Midgetgolf

Kasteeltuinen Arcen Arcen, Limburg

Pittoreske kasteeltuin met bijzondere bloemen en planten. Diverse exposities kleuren het jaar. Geniet van lunch, brunch, ontbijt of picknick tussen het groen.

Skidôme Rucphen Rucphen, Noord-Brabant

Grote skibaan met moderne skiliften voor beginnende en ervaren wintersporters, funpark aanwezig voor stunts, ijsbaan voor ijskarten, overdekte GlowGolf-baan met 18 holes, après-ski cafés en restaurant.

Avontuurlijk speelpark met western thema, speuren en hutten bouwen, speeltuin en waterspeelplaats, midgetgolfbaan, roofvogelshow.

GlowGolf Houten Houten, Utrecht

Glow in the dark, Midgetgolfbaan met achttien holes,Overdekt, Fluorescerend black lights, Onderwaterdecor, Arrangementen voor kinderfeestjes, Gezin, familie, vrienden , collega's

Splesj (Bosbad Hoeven) Hoeven, Noord-Brabant

Waterpretpark met zwembad, Spray-park met fonteinen en waterkanonnen, spectaculaire glijbanen, waterfietsen, speeltuin en ligweides, leuk voor kinderen en volwassenen, overnachten op de camping, ideaal voor een zomerse dag.

Vakantiepark met hotel, camping, chalets en vakantiehuisjes aan zee met een zwembad binnen, buiten waterspeelparadijs, sauna (badkleding verplicht), midgetgolf, grote speeltuin en leuke activiteiten voor kinderen en het hele gezin.

Duinoord Helvoirt, Noord-Brabant

All inclusive in- en outdoorcentrum met klimbos, laserschieten, midgetgolf, quad-rijden, bouncetrampoline en veel meer (groeps) activiteiten! Alles incl. eten & drinken voor één vaste prijs.

Midgetgolftuinen Lage Vuursche Lage Vuursche, Utrecht

Midgetgolfbanen met achttien holes, Biljartbaan, gravelbaan, grasbaan, Golfsticks in verschillende maten, Groepen, familie, collega's, kinderfeestjes, Restaurants op loopafstand.

Megapret Lievelde, Gelderland

Familiepretpark en speelparadijs, veel speelruimte voor kinderen binnen en buiten, waterspeelplaats, golfpark, leuk voor een familiedag of kinderfeestje.

De Twee Bruggen Winterswijk, Gelderland

Vakantiepark met groot binnen- en buitenzwembad, midgetgolf, speeltuin, tennisbaan en bowlingbaan. Buitenrecreatie met kano-, fiets- en skelterverhuur.

Volgende ›

Pagina 1 van 7

Midgetgolf bij jou in de buurt

Dagtripper Blog