Top 10 Activiteiten Noord-Holland

194 resultaten gevonden

Rijksmuseum Amsterdam, Noord-Holland

Nationaal museum voor Nederlandse kunst, schilderkunst, Hollandse Meesters en de Gouden Eeuw, veel topstukken van meesterschilders, De Nachtwacht, leuke workshops en educatieve programma's.

1 aanbieding
Scheepvaartmuseum Amsterdam, Noord-Holland

Museum over scheepvaart en schepen, zeer grote en complete collectie, bekijk een VOC-schip, zelf doen en ontdekken, educatieve programma's voor scholen, rondleidingen en gratis audiotour.

2 aanbiedingen
Heineken Experience Amsterdam, Noord-Holland

Voormalige Heineken Brouwerij, museum over biermerk Heineken, interactieve rondleiding, zelf ruiken, voelen en proeven, biergeschiedenis, leuk uitje met vrienden of familie, minderjarige bezoekers moeten begeleid worden door een volwassene.

1 aanbieding
Madame Tussauds Amsterdam, Noord-Holland

Wassenbeeldenmuseum in Amsterdam, nationale en internationale bekendheden, op de foto met je favoriete acteur of topsporter, lespakketten voor scholen, geschikt voor alle leeftijden.

5 aanbiedingen
Tropenmuseum Amsterdam, Noord-Holland

Museum over mensen en culturen uit verschillende werelddelen, kunst en cultuur, volkenkunde, gezellig en leerzaam, geschikt voor kinderen en volwassenen, rondleidingen en activiteiten, speciale tentoonstelling voor kinderen.

1 aanbieding
Zuiderzeemuseum Enkhuizen, Noord-Holland

Historisch museum over de Zuiderzee, geschiedenis en cultuur, binnen- en buitenmuseum, veel mogelijkheden voor groepen en scholen, zakelijke arrangementen, waterpark in de zomer, leuke evenementen en activiteiten.

2 aanbiedingen
Linnaeushof Heemstede, Noord-Holland

Europa's grootste speeltuin, veilig en actief spelen, attracties voor grote en kleine kinderen, veel ruimte, binnenspeeltuin en waterspeeltuin, klimmen en klauteren, de hele dag speelplezier, ideaal voor schoolreisjes en kinderfeestjes.

1 aanbieding
Spa Zuiver Amsterdam, Noord-Holland

Middelgroot sauna en wellness resort, ruime en luxe uitstraling, rustige natuurlijke omgeving, moderne en strakke inrichting, prijswinnaar, groot verwarmd zwembad, schoonheidsbehandelingen en massages, badkledingdagen.

4 aanbiedingen
Body Worlds Amsterdam, Noord-Holland

Het menselijk lichaam als kunstwerk. Intrigerende expositie met echte lichamen. Leer over de processen die een mens gaande houden. Interactief en educatief. Zeer geschikt voor jong en oud of een schoolexcursie.

3 aanbiedingen
Joods Historisch Museum Amsterdam, Noord-Holland

Alles over de joodse gemeenschap in Amsterdam en Nederland. Grote collectie kunst en beeldmateriaal. Ceremoniële relieken en persoonlijke verhalen. Naast vaste collectie ook indrukwekkende, gethematiseerde tentoonstellingen.

1 aanbieding

aanbiedingen Noord-Holland