Top 10 Klimmen

132 klimlocaties gevonden

De Uithof Den Haag, Zuid-Holland

star-full

7.0

Sport- en evenementencentrum met nadruk op winterse sporten, indoor skihal van 200 meter, semi-overdekte schaatsbaan van 400 meter, vier verschillende restaurants, klimmen, laser gamen, karten, perfect voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en familiedagen.

Outdoor Valley Bergschenhoek, Zuid-Holland

star-full

8.6

Sporten in de vrije natuur, ideaal voor groepen kinderen, collega’s, met de familie of vrienden. Je kan er onder meer watersporten, kanovaren, suppen, boogschieten, klimmen op de klimmuur, survivaltochten maken en lasergamen.

Klimbos Garderen Garderen, Gelderland

star-full

9.0

Klimbos Garderen is het hoogste klimbos van Nederland met zes verschillende parcoursen waaronder de langste tokkelbaan van ons land.

Outdoor Valley Bergschenhoek, Zuid-Holland

star-full

8.6

Sporten in de vrije natuur, ideaal voor groepen kinderen, collega’s, met de familie of vrienden. Je kan er onder meer watersporten, kanovaren, suppen, boogschieten, klimmen op de klimmuur, survivaltochten maken en lasergamen.

Ayers Rock Zoetermeer, Zuid-Holland

star-full

8.4

Beleef allerlei avonturen in adventure center Ayers Rock. Hier kun je klimmen, kayakken, boogschieten, een obstacle parcours volgen en nog veel meer. Zeer geschikt voor teambuilding uitjes.

Klimcentrum Bjoeks Groningen, Groningen

star-full

9.5

Klimcentrum Bjoeks in Groningen is een sportieve ontmoetingsplek voor jong en oud. Het complex beschikt over een grote klimhal met veel verschillende wanden (in diverse moeilijkheidsgraden), een buitenmuur van 37 ...

Fun Forest Rotterdam Rotterdam, Zuid-Holland

star-full

7.7

Klimbos met leuke activiteiten zoals sup boarden, klimmen door de zeven parcoursen van het klimpark of een teambuildingsactiviteit. Aanbod van actieve arrangementen.

Klimbos Gooi Eemland Lage Vuursche, Utrecht

star-full

9.2

Klimbos Gooi Eemland bevindt zich op een prachtige locatie midden in het bos, waar acht verschillende klimroutes zorgen voor een avontuur.

Klimbos Ermelo Ermelo, Gelderland

star-full

8.6

Midden in de bossen van de Veluwe, spectaculair klimbos met 60 uitdagingen, zelfstandig en onder begeleiding klimmen, 100m2 bouldeerplezier, ideaal voor feesten en groepsuitjes.

Avatarz Nature Park Deurningen, Overijssel

star-full

9.5

Grootste klimpark van het land, meer dan 100 klimuitdagingen, zweef aan lianen, ziplines en meer, 9-holes discogolfbaan, diverse sport- en spelactiviteiten, ideaal voor teambuilding, kinderfeestjes en groepsuitjes.

Fun Forest Venlo Tegelen, Limburg

star-full

8.5

Meest uitdagende klimpark van het land met negen parcoursen en 120 obstakels, diverse moeilijkheidsgraden, ideale locatie voor een dagje weg met kinderen, familie of teambuilding met collega's.

Klimmuur Haarlem Haarlem, Noord-Holland

star-full

9.8

Sportieve dag uit door klimmen en boulderen, eerste klimhal van Nederland, grote lichte ruimte met klimwanden tot 16,5 meter hoog, diverse activiteiten voor beginnende en professionele klimmers, mogelijkheid tot klimfeestje.

Top aanbiedingenVergelijk alle 132 klimlocaties

Op Dagtripper vind je aanbiedingen, uitgebreide informatie & recensies voor alle populaire klimlocaties. Maak een nieuwe top10 op basis van locatie of bekijk alle overige klimlocaties hieronder.


Watergoed Valburg, Gelderland

star-full

8.8

Prachtig natuurgebied met grootse waterplas voor het beoefenen van diverse watersporten. De groene omgeving biedt ook ruimte voor paintball, boogschieten en quad rijden. Klimpark aanwezig.

Fitland Gemert Gemert, Noord-Brabant

star-full

9.5

Fitland - Real Fitness Gemert is een multifunctioneel fitnesscentrum met een breed scala aan lessen en trainingen, individuele begeleiding, binnenzwembad, klimwand, squashbaan en gescheiden sauna’s.

Klimmuur Utrecht Utrecht, Utrecht

star-full

9.0

Oudste klimmuur van het land, 120 klimroutes die iedere week veranderen, diverse moeilijkheidsgraden, avontuurlijk uitje voor jong en oud, mogelijkheid tot kinderfeestjes.

Waddenfun Wehe-den Hoorn, Groningen

star-full

9.1

Adventurepark Waddenfun organiseert diverse activiteiten in het indoor klimpark, maar ook daarbuiten, zoals klimarrangementen, Archery® Tag, boogschieten en kratje stapelen.

Fun Forest Amsterdam Amstelveen, Noord-Holland

star-full

8.2

Een unieke en actieve beleving in het bos van de hoofdstad, verschillende spannende parcoursen, perfect voor team building, Forest Adventures en diverse Bananenfeestjes voor kinderen te boeken.

Klimbos Veluwe Apeldoorn, Gelderland

star-full

9.1

Groot klimbos met acht verschillende klimroutes oplopend tot maar liefst achttien meter, 120 overgangen, speciaal Junior Klimbos voor kinderen vanaf zeven jaar, ideale plek voor avontuurlijke kinderfeestjes

Landgoed de Biestheuvel Hoogeloon, Noord-Brabant

star-full

9.0

Sfeervolle plek voor diverse outdoor uitjes voor groepen, kom bijvoorbeeld paintballen, abseilen, Solex rijden, workshops volgen en nog veel meer, te combineren met diner, lunch of borrel.

On Campus Zwolle, Overijssel

Multifunctioneel sportcentrum met drie zwembaden, fitnesscentrum, buitenterrein, klimwand en diverse sportzalen, therapeutisch, sportief zwemmen en recreatief zwemmen.

Rock Steady Bussum, Noord-Holland

star-full

9.0

Kom klimmen, boulderen, skiën en snowboarden of mountainbiken in klim- en buitensportcentrum Rock Steady in Bussum.

Sea Life Blankenberge Blankenberge, België

star-full

7.0

Zeeaquarium net over de Belgische grens, opvangcentrum voor zeehonden, veel verschillende zeedieren uit alle wereldzee?n, vissen en zeezoogdieren, presentaties door verzorgers, rondleidingen voor scholen en groepen, aquariumtunnel, leuk en leerzaam, ideaal voor een bezoekje tijdens de vakantie.