Pretpark

Efteling Kaatsheuvel

Sprookjesachtig pretpark met prachtige aankleding en muziek in het hele park. Attracties voor jong en oud, meerdere achtbanen en dagelijkse shows. Bezoek de magische Winter Efteling en overnacht in het bijbehorend hotel of bungalowpark.

Pretpark / attractiepark voor kinderen t/m 13 jaar, grote indoor speeltuin, attracties voor kleine en oudere kinderen, klimmen en klauteren, ideaal voor schoolreisjes en kinderfeestjes.

Attractiepark en recreatiepark, sportieve activiteiten en survival parcours, waterattracties en waterspeeltuin, indoor speeltuin met piratenthema, party-eiland voor jongeren en volwassenen, geschikt voor gezinnen met kinderen, jongeren en volwassenen.

Kids Wonderland Molenschot

Wonderlijk indoor pretpark en outdoor attractiepark voor kinderen tot en met 12 jaar. Speeltoestellen, voorstellingen en lasergame. 's Avonds feeëriek verlicht.

Ruim recreatiepark met een meer, diverse watersporten en zwemmen, meerdere ligweides en strandjes, geschikt voor een ontspannen of sportieve dag met het hele gezin, vrienden en bedrijfsuitjes.

Mini Efteling Nieuwkuijk

Kleinschalig pretpark met als inspiratie de Efteling, gericht op kinderen van 5 t/m 10 jaar, herkenbare figuren uit de Efteling, sprookjeswereld, ideaal voor kinderfeestjes.

Groot klimpark met outdoor activiteiten, avontuurlijk dagje uit, natuurlijke omgeving, outdoor lasergamen, GoKarten, GPS tochten, van alles te doen en te beleven, geschikt voor alle leeftijden, ook leuk voor teambuilding of een stoer kinderfeestje.

Recreatiepark en watersport paradijs, sleepkabel circuit voor wakeboarden en waterskiën, lessen en trainingen voor beginners tot gevorderden, spetterend uitje voor kinderfeestje, vriendengroepen en bedrijven.

Pretpark bij jou in de buurt

Pretparken in het buitenland

Dagtripper Blog