Madame Tussauds

Wassenbeeldenmuseum in Amsterdam met nationale en internationale bekendheden. Ga op de foto met je favoriete artiest, acteur of topsporter.

Bekijk de website

Madame Tussauds korting 2017

Alle Madame Tussauds aanbiedingen

Entreeticket voor 1 persoon met 18% korting

Aanbieding via Dagtickets van: €23,50 voor: €19,20

Entreeticket voor 1 persoon met 39% korting

Aanbieding via Actie van de dag van: €20,50 voor: €12,50

Entreeticket voor 1 persoon met 47% korting

Aanbieding via Tripper van: €23,50 voor: €12,50

Bieden vanaf €1: Entreeticket voor 2 personen

Veiling via TicketVeiling

Informatie

Aan de Dam in het hart van Amsterdam ligt een heel populair museum: Madame Tussauds. Eigenlijk is het meer dan een museum, het is een interactieve tentoonstelling van wassen evenbeelden van nationale en internationale bekende mensen. Naast een vaste collectie met klassiekers, zoals Marylin Monroe en Nelson Mandela, kun je er ook wassen beelden tegenkomen van acteurs, wereldleiders en artiesten die nu actueel zijn. Door deze leuke activiteiten en de interactie met de wassen beelden vergeet je dat het eigenlijk een museum is.

Fotograferen

Iedere ruimte in Madame Tussauds zal een feest der herkenning zijn. Maar bij Madame Tussauds zal je niet alleen rondkijken, je kunt er ook veel dingen doen. En neem je fototoestel mee, want overal (behalve bij Pirates en bij de receptie) mag je foto’s maken van jezelf met de sterren die je gaat ontmoeten. Bovendien zijn er speciale fotomomenten in de verschillende tentoonstellingsruimtes te vinden.

Activiteiten

Madame Tussauds bestaat uit verschillende ruimtes met diverse bijpassende activiteiten. Zo is er een ruimte met topsporters, een vipruimte met A-list celebraties en een echte koningszaal. Snuffel in de kluisjes van de topsporters, maak je eigen kunstwerk in de zaal met schilders en verkleed je als een koning(in) in de Royals ruimte en neem stiekem plaats op de troon. Of voel je een ster in de vipruimte. Hang lekker rond met George Clooney of zing de sterren van de hemel op het podium.

Schoolreisje

Door al deze leuke activiteiten en het feit dat je gewoon oog in oog staat met bekende mensen uit binnen- en buitenland, maakt Madame Tussauds perfect voor een schoolreisje. Om dit schoolreisje nog leuker te maken, biedt Madame Tussauds ook nog een lespakket aan, geschikt voor zowel het basis- als voortgezet onderwijs. Zo ga je goed voorbereid naar de wassenbeelden toe en wordt het uitje nog leuker.

Kinderfeestje

Madame Tussauds is ook een perfecte locatie voor een kinderfeestje. Tijdens het arrangement worden alle interactieve elementen van de tentoonstellingen doorlopen en zullen de kinderen (en dan met name de jarige) als supersterren het pand verlaten. Kinderfeestjes duren ongeveer anderhalf uur, waarna je het feestje voort kunt zetten in Amsterdam. Bijvoorbeeld met een rondvaart, even winkelen in de Kalverstraat of door ergens lekker te gaan eten. De kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar.

Bedrijfstuitjes, evenementen & feestjes

Het is mogelijk om een feestje te vieren in Madame Tussauds. De vipruimte waar de A-listers staan en zitten is de perfecte plek voor een presentatie, bedrijfsuitje of een feest. Uiteraard kun je van te voren een rondleiding doen door het museum en wordt het feest of evenement compleet gemaakt met bijpassende chique hapjes en drankjes.

Combinatie uitje

Een bezoek aan Madame Tussauds is overigens goed te combineren met bijvoorbeeld een rondvaart door de Amsterdamse grachten of een mooie stadswandeling. Er zijn verschillende combinatie arrangementen die door Madame Tussauds worden aangeboden, zodat je een hele dag kunt genieten van de schoolreis, een kinderfeestje of gewoon je bezoek aan dit bijzondere wassenbeeldenmuseum.

 

 

Reviews

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Bekijk een video impressie

Madame Tussauds

Dam 20
1012 NP Amsterdam (Noord-Holland)

Routebeschrijving

Naar website


Top 10 Bezienswaardigheden

Nederlands Openluchtmuseum

Arnhem

Rijksmuseum

Amsterdam

Atomium

Brussel

Heineken Experience

Amsterdam

Madame Tussauds

Amsterdam

Euromast

Rotterdam

Aviodrome

Lelystad

The Amsterdam Dungeon

Amsterdam

Archeon

Alphen aan den Rijn

Mondo Verde

Landgraaf