Top 10 Kinderboerderij

29 resultaten gevonden

Sprookjeswonderland Enkhuizen, Noord-Holland

Sprookjespark voor kinderen, zie bekende sprookjesfiguren, leuke kinderattracties, speeltuin met glijbanen en draaimolen, kinderboerderij en siertuinen, een magische dag voor kleine en grotere kinderen.

Sprookjeshof Zuidlaren, Drenthe

Sprookjespark met kinderattracties, grote speeltuin zowel buiten als binnen, klimmen en klauteren, ontmoet bekende sprookjesfiguren, rondvaartboten, zalencentrum, leuk voor kinderfeestjes en schoolreisjes of een familiefeest.

Kasteel Keukenhof Lisse, Zuid-Holland

Bosrijk landgoed, meer dan 200 hectare bos, 18 monumenten, restaurant voor lunch en diner, high tea's, diverse workshops en meer.

Familiepark Nienoord Leek, Groningen

Pretpark met waterpark, midgetgolf, binnen- en buitenzwembad en een kinderboerderij. Leuke kinderfeestjes met ridderspeurtocht op het kasteel of het versieren van cupcakes.

Landgoed Hoenderdaell Anna Paulowna, Noord-Holland

Mooi landgoed met dierenpark, grote natuurlijke dierenverblijven, inheemse en exotische dieren, opvangcentrum van Stichting Leeuw met grote katachtigen, roofvogel show, mooi wandelgebied, geschikt voor kinderen en volwassenen.

Ketteler hof Haltern am See, Duitsland

Speelpark en dierenpark, gelegen in een natuurgebied, veel speelruimte, skelterbaan, kinderboerderij, leuk en leerzaam, barbecues voor algemeen gebruik, leuke en ontspannen dag met de hele familie.

Hof van Eckberge Eibergen, Gelderland

Amusementspark met veel speelattracties, mini dierentuin, bowlen, wilgendoolhof, lasergame en waterpark voor groot en klein. Er is ook een grote binnenspeeltuin aanwezig.

Jeugdland Amsterdam, Noord-Holland

Groot en avontuurlijk natuurspeelpark, van alles te doen: hutten bouwen, kanoën, kabelbaan, tafeltennis, speeltoestellen, pizza's bakken, broodjes bakken op kampvuur, kinderboerderij aanwezig.

Hullie Speelboerderij Uden, Noord-Brabant

Boerderij met kinderboerderij, binnen- en buitenspeeltuin, verkeerstuin, midgetgolfbaan en outdoor lasergame. Spannend blacklight avonturengolf met puzzels, obstakels en opdrachten in boerderijthema.

Kinderparadijs Malkenschoten Apeldoorn, Gelderland

Kinderparadijs met kinderboerderij, gericht op gezinnen met kinderen, veel bekende en aparte dieren, vissen voeren en knuffelweide, leuke activiteiten voor de kids zoals hutten bouwen, bootje varen, waterfietsen en trampoline springen, ideaal voor een actieve middag of een kinderfeestje.