Museum

Nederlands Openluchtmuseum Arnhem, Gelderland

Historisch museum over Nederlandse geschiedenis, openluchtmuseum, cultuur en kunst, nostalgische belevenis, activiteiten, educatieve programma's, groepsarrangementen.

Rijksmuseum Amsterdam, Noord-Holland

Nationaal museum voor Nederlandse kunst en schilderkunst. Bekijk het werk van de Hollandse Meesters en de Gouden Eeuw, veel topstukken van meesterschilders zoals De Nachtwacht.

Scheepvaartmuseum Amsterdam, Noord-Holland

Museum over scheepvaart en schepen, zeer grote en complete collectie, bekijk een VOC-schip, zelf doen en ontdekken, educatieve programma's voor scholen, rondleidingen en gratis audiotour.

Spoorwegmuseum Utrecht, Utrecht

Museum over de ontwikkeling van de spoorwegen en stoomtreinen, interactieve attracties, zien en beleven, theatervoorstellingen, treinen en schaalmodellen, diverse zakelijke mogelijkheden.

Madame Tussauds Amsterdam, Noord-Holland

Wassenbeeldenmuseum in Amsterdam met nationale en internationale bekendheden. Ga op de foto met je favoriete artiest, acteur of topsporter.

Tropenmuseum Amsterdam, Noord-Holland

Museum over mensen en culturen uit verschillende werelddelen, kunst en cultuur, volkenkunde, gezellig en leerzaam, geschikt voor kinderen en volwassenen, rondleidingen en activiteiten, speciale tentoonstelling voor kinderen.

Zuiderzeemuseum Enkhuizen, Noord-Holland

Historisch museum over de Zuiderzee, geschiedenis en cultuur, binnen- en buitenmuseum, veel mogelijkheden voor groepen en scholen, zakelijke arrangementen, waterpark in de zomer, leuke evenementen en activiteiten.

Paleis Het Loo Apeldoorn, Gelderland

Voormalig Koninklijk Paleis waar je de geschiedenis van de Oranjes kunt proeven. Het museum heeft een koninklijke uitstraling, met prachtige paleistuinen en wandelpark. Bewonder de schilderkunst, bezoek wisselende tentoonstellingen, evenementen en concerten.

Heineken Experience Amsterdam, Noord-Holland

Voormalige Heineken Brouwerij en museum over biermerk Heineken. Boek een interactieve rondleiding waarbij je zelf kunt ruiken, voelen en proeven en leer alles over de biergeschiedenis.

Naturalis Leiden, Zuid-Holland

Natuurhistorisch museum en onderzoeksinstituut met zeer grote collectie van natuurhistorische objecten, skeletten en dieren. Hoogtepunten van het museum zijn het camerasaurusskelet, het enorme skelet van een mammoet en de Japanse reuzenkrab met een spanwijdte van wel 3 meter.

Volgende ›

Pagina 1 van 16

Museum bij jou in de buurt

Dagtripper Blog