Race Planet Delft

Het beste adres voor de allersnelste entertainment, indoor karten op vier kartbanen, twee bowlingbanen, Javaans buffet, avontuurlijke bedrijfsuitjes en spectaculaire groepsuitjes.

Bekijk de website

Informatie

Bij Race Planet in Delft kan men uren genieten van indoor karten, rijlessen in auto’s en kartcursussen. Het bedrijf is al meer dan 25 jaar het beste adres voor de allersnelste entertainment. Hierdoor is Race Planet de ideale plek voor avontuurlijke bedrijfsuitjes en spannende vrijgezellenfeesten en groepsuitjes. Vandaag de dag kan men terecht in Amsterdam, Mijdrecht en Delft om te komen karten, circuit rijden of om een cursus te doen.

Activiteiten

Race Planet in Delft heeft een unieke kartbaan: men kan op drie verschillende kartbanen racen die verdeeld zijn over vier verdiepingen. Karten bij Race Planet is geschikt voor jong en oud. Voor de kleintjes vanaf acht jaar zijn er rookiekarts beschikbaar. In het kartcentrum in Delft kan men tevens terecht in de gamezone of op een van de twee bowlingbanen. In het restaurant kan een lekker hapje gegeten worden.

Diner

Na het karten, het bowlen of een andere activiteit kun je bij Race Planet terecht voor een lekker diner. Groepen kunnen van tevoren diverse arrangementen boeken. Er is een keuze uit een Javaans buffet, Hollandse stamppot, finger food, Spaanse tapas of lekkere borrelhapjes. Ook kan er gekozen worden uit een speciaal buffet met spare ribs of saté. Individuele bezoekers kunnen in de bar terecht voor lekkere snacks, verse broodjes en salades.

Arrangementen

Er zijn verschillende arrangementen te boeken bij Race Planet Delft. Boek een Mini GP & Javaans of BBQ arrangement waarbij je les krijgt in een Mini, er tien rondes gereden mogen worden en er een finale plaatsvindt over vijftien rondes. Je sluit de dag af met een heerlijk Javaans buffet of barbecue. Daarnaast kun je iedere zondagavond terecht in Delft voor een kartsessie op alle banen van het kartcentrum. Deze avond worden de banen namelijk aan elkaar gekoppeld tot één lange baan.

 

 

Reviews

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Race Planet Delft

Kleveringweg 18
2616 LZ Delft (Zuid-Holland)

Routebeschrijving

Naar website


Top 10 Sport & spel

Kartfabrique

Utrecht

Kasteeltuinen Arcen

Arcen

Flevonice

Biddinghuizen

SnowPlanet

Velsen-Zuid

De Uithof

Den Haag

Paintball Manege

Rotterdam

Skidôme Rucphen

Rucphen

Race Planet Delft

Delft

Sportiom

Den Bosch

Sea Life Blankenberge

Blankenberge