Top 10 Dagje uit Flevoland

72 activiteiten gevonden in Flevoland

Walibi Holland Biddinghuizen, Flevoland

star-full

8.1

Groot attractiepark, verschillende themagebieden, veel spannende achtbanen en waterattracties, leuke familieattracties, apart gebied met kindvriendelijke attracties, shows en evenementen, bijhorend vakantiepark, compleet dagje uit voor de hele familie, vriendengroepen of een schoolreisje.

Aviodrome Lelystad, Flevoland

star-full

8.6

Themapark / museum over vliegtuigen, oude en nieuwe vliegtuigen kijken, leuke attracties voor kinderen en volwassenen, spannend en leerzaam, zeer geschikt voor schoolreisjes, kinderfeestjes en bedrijfsuitjes.

Kinepolis Almere Almere, Flevoland

star-full

8.2

Modern filmcomplex ontworpen door Rem Koolhaas, acht zalen met 2244 stoelen, gevarieerd filmaanbod, diverse arrangementen en events zoals Burgers, Beer & Blockbusters en Ladies Movie Night

Aviodrome Lelystad, Flevoland

star-full

8.6

Themapark / museum over vliegtuigen, oude en nieuwe vliegtuigen kijken, leuke attracties voor kinderen en volwassenen, spannend en leerzaam, zeer geschikt voor schoolreisjes, kinderfeestjes en bedrijfsuitjes.

Oostvaardersplassen Lelystad, Flevoland

star-full

8.6

De Oostvaardersplassen zijn een uniek natuurgebied. Ontdek wandelend of op de fiets talloze vogels, reëen, vossen en vlinders in hun natuurlijke omgeving.

Bounz Almere Almere, Flevoland

star-full

8.6

Bij trampolinepark Bounz in Almere kun je heerlijk trampolinespringen. Doe mee aan een van de lessen bij Bounz voor een work-out, of om beter te worden in het springen. Of leef je uit tijdens de maandelijkse Dodgeball-avond.

Flevonice Biddinghuizen, Flevoland

star-full

7.7

Sports & Fun park. Unieke schaatsbaan van 3 kilometer, 400-meterbaan, Ice Funpark voor de kinderen, Drift Karten, Obstacle Run Parcours, Arrangementen, Leuk voor Kinderfeestjes, schoolreisjes en bedrijfsuitjes

KAF Theater Almere, Flevoland

star-full

8.4

Gezellig theater met eigen theateracademie en expositieruimtes. Drie zalen (groot, middel en klein) voor verschillende soorten theater disciplines.

Agora Lelystad Lelystad, Flevoland

star-full

8.4

In de theaterzalen van Agora in Lelystad worden voorstellingen van ieder genre vertoond. In de bioscoopzalen kun je genieten van blockbusters uit binnen- en buitenland.

Aqua Mundo De Eemhof Zeewolde, Flevoland

star-full

7.4

Subtropisch zwemparadijs met binnen- en buitenzwembad, flowrider, golfslagbad en diverse snelle glijbanen. Sauna en wellness faciliteiten, waaronder een zonnebank. Arrangementen met ontbijt of diner.

Bataviawerf Lelystad, Flevoland

star-full

8.9

Gereconstrueerde schepen uit de Gouden Eeuw. De Batavia en 7 Provinciën. Geschiedenis. Scheepswerf. Sfeervol restaurant geheel in stijl. Leuke activiteiten.

Top aanbiedingenVergelijk alle 72 activiteiten in Flevoland

Op Dagtripper vind je aanbiedingen, uitgebreide informatie & recensies voor alle populaire in Flevoland. Maak een nieuwe top10 op basis van locatie of bekijk alle overige hieronder.


Dorhout Mees Biddinghuizen, Flevoland

star-full

8.0

Evenementencentrum voor outdoor activiteiten zoals abseilen, quad rijden, poolstokspringen, kleiduifschieten, golfen op 54 holes en meer, diverse arrangementen met diner, lunch of barbecue te boeken.

De Meerpaal Dronten, Flevoland

star-full

7.8

De Meerpaal is een cultureel centrum en je kunt er van alles doen, van theater bezoeken of zelf meespelen, een actuele film kijken, kunstzinnige cursussen volgen en uit eten gaan.

Thermen La Mer Almere, Flevoland

star-full

8.8

Middelgroot sauna en wellness complex, bosrijke omgeving, mooie faciliteiten, gezellige sfeer, dagelijkse opgietingen, verwarmd zwembad, behandelingen en massages, badkleding niet toegestaan.

Avontura Dronten Dronten, Flevoland

star-full

8.4

Indoor speeltuin met diverse activiteiten en spellen die je nergens anders vindt: rodelbaan, racen in elektrische auto, snowglyder, klimvulkaan en meer, perfect voor kinderfeestje of schoolreisje.

Netl de Wildste Tuin Kraggenburg, Flevoland

star-full

8.6

Strand met waterrecreatie, pretpark, Obstacle Run, Pitch en Putt en golfbaan. Groep- en teambuilding activiteiten voor familie, vrienden en collega's. Natuurspeeltuin met educatief tintje. Er is ook een camping aanwezig.

Leisure World Dronten, Flevoland

star-full

8.0

400 meterbaan, IJsbaan voor kinderen en beginners, Schaatsbokje en schaatsverhuur, Kinderfeestje met schaatsen of curling, Arrangementen voor groepen, Bedrijfsuitje

Movieskoop Emmeloord Emmeloord, Flevoland

star-full

8.0

Movieskoop in Emmeloord is een kleine bioscoop voor een breed publiek. Je kunt hier blockbusters kijken, maar ook arthouse-films. Geregeld organiseert Movieskoop een speciale Ladies Night.

Ballorig Lelystad Lelystad, Flevoland

star-full

6.5

Overdekte speeltuin voor kinderen t/m 13 jaar, spannend autocircuit, hoge klimmuur, speeltoestellen buiten, koffiecorner met wifi en massagestoelen voor ouders en begeleiders, perfect voor een dagje uit.

Gladiator Sports Almere, Flevoland

star-full

6.4

Grootste combatpark van Nederland, elf speelvelden van 10 hectare bosgebied, outdoor laser gamen, avontuurlijk paintballen, geschikt voor jong en oud.