Top 10 Dagje uit Limburg

79 resultaten gevonden

Thermae 2000 Valkenburg

Grootschalig sauna en wellness resort, bosrijke omgeving, zwemmen in thermaal bronwater, dagelijkse opgietingen, groot aanbod aan faciliteiten, beautybehandelingen en massages, badkledingdagen, meerdere eetgelegenheden.

Toverland Sevenum

Betoverend attractiepark met themawerelden, spannende achtbanen en rides, leuke kinderattracties, veel ruimte om te spelen, vermakelijk voor elke leeftijd, dagelijkse shows, geschikt voor vrienden, gezinnen maar ook voor bedrijfsfeesten en schoolreisjes.

GaiaZOO Kerkrade

Groot en prachtig aangelegd dierenpark met 100 verschillende diersoorten. Loop langs de grote natuurlijke dierenverblijven en sta oog in oog met de dieren. Kom kijken bij de voederpresentaties en roofvogel demonstraties, de kinderen kunnen lekker spelen in de meerdere speeltuinen en overdekte speelhal.

Mondo Verde Landgraaf

Themapark met wereldtuinen en dieren, mooi aangelegde internationale tuinen, veel vogelsoorten en zoogdieren. Met diverse attracties en speeltuinen is Mondo Verde een compleet dagje uit met de hele familie.

Pittoreske kasteeltuin met bijzondere bloemen en planten. Diverse exposities kleuren het jaar. Geniet van lunch, brunch, ontbijt of picknick tussen het groen.

Continium Kerkrade

Educatief en interactief wetenschap en techniek museum in Kerkrade. Ga zelf aan de slag met techniek. Wetenschap en de invloed op het dagelijks leven.

MergelRijk Valkenburg

Bezoek de eeuwenoude, prachtige grotten bij Valkenburg en bewonder levensgrote mergelbeelden en zandsculpturen. Leer op interactieve wijze hoe de grotten zijn ontstaan en maak een eigen creatie van een stukje mergel.

Kleinschalige sauna en kuuroord, vlakbij de zee, overnachten, zwemmen in thermaal water, behandelingen en massages, fish spa, damesdagen en badkledingdagen.

Avontuurlijk speelpark met western thema, speuren en hutten bouwen, speeltuin en waterspeelplaats, midgetgolfbaan, roofvogelshow.

Kleinschalige sauna, landelijk gelegen, nette basis faciliteiten, behandelingen en massage, damesdagen.

Volgende ›

Pagina 1 van 8

Dagtripper Blog