Top 10 Dagje uit Groningen

31 resultaten gevonden

Fontana Bad Nieuweschans Bad Nieuweschans

Middelgroot sauna en wellness resort, grote tuin, thermaal water, veel ruimte, behandelingen en massages, overnachten.

Stripmuseum Groningen

Het Nederlands stripmuseum met de grootste verzameling stripboeken, originele striptekeningen, spelletjes, tekenlessen, wisselende exposities, ideaal voor een kinderfeestje of een bedrijfsuitje.

Kleinschalige sauna en beauty boerderij, mooie locatie, landelijk gelegen, romantische sfeer, behandelingen en massages, hamam, grote tuin, overnachten, badkledingdagen.

Hotel gevestigd in en oud Raadhuis, met compact en intiem wellnesscentrum met diverse sauna en wellnessruimten. Er wordt gewerkt met de vier elementen: water, vuur, aarde en lucht. Het saunabezoek kan worden uitgebreid met diverse massages en schoonheidsbehandelingen.

Marenland Winsum

Prachtige camping gelegen aan het water. Overnacht op de camping of in een bedstede, geniet van high tea of heerlijke gerechten op het terras in de zon of huur een boot of kano om het water te verkennen.

Bowlingcentrum met discotheek en leuke arrangementen voor groot en klein. Ook voor zalenverhuur en feestjes.

Sauna 't Dalhuus Wildervank

Kleinschalige sauna, landelijk gelegen, grote tuin, massages, dagelijkse opgietingen.

Partycentrum met (disco)bowlen, lasergamen, een moordspel, Ik Hou van Holland spel en meer voor een geweldige avond uit. Sfeervol restaurant en zalen.

Museum met oude en moderne kunst, gevarieerde collectie, geschiedenis en cultuur uit Groningen, gebouw ontworpen door Mendini, educatieve programma's voor scholen, wisselende tentoonstellingen, workshops en atelier.

Escape room ervaring, 6 kamers met 3 verschillende verhalen, toegankelijk voor iedereen vanaf 7 jaar, verschillende niveaus, spelen met 2 tot 6 personen, kinderfeestjes en arrangementen mogelijk.

Volgende ›

Pagina 1 van 4

Dagtripper Blog