Top 10 Escape room

86 resultaten gevonden

Team Trapped Venlo, Limburg

Ontrafel het mysterie van de dode man in het psychiatrisch instituut van de stad, welke grote ontdekkingen zou de man bijna doen? Door goede locatie te combineren met een hapje en drankje in het centrum.

1 aanbieding
Escape 48 Breda, Noord-Brabant

Goed bereikbaar, twee kamers: ontsnap in Case 48 uit een kamer vol geheimen, probeer in Flight 48 de uitgang van een vliegveld te vinden, mogelijkheid tot lunch en borrel.

1 aanbieding
Kartfabrique Utrecht, Utrecht

Evenementencomplex in een oude mengvoederfabriek. Karten op professioneel circuit (750m lang, topsnelheid 48 km/u), Lasergamen in de grootste arena van Nederland + de Prison Island Escape room: geschikt vanaf 7 jaar voor groepen tot 100 personen.

3 aanbiedingen
Escape Room Gelderland Bemmel, Gelderland

Grootste escape room van het land, unieke locatie in een oud landhuis, spannende thrillerkamers Face Your Fears en Het Landhuis testen je adrenaline.

1 aanbieding
Real Escape Room Dordrecht, Zuid-Holland

Enige echte real-life escape room van de stad, vier verschillende kamers met twee horrorthema's, thrillerthema en een funthema, ontsnap aan de enge spelletjes van Kelly in de kelder of volg de lessen van Juffrouw Hazel in The Classroom, te combineren met hapjes, lunch en high tea.

1 aanbieding
Lot66 Breda, Noord-Brabant

Activiteitencentrum met 20 activiteiten, karten, laser gamen, klimmen, sumoworstelen en meer, diverse arrangementen, uitgebreide diners, zaalverhuur.

2 aanbiedingen
Escape Room Middelburg Middelburg, Zeeland

Twee escape rooms in kleurrijke thema's zonder horrorelementen, waardoor ze ook geschikt zijn voor een gezins- of familieuitje. Ontsnap binnen een uur uit de ruimte.

1 aanbieding
Escape room VideoLab Eindhoven, Noord-Brabant

In Eindhoven vind je Escape room VideoLab, hét spannende uitje voor groepen vrienden, familie of collega's die op zoek zijn naar avontuur. Leer samenwerken met je teamgenoten en probeer binnen...

2 aanbiedingen
Room Escape Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

Escape room spellen, vier verschillende kamers, spelen met 2 tot 7 personen, veel mogelijkheden voor evenementen en arrangementen met borrel of BBQ, leuk uitje met vrienden of collega's.

1 aanbieding
Outdoor Delft Delft, Zuid-Holland

Paintballen voor kinderen en volwassenen, segwaytour en solexritjes, goochelworkshops, escape room en nog veel meer stoere spellen en activiteiten onderneem je hier. Inclusief barbecue of snacks.

1 aanbieding