Top 10 Dagje uit Flevoland

27 resultaten gevonden

Walibi Holland Biddinghuizen

Groot attractiepark met verschillende themagebieden, veel spannende achtbanen en (water)attracties. Maak een ritje in de vele leuke familieattracties en bezoek in het najaar de Walibi Fright Nights. Op het bijbehorende vakantiepark kun je overnachten.

Aviodrome Lelystad

Themapark/museum over vliegtuigen, met vele in- en outdoor attracties. Neem een kijkje in een Boeing 747 Jumbo Jet, bestuur een vliegtuig als een echte piloot in een vliegsimulator en beleef een super spannend vliegavontuur in het 4D filmtheater.

Middelgroot sauna en wellness complex, bosrijke omgeving, mooie faciliteiten, gezellige sfeer, dagelijkse opgietingen, verwarmd zwembad, behandelingen en massages, badkleding niet toegestaan.

Flevonice Biddinghuizen

Sports- & funpark met unieke schaatsbaan van 3 kilometer, 400-meterbaan en Ice Funpark voor de kinderen. Ga met je vrienden of familie drift karten, of daag elkaar uit op de Obstacle Run Parcours.

Overdekte speeltuin voor kinderen t/m 13 jaar, spannend autocircuit, hoge klimmuur, speeltoestellen buiten, koffiecorner met wifi en massagestoelen voor ouders en begeleiders, perfect voor een dagje uit.

Grootste combatpark van Nederland, elf speelvelden van 10 hectare bosgebied, outdoor laser gamen, avontuurlijk paintballen, geschikt voor jong en oud.

Kleinschalig spa en wellness resort, landelijk gelegen, bosrijke omgeving, rust en ruimte, zorgeloos ontspannen, damesdagen, badkleding niet toegestaan, behandelingen en massages.

Bataviawerf Lelystad

Gereconstrueerde schepen uit de Gouden Eeuw. De Batavia en 7 Provinciën. Geschiedenis. Scheepswerf. Sfeervol restaurant geheel in stijl. Leuke activiteiten.

De Oostvaardersplassen zijn een uniek natuurgebied. Ontdek wandelend of op de fiets talloze vogels, reëen, vossen en vlinders in hun natuurlijke omgeving.

Orchideeën Hoeve Luttelgeest

Tropische tuinen met orchideeën kwekerij en vlindertuin, mooi aangelegde tuinen, exotische planten en waterpartijen, aapjes, vogels en reptielen, leuke activiteiten voor kinderen, gezellig dagje uit voor iedereen.

Volgende ›

Pagina 1 van 3

Dagtripper Blog