Museum

Continium Kerkrade

Educatief en interactief wetenschap en techniek museum in Kerkrade. Ga zelf aan de slag met techniek. Wetenschap en de invloed op het dagelijks leven.

Hedendaagse kunst, popcultuur en klassieke kunst in Maastricht. Verschillende periodes. Beeldhouwwerken, schilderijen en vormgeving. Nationale en internationale kunstenaars. Boeiende vaste collectie en wisselende exposities.

Hedendaagse en antieke kunst. Provincie Limburg. Vaste collectie met wisselexposities. Museumcafé en Museumwinkel aanwezig.

Alles over de natuur in Nederland en Limburg samen gebracht in diverse collecties en gethematiseerde wisselexposities. Veel kinderactiviteiten en educatieve programma's. Rondleidingen.

Kasteelmuseum met meer dan 40 kasteelvertrekken. Volg workshops als boogschieten, schermen of parfum maken. Vele leuke evenementen zoals de Oude Kasteelspelen en thematische arrangementen.

Collectie volkenkundige voorwerpen, Opgezette dieren, Verzameling insecten, kevers en vlinders, Ontstaan van kerken en kloosters, Rondleiding door ervaren gids.

Museum bij jou in de buurt

Dagtripper Blog