Top 10 Film & theater

360 bioscopen & theaters gevonden

Theaterhotel Almelo Almelo, Overijssel

star-full

8.0

Theater met hotel en restaurant. Blijf slapen na de voorstelling. Restaurant en hotel zijn ook te bezoeken zonder theaterticket. Ook beschikbaar voor high tea.

Tasty Comedy Scheveningen, Zuid-Holland

star-full

7.5

Bijzonder restaurant met viergangen shared dining door chefkok en diverse comedy acts, gelegen op de Pier, comedians uit Nederland en buitenland, arrangementen te boeken, hotelovernachting mogelijk.

Omniversum Den Haag, Zuid-Holland

star-full

8.1

Bijzonder filmtheater met rond scherm waarbij je middenin de film zit. Vooral veel documentaires en natuurfilms met een educatief karakter. Iedere maand nieuwe filmvertoningen

Pathé Arnhem Arnhem, Gelderland

star-full

9.1

Gezellige bioscoop vlakbij het centraal station van Arnhem. Negen zalen, waaronder één met een IMAX sound system. In totaal 1683 stoelen beschikbaar. Nieuwste films en verschillende thema-avonden.

Koninklijk Theater Carré Amsterdam, Noord-Holland

star-full

9.0

Koninklijk Theater Carré biedt een gevarieerd programma, van opera tot popconcert, van cabaret tot grote toneelvoorstellingen. Combineer het met een diner in Carré voor een glamoureus avondje uit.

Pathé de Kuip Rotterdam, Zuid-Holland

star-full

8.5

Grootste bioscoop van Nederland, jaarlijks 1.800.000 bezoekers, veertien zalen en 2.750 stoelen, zelfbedieningssysteem voor hapjes en drankjes, gemakkelijk te bereiken, diverse events en specials zoals Ladies Night.

CineMec Ede Ede, Gelderland

star-full

8.3

Bijzondere grote bioscoop met eigen parkeerterrein. Duurzame onderneming met eigen wijngaard op het dak. Blockbusters, arthousefilms en rode loper premières. Er worden regelmatig bijzondere filmvertoningen georganiseerd, ook met cast & crew.

Gigant Apeldoorn, Gelderland

star-full

8.8

Bioscoop en theater Gigant in Apeldoorn vertoont dagelijks goede maar toegankelijke films. In het weekend worden er concerten, dansavonden en dancefeesten georganiseerd.

LantarenVenster Rotterdam, Zuid-Holland

star-full

8.8

LantarenVenster vertoont actuele films met daarnaast niet-westerse en Europese kwaliteitfilms die doorgaans niet in de reguliere bioscoop gedraaid worden. De grote zaal biedt podium voor meer dan 100 concerten per jaar.

Pathé Arena Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.2

Grote bioscoop vlakbij Station Amsterdam Bijlmer, 14 zalen met in totaal 3246 stoelen, zaal met IMAX systeem aanwezig. Regelmatig speciale filmavonden en -evenementen.

Hotel Theater Figi Zeist, Utrecht

star-full

8.2

Hotel, theater, restaurant en bioscoop in één. Zowel grote films en theaterproducties als arthouse films, filmklassiekers en kleinkunstproducties. En natuurlijk kindervoorstellingen.

Pathé Eindhoven Eindhoven, Noord-Brabant

star-full

8.6

Een van de drie bioscopen in de stad, acht zalen met in totaal 1662 stoelen, gemakkelijk te bereiken met auto, ov en fiets, genoeg parkeergelegenheid, breed filmprogramma, diverse events zoals Ladies Night.

Vergelijk alle 360 bioscopen & theaters

Op Dagtripper vind je aanbiedingen, uitgebreide informatie & recensies voor alle populaire bioscopen & theaters. Maak een nieuwe top10 op basis van locatie of bekijk alle overige bioscopen & theaters hieronder.


Pathé Tuschinski Amsterdam, Noord-Holland

star-full

9.1

Gezien als mooiste bioscoop van het land, nog in zelfde staat als jaren 20, zes zalen met 1431 stoelen, geschikt voor evenementen, premières en festivals, vertoning van specials zoals opera- en theatervoorstellingen.

Theater Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

star-full

9.0

Theater Amsterdam is een unieke theaterlocatie waar grote voorstellingen langere tijd worden getoond, voorzien van een restaurant met een prachtig uitzicht over het IJ.

Verkadefabriek Den Bosch, Noord-Brabant

star-full

7.9

Een complete avond uit onder één dak: nachtclub, filmhuis, theater en restaurant. Er is voldoende ruimte om de bijzondere filmvertoningen en theaterstukken na te bespreken. Gevestigd in de oude Verkadefabriek.

Foroxity Roermond Roermond, Limburg

star-full

8.4

Filmtheater voor jong en oud, nieuwste releases op het doek, ruimte voor 250 mensen, hapje eten bij Grand Cafe Xity, diverse arrangementen en specials zoals personeelsfeest of Ladies Night.

Pathé Amersfoort Amersfoort, Utrecht

star-full

8.3

Drukbezochte bioscoop, veelzijdige films voor jong en oud, diverse specials zoals filmmarathons en Ladies Nights, speciale vertoningen van ballet, opera, muziek en sport.

Kinepolis Den Helder Den Helder, Noord-Holland

star-full

7.6

Grote bioscoop met zes zalen en 776 bioscoopstoelen in de oude scheepswerf van de Koninklijke Marine. Vier je verjaardag of boek een fijn arrangement.

Pathé Delft Delft, Zuid-Holland

star-full

8.1

Vernieuwde bioscoop met zeven zalen en 1350 stoelen met extra beenruimte, gemêleerd filmprogramma, diverse events en specials zoals Ladies Night.

De Lieve Vrouw Amersfoort, Utrecht

star-full

8.6

Theater, filmhuis en een café in één. Veel kleinkunst, kleine theaterproducties, cabaret en jong talent op het podium. Documentaires, wereldcinema en arthouse films op het witte doek. Café met eerlijk eten en drinken.

Isala Theater Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland

star-full

8.6

Kom in het Isala Theater genieten van verassende en vernieuwende theatervoorstellingen of geniet van een mooie film. Er zijn peuter en kleuter voorstellingen, er is dans, muziek en cabaret.

De Kleine Komedie Amsterdam, Noord-Holland

star-full

9.0

De Kleine Komedie is het oudste en kleinste theater van Amsterdam met een gevarieerd programma kleinkunst, cabaret en theaterconcerten.