalen

Indrukwekkend Herinneringscentrum met Museum. Persoonlijke verhalen van vluchtelingen, gevangenen en militairen. Vaste collectie over de geschiedenis van Kamp Westerbork. Wisselende tentoonstellingen met archiefbeelden. Rondleidingen.

Archeologische vondsten en hedendaagse kunst uit Drenthe. Interactief. Leuk voor jong en oud. Familiedagje. Grootste Poppenhuis van Nederland. Wisselende thematische tentoonstellingen.

Volgende ›

Pagina 1 van 4

Dagtripper Blog