Top 10 Klimmen

52 resultaten gevonden

De Uithof Den Haag, Zuid-Holland

Sport- en evenementencentrum met nadruk op winterse sporten, indoor skihal van 200 meter, semi-overdekte schaatsbaan van 400 meter, vier verschillende restaurants, klimmen, laser gamen, karten, perfect voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en familiedagen.

5 aanbiedingen
Sea Life Blankenberge Blankenberge, België

Zeeaquarium net over de Belgische grens, opvangcentrum voor zeehonden, veel verschillende zeedieren uit alle wereldzee?n, vissen en zeezoogdieren, presentaties door verzorgers, rondleidingen voor scholen en groepen, aquariumtunnel, leuk en leerzaam, ideaal voor een bezoekje tijdens de vakantie.

2 aanbiedingen
Rock Steady Bussum, Noord-Holland

Kom klimmen, boulderen, skiën en snowboarden of mountainbiken in klim- en buitensportcentrum Rock Steady in Bussum.

1 aanbieding
Lot66 Breda, Noord-Brabant

Activiteitencentrum met 20 activiteiten, karten, laser gamen, klimmen, sumoworstelen en meer, diverse arrangementen, uitgebreide diners, zaalverhuur.

2 aanbiedingen
Alpincenter Bottrop Bottrop, Duitsland

Langste indoor skibaan van de wereld, funpark, indoor paintballspeelveld en indoor skydive centrum aanwezig, outdoor rodelbaan, klimtuin en Biergarten, ideaal voor groepsuitjes.

2 aanbiedingen
Zips & ropes Ewijk, Gelderland

Zips & Ropes is meer dan een enkel klimbos en laat zich beter omschrijven als een adventurepark voor jong en oud, waar tal van activiteiten worden georganiseerd voor avonturiers die...

4 aanbiedingen
De Staver Sommelsdijk, Zuid-Holland

Recreatiecentrum De Staver is een recreatie- en sportcomplex met verschillende voorzieningen onder één dak, waaronder een groot zwembad met glijbaan. Het zwembad is overdekt, maar een bruin vakantiekleurtje is toch...

3 aanbiedingen

Een van de oudste grotten van Zuid-Limburg, Middeleeuws verleden, Goed toegankelijke ruïne, historische ruimtes, Geheime ontsnappingsgangen, Winning van mergel, Ervaar de stilte en het duister.

Duinoord Helvoirt, Noord-Brabant

All inclusive in- en outdoorcentrum met klimbos, laserschieten, midgetgolf, quad-rijden, bouncetrampoline en veel meer (groeps) activiteiten! Alles incl. eten & drinken voor één vaste prijs.

SnowWorld Landgraaf Landgraaf, Limburg

Vijf pistes met acht liften, grootste overdekte piste ter wereld, langste piste van Nederland, avontuurlijk funpark aanwezig, klimpark met grote uitdagingen, Alpine Coaster, Health Club met fitness en wellness.

Klimmen aanbiedingen