Top 10 Dagje uit Duitsland

15 resultaten gevonden

Wunderland Kalkar Kalkar, Duitsland

Attractiepark en uitgaanscentrum, gevestigd in een ongebruikte elektriciteitscentrale, Kernie's familiepark met diverse attracties, uitgaanscentrum met feestzalen, bowlingbanen en biljart, tennisbanen, all-in dagarrangementen, meerdere hotels in het park

Phantasialand Brühl, Duitsland

Duits attractiepark en sprookjespark, groot opgezet met attracties voor alle leeftijden. Het park is kindvriendelijk en mooi aangekleed. Je vindt er spannende achtbanen, waterattracties, shows en evenementen. Er zijn twee bijhorende hotels zodat je het park meerdere dagen kunt bezoeken.

Movie Park Germany Bottrop, Duitsland

Groot attractiepark in film-thema en gethematiseerde werelden met attracties in stijl. Zowel kinderen als volwassenen vermaken zich kostelijk in dit park. Je vindt er meerdere achtbanen, thrill-rides en familie attracties. Bezoek ook een spannend show en overnacht in het bijbehorend hotel.

Legoland Duitsland Günzburg, Duitsland

Lego attractie- en themapark in Duitsland met verschillende themagebieden, prachtige Lego bouwwerken, leuke Lego-attracties en activiteiten. Bezoek één van de vele shows en voorstellingen en neem een souvenir mee uit de Lego winkels.

Holiday Park Haßloch, Duitsland

Studio 100 attractiepark in Duitsland, ontmoet bekende Studio 100 figuren, spannende attracties en achtbanen, leuke kinderattracties, shows en evenementen, meerdere hotels vlakbij het park, geschikt voor kinderen en volwassenen.

Thermen & Badewelt Euskirchen Euskirchen, Duitsland

Subtropische zwemcomplex waar je heerlijk zwemmen en ontspannen. Het complex beschikt over een 25-meterbad, een kinderbad en oefenbad. Écht ontspannen doe je in het Palmenparadijs: drijf in het 33 graden water en bubbel in de whirlpool. Ook zijn er verschillende saunas aanwezig.

Europa-Park Rust, Duitsland

Groot Duits attractiepark en themapark, maak een reis door Europa, stap in spannende achtbanen en attracties, veel speelruimte voor kleinere kinderen, shows en entertainment, genoeg te beleven voor meerdere dagen, overnachten in themahotels of op de camping.

Tierpark Nordhorn Nordhorn, Duitsland

Middelgrote dierentuin net over de Duitse grens, ongeveer 100 verschillende diersoorten, natuurlijk ingericht park, diverse exotische dieren en boerderijdieren, amfibieën huis en kustvogel volière, rondleidingen en lessen voor scholen, leuk voor een schoolreisje, familiebezoek of vakantie uitje.

Serengeti-Park Hodenhagen, Duitsland

Groot safaripark en attractiepark in Duitsland, beleef een safari vanuit je eigen auto of met een bus, veel exotische dieren, spannende attracties en kinderattracties, shows en evenementen, voedermomenten bij de dieren, overnachten in een Safari lodge op het safaripark, compleet dagje uit, ideaal voor een vakantie met je gezin of met vrienden.

Heide Park Soltau, Duitsland

Groot en populair Duits attractiepark, veel achtbanen en stoere attracties, leuke kinderattracties, waterattracties, klimmen en abseilen, shows en evenementen, overnachten in het avonturen hotel of op de camping, leuke vakantie met het hele gezin.

Volgende ›

Pagina 1 van 2

Dagtripper Blog