Top 10 Paintball

36 resultaten gevonden

Paintball Manege Rotterdam, Zuid-Holland

Een van de grootste paintballorganisaties van Nederland, actieve uitjes op een avontuurlijke locatie, perfect als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest, goed te bereiken via de snelweg.

2 aanbiedingen
Paintball Strand Ermelo, Gelderland

Paintballen, lasergamen of airsoft op een echt strand voorzien van obstakels, uitkijktorens en meer verdeeld over verschillende arena's. Gezellige bar op het strand voor een hapje en een drankje.

3 aanbiedingen
Paintball Boerderij Ewijk, Gelderland

Boerderij met diverse arena's vol obstakels voor lasergamen, paintball en airsoft games. Iedere arena heeft een eigen thema.

2 aanbiedingen
Starworld Enschede, Overijssel

Grootste indoor paintball en lasergame arena van Nederland. Toplocatie voor bedrijfsuitjes, vrijgezellen- en kinderfeestjes. Outdoor activiteiten zoals solex- en steptours.

1 aanbieding
Paintball Loods Rijkevorsel, België

Oude loods gevuld met objecten, obstakels en een uitkijktoren voor paintballen en airsoft games. Gezellige bar waar je terecht kan voor een hapje en een drankje.

1 aanbieding
Alpincenter Bottrop Bottrop, Duitsland

Langste indoor skibaan van de wereld, funpark, indoor paintballspeelveld en indoor skydive centrum aanwezig, outdoor rodelbaan, klimtuin en Biergarten, ideaal voor groepsuitjes.

2 aanbiedingen
Zips & ropes Ewijk, Gelderland

Zips & Ropes is meer dan een enkel klimbos en laat zich beter omschrijven als een adventurepark voor jong en oud, waar tal van activiteiten worden georganiseerd voor avonturiers die...

4 aanbiedingen
Gladiator Sports Almere, Flevoland

Grootste combatpark van Nederland, elf speelvelden van 10 hectare bosgebied, outdoor laser gamen, avontuurlijk paintballen, geschikt voor jong en oud.

3 aanbiedingen
Outdoor Delft Delft, Zuid-Holland

Paintballen voor kinderen en volwassenen, segwaytour en solexritjes, goochelworkshops, escape room en nog veel meer stoere spellen en activiteiten onderneem je hier. Inclusief barbecue of snacks.

1 aanbieding
De Schatberg Sevenum, Limburg

Veelzijdig vijfsterren vakantiepark met groot zwemcomplex, zowel binnen- als buitenbad met waterglijbanen, sauna, whirlpool, grote ligweide met speeltoestellen en zonnebedden, waterspeeltuin, vele leuke activiteiten zoals klimmen, paintball en boogschieten.

Paintball aanbiedingen