Lasergamen

Kartfabrique Utrecht, Utrecht

Evenementencomplex in een oude mengvoederfabriek. Race met je kart op een professioneel circuit (750m lang en topsnelheid 48 km/u), ga een potje lasergamen in de grootste arena van Nederland of ontsnap uit de Prison Island Escape room.

De Uithof Den Haag, Zuid-Holland

Sport- en evenementencentrum met nadruk op winterse sporten, indoor skihal van 200 meter, semi-overdekte schaatsbaan van 400 meter, vier verschillende restaurants, klimmen, laser gamen, karten, perfect voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en familiedagen.

Sportiom Den Bosch, Noord-Brabant

Sport- en recreatiecentrum met schaatsparadijs IceFun, waar je een spannend parcours met grotten en heuveltjes vindt. Of leef je uit in zwemparadijs AquaFun, met snelle glijbanen en heerlijke baden. Ook kun je bij het Sportiom terecht voor een spannend spel lasergame.

Ayers Rock Zoetermeer, Zuid-Holland

Beleef allerlei avonturen in adventure center Ayers Rock. Hier kun je klimmen, kayakken, boogschieten, een obstacle parcours volgen en nog veel meer. Zeer geschikt voor teambuilding uitjes.

Paintball Strand Ermelo, Gelderland

Paintballen, lasergamen of airsoft op een echt strand voorzien van obstakels, uitkijktorens en meer verdeeld over verschillende arena's. Gezellige bar op het strand voor een hapje en een drankje.

Lot66 Breda, Noord-Brabant

Activiteitencentrum met ruim 20 in- en outdooractiviteiten waaronder karten, laser gamen, klimmen, sumoworstelen, boogschieten solex rijden. Boek een arrangement voor een middag of avond vol plezier met vrienden of familie.

Paintball Boerderij Ewijk, Gelderland

Boerderij met diverse arena's vol obstakels voor lasergamen, paintball en airsoft games. Iedere arena heeft een eigen thema.

Race Planet Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

Het beste adres centraal in het land voor de allersnelste entertainment, indoor karten op twee kartbanen, lasergamen, bowlen, binnenspeeltuin, Javaans buffet, kinderfeestjes, avontuurlijke bedrijfsuitjes en spectaculaire groepsuitjes.

Starworld Enschede, Overijssel

Grootste indoor paintball en lasergame arena van Nederland. Toplocatie voor bedrijfsuitjes, vrijgezellen- en kinderfeestjes. Outdoor activiteiten zoals solex- en steptours.

Silverstone Zwanenburg, Noord-Holland

Partycentrum voor indoor karten, lasergamen en bowlen. Complete avond of dag uit met diverse horecagelegenheden.

Volgende ›

Pagina 1 van 5

Lasergamen bij jou in de buurt

Dagtripper Blog