Museum

Middeleeuwse en moderne kunst. Privéverzameling. Tentoonstellingen. Audiotour en rondleidingen. Speciaal kinderprogramma: Verzamelkoffer en Kinder-doe-galerij.

Landschap van boeren en heren, Saksische boerderijen, Complete inrichting, Voorwerpen uit het boerenleven, Exposities, Bestuurders van vroeger Drostenhuis.

TwentseWelle Enschede

Nieuwsgierigheid, creativiteit en vindingrijkheid, Zelf denken, Speurkoffer voor kinderen, Ontdekkingstocht, Verschillende en wisselende exposities, Textielcollecties.

Twee locaties: Kasteel Het Nijenhuis en Paleis aan de Blijmarkt. Beeldende kunst. Modern en klassiek. Privé verzamelingen. Vaste collectie en tentoonstellingen. Sfeervol genieten.

Speelgoed van vroeger en nu om te bewonderen en om mee te spelen. Interactief museum met Speelgoedwinkel.

Wonderryck Denekamp

Twents belevingsmuseum en landschapscentrum, binnen- en buitenmuseum, zien en beleven in de natuur, erg leuk voor kinderen en perfect voor familie-uitje of een kinderfeestje.

Actuele en cultuurhistorische kunst en de stad Zwolle. Gevestigd in het historische Drostenhuis met een moderne aanbouw. Rondleidingen en educatieve programma's.

Combinatie techniek en erfgoed, Collectie industrieel verleden, Interactief, Zelf doen, Jong en oud, Educatieve programma's voor scholen, Excursie en schoolreisje

Museum bij jou in de buurt

Dagtripper Blog