Top 10 Kinderboerderij

384 kinderboerderijen gevonden

Sprookjeswonderland Enkhuizen, Noord-Holland

star-full

8.9

Sprookjespark voor kinderen, zie bekende sprookjesfiguren, leuke kinderattracties, speeltuin met glijbanen en draaimolen, kinderboerderij en siertuinen, een magische dag voor kleine en grotere kinderen.

Sprookjeshof Zuidlaren, Drenthe

star-full

8.2

Sprookjespark met kinderattracties, grote speeltuin zowel buiten als binnen, klimmen en klauteren, ontmoet bekende sprookjesfiguren, rondvaartboten, zalencentrum, leuk voor kinderfeestjes en schoolreisjes of een familiefeest.

Landgoed Hoenderdaell Anna Paulowna, Noord-Holland

star-full

8.4

Mooi landgoed met dierenpark, grote natuurlijke dierenverblijven, inheemse en exotische dieren, opvangcentrum van Stichting Leeuw met grote katachtigen, roofvogel show, mooi wandelgebied, geschikt voor kinderen en volwassenen.

Pukkemuk Dongen, Noord-Brabant

star-full

7.6

Onbeperkt spelen in indoor en outdoor speeltuin, boerensprookjesbos, dierenpark, avontuurlijk watersplashtoestel, voetbalbaan, midgetgolf en meer, ideaal voor kinderfeestjes, familiedagen en schoolreisjes.

De Helderse Vallei Den Helder, Noord-Holland

star-full

9.5

Bezoekers- en activiteitencentrum met toegang tot het natuurgebied. Veel activiteiten mogelijk voor kinderen en groepen: kanoën, klimmen in het klimbos, wandelen, paardrijden en meer. Kinderboerderij en openluchttheater aanwezig.

Kasteelpark Born Born, Limburg

star-full

7.9

Mooi kasteelpark met dierentuin en kinderboerderij, wandel in de fraaie kasteeltuinen, verschillende Europese en exotische dieren, insectenhuis, themadagen en activiteiten, speurtocht en rondleidingen, geschikt voor gezinnen met kinderen, scholen en volwassenen.

Drentse Koe Ruinerwold, Drenthe

star-full

8.0

Boerderij met speeltuin binnen en buiten met boerderijthema, spannend maïsdoolhof, kinderboerderij met knuffeldieren en boerengolf. De Drentse Koe serveert eigen gemaakt roomijs.

Kasteel Keukenhof Lisse, Zuid-Holland

star-full

9.1

Bosrijk landgoed, meer dan 200 hectare bos, 18 monumenten, restaurant voor lunch en diner, high tea's, diverse workshops en meer.

Ketteler hof Haltern am See, Duitsland

star-full

9.1

Speelpark en dierenpark, gelegen in een natuurgebied, veel speelruimte, skelterbaan, kinderboerderij, leuk en leerzaam, barbecues voor algemeen gebruik, leuke en ontspannen dag met de hele familie.

Speeltuin Elckerlyc Oss, Noord-Brabant

star-full

9.0

Speeltuin midden in het groen, onbeperkt spelen op glijbanen, piratenschip, houten kastelen, kabelbaan, watertafel en kinderboerderij met moestuin.

Vergelijk alle 384 kinderboerderijen

Op Dagtripper vind je aanbiedingen, uitgebreide informatie & recensies voor alle populaire kinderboerderijen. Maak een nieuwe top10 op basis van locatie of bekijk alle overige kinderboerderijen hieronder.


De Boshoek Voorthuizen, Gelderland

star-full

7.8

Vakantiepark met verwarmd openluchtzwembad, groot overdekt zwembad in mediterraanse sferen met sauna en Turks stoombad, ponyclub en animatieteam aanwezig, bowlingbanen, kinderboerderij, drie horecagelegenheden voor hapje en drankje.

Kasteel Geldrop Geldrop, Noord-Brabant

star-full

8.1

Landgoed vol bezienswaardigheden, zoals een Engelse tuin, prachtig kasteel en kasteelhoeve met kinderboerderij. Het landgoed heeft tien feestzalen, sfeervolle restaurants en een IVN in het koetshuis.

Amstelpark Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.9

Prachtig wandelpark met doolhof, diverse tuinen, kinderboerderij, speeltuin, kunstobjecten, treintje en midgetgolf. Compleet dagje uit met verschillende horecagelegenheden.

De Flierefluiter Raalte, Overijssel

star-full

8.0

Grote binnen- en buitenspeeltuin met kinderboerderij. Binnenspeeltuin met klim- en klautertoestellen, glijbanen, obstakelparcours en een vierpersoons wipwap. De buitenspeeltuin biedt ultralange glijbanen, schommels, een kabelbaan en skelterracebaan.

De Leidse Hout Leiden, Zuid-Holland

Natuurpark voor uren wandel- en speelplezier, hertenkamp, ontdek de woonplaats van de groene specht en de ijsvogel, gezellig theehuis gevestigd in het park voor lunch, thee en high tea.

Familiepark Nienoord Leek, Groningen

star-full

8.4

Pretpark met waterpark, midgetgolf, binnen- en buitenzwembad en een kinderboerderij. Leuke kinderfeestjes met ridderspeurtocht op het kasteel of het versieren van cupcakes.

Jeugdland Amsterdam, Noord-Holland

star-full

9.0

Groot en avontuurlijk natuurspeelpark, van alles te doen: hutten bouwen, kanoën, kabelbaan, tafeltennis, speeltoestellen, pizza's bakken, broodjes bakken op kampvuur, kinderboerderij aanwezig.

Landal de Lommerbergen Reuver, Limburg

star-full

8.0

Vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, binnen- en buitenspeeltuin en kinderboerderij. Diverse activiteiten, zoals midgetgolf en een speeltuin met avontureneiland. Strand met natuurlijk zwem- en speelwater aanwezig.

Landal het Vennenbos Hapert, Noord-Brabant

star-full

8.4

Vakantiepark met subtropisch waterparadijs met golfslagbad, Black Hole glijbaan, spannende Lazy River, disco zwemmen, openluchtzwembad en ligweide, wellness, speeltuinen en vele activiteiten.

Recreatieoord Binnenmaas Mijnsheerenland, Zuid-Holland

star-full

8.7

Buitenzwemparadijs met ligweide, speeltuin, midgetgolfbaan en kinderboerderij. Verschillende (kinder)activiteiten voor (kinder)feestjes, zwemfeestjes en de familiedag.