Top 10 Kasteel & landgoed

102 kastelen & landgoederen gevonden

Kasteeltuinen Arcen Arcen, Limburg

star-full

8.5

Pittoreske kasteeltuin met bijzondere bloemen en planten. Diverse exposities kleuren het jaar. Geniet van lunch, brunch, ontbijt of picknick tussen het groen.

Paleis Het Loo Apeldoorn, Gelderland

star-full

8.6

Voormalig Koninklijk Paleis, geschiedenis van de Oranjes, museum met koninklijke uitstraling, paleistuinen en wandelpark, schilderkunst, wisselende tentoonstellingen en evenementen, concerten.

Kasteel de Haar Haarzuilens, Utrecht

star-full

8.7

Grootste kasteel van Nederland, middeleeuws kasteel, kasteeltuinen en park, rondleidingen en activiteiten, feest- en trouwlocatie, zakelijke arrangementen, hertenkamp, doolhof, leuk en leerzaam uitje voor de hele familie.

Muiderslot Muiden, Noord-Holland

star-full

8.7

Kasteel en waterburcht, ridders en jonkvrouwen, de Gouden Eeuw, leer alles over de waterlinie, rondleidingen en speurtochten, educatie en schoolreizen, locatie verhuur mogelijk, zeer geschikt voor families en kinderen.

Château Neercanne Maastricht, Limburg

star-full

9.3

Enige terrassenkasteel van Nederland op de grens met België. Bijzondere plek om uit eten te gaan in een van de restaurants die het kasteel rijk is. Blijf overnachten of organiseer een feest of vergadering met leuke groepsactiviteiten.

Kasteel Doornenburg Doornenburg, Gelderland

star-full

9.1

Museum kasteel met boerderij, grote speeltuin, mooie tuinen en oude herberg dat is omgetoverd tot restaurant. Decor van de TV-serie Floris.

Paleis Soestdijk Baarn, Utrecht

star-full

7.6

...

Slot Loevestein Poederoijen, Gelderland

star-full

8.0

Middeleeuwse gevangenis en fort. Hugo de Groot ontsnapte er in een boekenkist. Ontdek alle kamers zelf met een eigen sleutel. Grote ontdekkingsreis. Kinderen kunnen verkleden. Waan je even terug in de tijd.

Kasteel Heeswijk Heeswijk-Dinther, Noord-Brabant

star-full

8.8

Kasteel voor feesten, bruiloften en vergaderingen. Museum met rondleidingen en audiogids. Gezellige brasserie en kasteelwinkel. Rondleidingen en kinderrondleidingen mogelijk.

Paleis op de Dam Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.2

Iconisch koninklijk paleis aan de Dam met museumfunctie. Wisselende tentoonstellingen over onder meer Nederland en het Koninklijk huis. Het Paleis door het Koninklijk huis gebruikt voor officiële ontvangsten.

Kasteel Engelenburg Brummen, Gelderland

star-full

9.1

Hotel en restaurant in een prachtige omgeving en kasteel. De locatie, het eten, de kamers en groepsactiviteiten (klootschieten, boerengolf, golfen) maken er een bijzondere ervaring van. High tea arrangementen.

Vergelijk alle 102 kastelen & landgoederen

Op Dagtripper vind je aanbiedingen, uitgebreide informatie & recensies voor alle populaire kastelen & landgoederen. Maak een nieuwe top10 op basis van locatie of bekijk alle overige kastelen & landgoederen hieronder.


Kasteel Keukenhof Lisse, Zuid-Holland

star-full

9.1

Bosrijk landgoed, meer dan 200 hectare bos, 18 monumenten, restaurant voor lunch en diner, high tea's, diverse workshops en meer.

Kasteel Wittem Wittem, Limburg

star-full

9.1

Rijksmonument te midden van een golvend, groen heuvellandschap met restaurant (ook voor high tea) en hotel. Mogelijkheid tot wandelen en fietsen in de omgeving.

Kasteel TerWorm Heerlen, Limburg

star-full

9.1

Hotel, restaurant, trouw- en vergaderlocatie. Bijzondere tuinen, vorstelijke suites, unieke wijnen en signatuurgerechten van chefkoks.

Kasteel Duivenvoorde Voorschoten, Zuid-Holland

star-full

8.9

Kasteel met museumfunctie over de oorspronkelijke bewoners en diverse wisseltentoonstellingen. Kasteeltuinen, rondleidingen en diverse activiteiten, zoals lezingen, concerten, spelletjes, parkwandelingen en (kinder)feestjes.

Château St. Gerlach Valkenburg, Limburg

star-full

8.9

Bijzondere locatie om te lunchen, brunchen of dineren en te overnachten. Prachtige sauna met zwembad en wellnessfaciliteiten. Prachtige tuinen en omgeving voor evenementen, bruiloften of een romantisch weekend weg.

Huis Bergh 's-Heerenberg, Gelderland

star-full

8.8

Een kasteel vol verhalen, rondleidingen met animerende audiotour. Iedere zondag ridderslag voor kinderen. Speciale activiteiten, kinderfeestjes en locatie voor familiedag. Sfeervol restaurant, gezellig hotel, prachtige wandeltuinen.

Slot Doddendael Ewijk, Gelderland

star-full

9.3

Middeleeuws kasteeltje met brasserie, hotelkamers, zaalverhuur voor partijen en evenementen, inclusief kasteelboerderij met streekproducten.

Kasteel Hoensbroek Hoensbroek, Limburg

star-full

8.2

Kasteelmuseum met meer dan 40 kasteelvertrekken. Volg workshops als boogschieten, schermen of parfum maken. Vele leuke evenementen zoals de Oude Kasteelspelen en thematische arrangementen.

Twickel Ambt Delden, Overijssel

star-full

8.7

Historisch kasteel op groot landgoed met parken, tuinen en oude boerderijen, perfect voor fietstochten en wandelingen, mogelijkheid tot koffie en wat lekkers bij de Oranjerie, bekijk de moestuinen, molens en watertoren.

Kasteel Groeneveld Baarn, Utrecht

star-full

8.2

Historisch 18e-eeuws kasteel met een prachtig park vol bijzondere tuinen en ijskelder. Wisseltentoonstellingen in en om het kasteel. Gezellig Grand Café met mooi terras.