Top 10 Film & theater

360 bioscopen & theaters gevonden

Omniversum Den Haag, Zuid-Holland

star-full

8.1

Bijzonder filmtheater met rond scherm waarbij je middenin de film zit. Vooral veel documentaires en natuurfilms met een educatief karakter. Iedere maand nieuwe filmvertoningen

MartiniPlaza Groningen, Groningen

star-full

8.5

MartiniPlaza Groningen beschikt over een van de vijf grootste theaterzalen met een capaciteit van 1600 zitplaatsen. Er treden regelmatig grote bekende artiesten op in diverse genres, van cabaret tot musical.

Pathé de Kuip Rotterdam, Zuid-Holland

star-full

8.5

Grootste bioscoop van Nederland, jaarlijks 1.800.000 bezoekers, veertien zalen en 2.750 stoelen, zelfbedieningssysteem voor hapjes en drankjes, gemakkelijk te bereiken, diverse events en specials zoals Ladies Night.

Utopolis Den Helder Den Helder, Noord-Holland

star-full

7.6

Grote bioscoop met zes zalen en 776 bioscoopstoelen in de oude scheepswerf van de Koninklijke Marine. Vier je verjaardag of boek een fijn arrangement.

Pathé Arena Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.2

Grote bioscoop vlakbij Station Amsterdam Bijlmer, 14 zalen met in totaal 3246 stoelen, zaal met IMAX systeem aanwezig. Regelmatig speciale filmavonden en -evenementen.

Pathé Arnhem Arnhem, Gelderland

star-full

9.1

Gezellige bioscoop vlakbij het centraal station van Arnhem. Negen zalen, waaronder één met een IMAX sound system. In totaal 1683 stoelen beschikbaar. Nieuwste films en verschillende thema-avonden.

Pathé Breda Breda, Noord-Brabant

star-full

8.2

Zeven zalen met 1398 stoelen, geschikt voor alle leeftijden, genoeg parkeergelegenheid voor auto en fiets, bereikbaar met openbaar vervoer, diverse specials en events zoals Ladies Night en operas op het witte doek.

Pathé Eindhoven Eindhoven, Noord-Brabant

star-full

8.6

Een van de drie bioscopen in de stad, acht zalen met in totaal 1662 stoelen, gemakkelijk te bereiken met auto, ov en fiets, genoeg parkeergelegenheid, breed filmprogramma, diverse events zoals Ladies Night.

CineMec Ede, Gelderland

star-full

8.3

Bijzondere grote bioscoop met eigen parkeerterrein. Duurzame onderneming met eigen wijngaard op het dak. Blockbusters, arthousefilms en rode loper premières. Er worden regelmatig bijzondere filmvertoningen georganiseerd, ook met cast & crew.

Euroscoop Tilburg Tilburg, Noord-Brabant

Modern filmcomplex met 12 zalen en 2400 stoelen, zelfgemaakte popcorn aan de bar, gemakkelijk te bereiken en voldoende parkeergelegenheid, specials zoals Ladies Night en 50+ voorstellingen.

Foroxity Roermond, Limburg

star-full

8.4

Filmtheater voor jong en oud, nieuwste releases op het doek, ruimte voor 250 mensen, hapje eten bij Grand Cafe Xity, diverse arrangementen en specials zoals personeelsfeest of Ladies Night.

Pathé Amersfoort Amersfoort, Utrecht

star-full

8.3

Drukbezochte bioscoop, veelzijdige films voor jong en oud, diverse specials zoals filmmarathons en Ladies Nights, speciale vertoningen van ballet, opera, muziek en sport.

Top aanbiedingenVergelijk alle 360 bioscopen & theaters

Op Dagtripper vind je aanbiedingen, uitgebreide informatie & recensies voor alle populaire bioscopen & theaters. Maak een nieuwe top10 op basis van locatie of bekijk alle overige bioscopen & theaters hieronder.


Pathé Groningen Groningen, Groningen

star-full

8.2

Groot filmcomplex, centraal gelegen, negen zalen met 1669 stoelen in totaal, zelfbedieningscatering, speciale vertoningen van opera, sport en meer.

Pathé Haarlem Haarlem, Noord-Holland

star-full

8.2

Moderne bioscoop, filmzalen onder de grond, rolstoeltoegankelijk, acht zalen met 1277 stoelen, gemakkelijk te bereiken met auto, fiets en openbaar vervoer, specials zoals Ladies Night en operavertoning.

Omniversum Den Haag, Zuid-Holland

star-full

8.1

Bijzonder filmtheater met rond scherm waarbij je middenin de film zit. Vooral veel documentaires en natuurfilms met een educatief karakter. Iedere maand nieuwe filmvertoningen

Pathé Delft Delft, Zuid-Holland

star-full

8.1

Vernieuwde bioscoop met zeven zalen en 1350 stoelen met extra beenruimte, gemêleerd filmprogramma, diverse events en specials zoals Ladies Night.

Pathé Tilburg Tilburg, Noord-Brabant

star-full

8.0

Sfeervol filmcomplex met zeven zalen en 1341 stoelen, gemakkelijk te bereiken met auto, fiets en openbaar vervoer, filmprogrammering voor jong en oud, diverse specials zoals Ladies Night en events voor kinderen.

Arcaplex Spijkenisse, Zuid-Holland

star-full

7.6

Bioscoop Arcaplex draait van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat populaire films voor jong en oud en organiseert daarnaast leuke evenementen voor kinderen, dames en senioren.

CineMeerse Hoofddorp, Noord-Holland

star-full

8.8

Modern filmcomplex met acht zalen en 1117 stoelen, twee lounges met bar, wall-to-wall schermen, love seats, veelzijdig filmprogramma, events zoals MannenAvond en Ladies Night, speciale middagen voor senioren.

Koninklijk Theater Carré Amsterdam, Noord-Holland

star-full

9.0

Koninklijk Theater Carré biedt een gevarieerd programma, van opera tot popconcert, van cabaret tot grote toneelvoorstellingen. Combineer het met een diner in Carré voor een glamoureus avondje uit.

CineMec Utrecht Utrecht, Utrecht

star-full

7.7

Grote blockbusters, arthouse films, rode loper events met cast & crew en speciale live voorstellingen van opera en theater stukken via de satelliet op het witte doek. Groot dakterras met sterrenkijkers en uitzicht over Utrecht. Hier worden ook speciale buitenfilmvoorstellingen gehouden.

Cineworld Beverwijk, Noord-Holland

star-full

8.6

Zowel de nieuwste films, als arthouse films, limited editions en opera worden vertoond in de zes zalen met in totaal 1056 zitplaatsen. Gezellig Grand Café aanwezig.