Paintball & airsoft

De Uithof Den Haag, Zuid-Holland

Sport- en evenementencentrum met nadruk op winterse sporten, indoor skihal van 200 meter, semi-overdekte schaatsbaan van 400 meter, vier verschillende restaurants, klimmen, laser gamen, karten, perfect voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en familiedagen.

Paintball Manege Rotterdam, Zuid-Holland

Een van de grootste paintballorganisaties van Nederland, actieve uitjes op een avontuurlijke locatie, perfect als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest, goed te bereiken via de snelweg.

Ayers Rock Zoetermeer, Zuid-Holland

Beleef allerlei avonturen in adventure center Ayers Rock. Hier kun je klimmen, kayakken, boogschieten, een obstacle parcours volgen en nog veel meer. Zeer geschikt voor teambuilding uitjes.

SnowPlanet Velsen-Zuid, Noord-Holland

Groot indoor skicentrum met twee pistes met echte sneeuw, 100 meter en 230 meter piste, diverse lessen, extreme fun met mountainbikepark en fun park, tubebaan met banden, diverse restaurants en meer.

Paintball Strand Ermelo, Gelderland

Paintballen, lasergamen of airsoft op een echt strand voorzien van obstakels, uitkijktorens en meer verdeeld over verschillende arena's. Gezellige bar op het strand voor een hapje en een drankje.

Paintball Boerderij Ewijk, Gelderland

Boerderij met diverse arena's vol obstakels voor lasergamen, paintball en airsoft games. Iedere arena heeft een eigen thema.

Starworld Enschede, Overijssel

Grootste indoor paintball en lasergame arena van Nederland. Toplocatie voor bedrijfsuitjes, vrijgezellen- en kinderfeestjes. Outdoor activiteiten zoals solex- en steptours.

Paintball Loods Rijkevorsel, België

Oude loods gevuld met objecten, obstakels en een uitkijktoren voor paintballen en airsoft games. Gezellige bar waar je terecht kan voor een hapje en een drankje.

Alpincenter Bottrop Bottrop, Duitsland

Langste indoor skibaan van de wereld, funpark, indoor paintballspeelveld en indoor skydive centrum aanwezig, outdoor rodelbaan, klimtuin en Biergarten, ideaal voor groepsuitjes.

Gladiator Sports Almere, Flevoland

Grootste combatpark van Nederland, elf speelvelden van 10 hectare bosgebied, outdoor laser gamen, avontuurlijk paintballen, geschikt voor jong en oud.

Volgende ›

Pagina 1 van 4

Paintball & airsoft bij jou in de buurt

Dagtripper Blog