Top 10 Activiteiten Limburg

91 resultaten gevonden

Toverland Sevenum, Limburg

Betoverend attractiepark met themawerelden, spannende achtbanen en rides, leuke kinderattracties, veel ruimte om te spelen, vermakelijk voor elke leeftijd, dagelijkse shows, geschikt voor vrienden, gezinnen maar ook voor bedrijfsfeesten en schoolreisjes.

3 aanbiedingen
GaiaZOO Kerkrade, Limburg

Groot en prachtig aangelegd dierenpark, 100 verschillende diersoorten, themagebieden, al 4 keer de Mooiste dierentuin van de Benelux prijswinnaar, grote natuurlijke dierenverblijven, oog in oog met de dieren, voederpresentaties en roofvogel demonstraties, meerdere speeltuinen en overdekte speelhal, compleet dagje uit voor iedereen.

1 aanbieding
Thermae 2000 Valkenburg, Limburg

Grootschalig sauna en wellness resort, bosrijke omgeving, zwemmen in thermaal bronwater, dagelijkse opgietingen, groot aanbod aan faciliteiten, beautybehandelingen en massages, badkledingdagen, meerdere eetgelegenheden.

8 aanbiedingen
Mondo Verde Landgraaf, Limburg

Themapark met wereldtuinen en dieren, mooi aangelegde internationale tuinen, veel vogelsoorten en zoogdieren, diverse attracties en speeltuinen, compleet dagje uit met de hele familie.

2 aanbiedingen
Kasteeltuinen Arcen Arcen, Limburg

Pittoreske kasteeltuin met bijzondere bloemen en planten. Diverse exposities kleuren het jaar. Geniet van lunch, brunch, ontbijt of picknick tussen het groen.

1 aanbieding
Continium Kerkrade, Limburg

Educatief en interactief wetenschap en techniek museum in Kerkrade. Ga zelf aan de slag met techniek. Wetenschap en de invloed op het dagelijks leven.

1 aanbieding
MergelRijk Valkenburg, Limburg

Prachtige grotten bij Valkenburg, worden gebruikt voor onder meer exposities en kerstmarkten. Rondleidingen zijn mogelijk.

2 aanbiedingen
Team Trapped Venlo, Limburg

Ontrafel het mysterie van de dode man in het psychiatrisch instituut van de stad, welke grote ontdekkingen zou de man bijna doen? Door goede locatie te combineren met een hapje en drankje in het centrum.

1 aanbieding
Thermaalbad Arcen Arcen, Limburg

Kleinschalige sauna en kuuroord, vlakbij de zee, overnachten, zwemmen in thermaal water, behandelingen en massages, fish spa, damesdagen en badkledingdagen.

2 aanbiedingen

Avontuurlijk speelpark met western thema, speuren en hutten bouwen, speeltuin en waterspeelplaats, midgetgolfbaan, roofvogelshow, leuk voor gezinnen, scholen en scoutingverenigingen.

2 aanbiedingen

aanbiedingen Limburg