Top 10 Kinderboerderij

379 kinderboerderijen gevonden

Recreatieoord Binnenmaas Mijnsheerenland, Zuid-Holland

star-full

8.7

Buitenzwemparadijs met ligweide, speeltuin, midgetgolfbaan en kinderboerderij. Verschillende (kinder)activiteiten voor (kinder)feestjes, zwemfeestjes en de familiedag.

Sprookjeswonderland Enkhuizen, Noord-Holland

star-full

8.9

Sprookjespark voor kinderen, zie bekende sprookjesfiguren, leuke kinderattracties, speeltuin met glijbanen en draaimolen, kinderboerderij en siertuinen, een magische dag voor kleine en grotere kinderen.

Speelboerderij den Scherpenberg Rucphen, Noord-Brabant

star-full

9.2

Boerderij met binnen- en buitenspeeltuin en uiteraard een kinderboerderij met knuffeldieren. Drie arrangementen voor kinderfeestjes: Muizenfeest, Boerderijfeest en Beestenbende. Of ga barbecueën voor de familiedag.

Sprookjeshof Zuidlaren, Drenthe

star-full

8.2

Sprookjespark met kinderattracties, grote speeltuin zowel buiten als binnen, klimmen en klauteren, ontmoet bekende sprookjesfiguren, rondvaartboten, zalencentrum, leuk voor kinderfeestjes en schoolreisjes of een familiefeest.

Kasteel Keukenhof Lisse, Zuid-Holland

star-full

9.1

Bosrijk landgoed, meer dan 200 hectare bos, 18 monumenten, restaurant voor lunch en diner, high tea's, diverse workshops en meer.

Familiepark Nienoord Leek, Groningen

star-full

8.4

Pretpark met waterpark, midgetgolf, binnen- en buitenzwembad en een kinderboerderij. Leuke kinderfeestjes met ridderspeurtocht op het kasteel of het versieren van cupcakes.

Landgoed Hoenderdaell Anna Paulowna, Noord-Holland

star-full

8.4

Mooi landgoed met dierenpark, grote natuurlijke dierenverblijven, inheemse en exotische dieren, opvangcentrum van Stichting Leeuw met grote katachtigen, roofvogel show, mooi wandelgebied, geschikt voor kinderen en volwassenen.

Ketteler hof Haltern am See, Duitsland

star-full

9.1

Speelpark en dierenpark, gelegen in een natuurgebied, veel speelruimte, skelterbaan, kinderboerderij, leuk en leerzaam, barbecues voor algemeen gebruik, leuke en ontspannen dag met de hele familie.

Kinderboerderij Dondertman Holten, Overijssel

star-full

8.5

Aan de voet van de Holterberg vind je Kinderboerderij Dondertman. Dat betekent varkens, konijnen en meer. In de knuffelwei zijn geiten en schapen die lekker geknuffeld mogen worden. Hier kun ...

Hof van Eckberge Eibergen, Gelderland

star-full

8.5

Amusementspark met veel speelattracties, mini dierentuin, bowlen, wilgendoolhof, lasergame en waterpark voor groot en klein. Er is ook een grote binnenspeeltuin aanwezig.

Jeugdland Amsterdam, Noord-Holland

star-full

9.0

Groot en avontuurlijk natuurspeelpark, van alles te doen: hutten bouwen, kanoën, kabelbaan, tafeltennis, speeltoestellen, pizza's bakken, broodjes bakken op kampvuur, kinderboerderij aanwezig.

Vergelijk alle 379 kinderboerderijen

Op Dagtripper vind je aanbiedingen, uitgebreide informatie & recensies voor alle populaire kinderboerderijen. Maak een nieuwe top10 op basis van locatie of bekijk alle overige kinderboerderijen hieronder.


Amstelpark Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.9

Prachtig wandelpark met doolhof, diverse tuinen, kinderboerderij, speeltuin, kunstobjecten, treintje en midgetgolf. Compleet dagje uit met verschillende horecagelegenheden.

De Heldense Bossen Helden, Limburg

star-full

8.3

Camping met grote buitenspeeltuin met kinderboerderij, binnen- en buitenzwembad die ook zonder verblijf op de camping voor een dagje uit, familiedag of kinderfeestje te bezoeken zijn.

Kinderboerderij de Vechtse Hoeve Maarssen, Utrecht

star-full

9.6

...

Hullie Speelboerderij Uden, Noord-Brabant

star-full

8.6

Boerderij met kinderboerderij, binnen- en buitenspeeltuin, verkeerstuin, midgetgolfbaan en outdoor lasergame. Spannend blacklight avonturengolf met puzzels, obstakels en opdrachten in boerderijthema.

Kinderparadijs Malkenschoten Apeldoorn, Gelderland

star-full

9.0

Kinderparadijs met kinderboerderij, gericht op gezinnen met kinderen, veel bekende en aparte dieren, vissen voeren en knuffelweide, leuke activiteiten voor de kids zoals hutten bouwen, bootje varen, waterfietsen en trampoline springen, ideaal voor een actieve middag of een kinderfeestje.

Kinderboerderij de Maten Apeldoorn, Gelderland

star-full

9.5

Kinderboerderij De Maten ligt aan het Matenpark in Apeldoorn. De gezellige kinderboerderij huisvest verschillende dieren op de dierweides. Er is een knuffelweide waar kinderen met de dieren mogen knuffelen. Kom ...

De Koperen Ezel Epe, Gelderland

star-full

7.4

Kinderboerderij met grote speeltuin. Maak een ezelwandeling, eet gezellig in het restaurant en de kinderen kunnen ravotten in de grote buiten- en binnenspeeltuin met skelterbaan, springkussens en overdekte ballenbak.

Kasteelpark Born Born, Limburg

star-full

7.9

Mooi kasteelpark met dierentuin en kinderboerderij, wandel in de fraaie kasteeltuinen, verschillende Europese en exotische dieren, insectenhuis, themadagen en activiteiten, speurtocht en rondleidingen, geschikt voor gezinnen met kinderen, scholen en volwassenen.

Klein Canada Afferden, Limburg

star-full

7.8

Camping met kinderboerderij, tennisbanen, buitenspeeltuin en zwembaden binnen en buiten. Accommodaties aan het water. Mogelijk om eigen bootjes te varen.

De IJzeren man Weert, Limburg

star-full

7.8

Groot recreatiepark in de natuur, zwemcomplex met drie zwembaden met glijbanen, bubbelbaden en stroomversnelling, Kinderpretland met buiten- en binnenspeeltuin, kinderboerderij, waterskibaan en meer.