Pairi Daiza

Veelzijdige dierentuin met vier werelden, cultuur en flora en fauna. Er is een grote variatie aan dieren; van witte tijgers tot aan Tasmaanse duivels. Kijk je ogen uit in Un Jardin Des Mondes en laat je verrassen door natuurgebieden van over de hele wereld.

Bekijk de website

Informatie

In Brugelette in België vind je Paira Daiza, een veelzijdige dierentuin geschikt voor het hele gezin. Paira Daiza beschikt over vier soorten werelden: de dierenwereld, de cultuurwereld, de tuinwereld en de gastronomische wereld. Ontdek het beste van alle werelden in één dag.

Jardin du Mondes

Kijk je ogen uit in Un Jardin Des Mondes en laat je verrassen door natuurgebieden van over de hele wereld. Maak kennis met de kleurrijke vogels van de lagune, de Mura Mura Territory met meer dan 700 varens en de reuzenkangoeroe. Er leven zelfs koala's en Tasmaanse duivels in de tuinen! Verder vind je er rijstvelden, witte tijgers, exotische bloemen en nog veel meer!

Cultuurwereld

In de wereld van de cultuur leer je van alles over prachtige culturele bezienswaardigheden. Bekijk de Grote Balinese Tempel, het Monnikenkerkhof, de Poort van de Maan, het Tamberma-dorp en het dorp op palen. Het Geheimzinnige Kabinet en de Kathedraalvolière zijn tevens meer dan het bezoeken waard.

Dierenwereld

Natuurlijk kom je ook naar Paira Daiza om dieren te bekijken. De dierentuin beschikt over honderden verschillende soorten dieren. Ontmoet de halfapen en maak kennis met de Aziatische olifant. Betreed de Oase van 7000m2 en ontdek welke dieren daar leven. Leer meer over de haaien, de zeeberen, pinguïns en de dieren van Mura Mura.

Gastronomische wereld

De laatste wereld is de wereld van de gastronomie: maak kennis met diverse wereldse eetgelegenheden zoals het Karibuni restaurant, Le Maison de Thé en La Terrasse. Voor heerlijk eten, even wat drinken of gewoon even uitrusten. Bij Paira Daiza vind je verschillende gidsen en animatoren die er alles aan doen om jullie dag onvergetelijk te maken. Een dagje weg naar deze veelzijdige dierentuin is dan ook geschikt voor het hele gezin én leuk als uitje met vrienden of collega's.

 

 

Reviews

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Pairi Daiza

Domaine de Cambron
7940 Brugelette (België)

Routebeschrijving

Naar website


Top 10 Dierentuin

Safaripark Beekse Bergen

Hilvarenbeek

Dolfinarium Harderwijk

Harderwijk

Artis

Amsterdam

Diergaarde Blijdorp

Rotterdam

Apenheul

Apeldoorn

GaiaZOO

Kerkrade

Burgers' Zoo

Arnhem

Pairi Daiza

Brugelette

Dierenrijk

Nuenen