Top 10 Reptielenhuis

10 resultaten gevonden

De Oliemeulen Tilburg, Noord-Brabant

Kleinschalig dierenpark met vreemde en onbekende dieren, opvangcentrum voor exotische dieren, reptielen, insecten en kleine zoogdieren, spannend en leerzaam, durf een slang of vogelspin aan te raken, roofvogel demonstratie, leuk en leerzaam, educatief programma voor scholen, ideaal voor kinderfeestjes of schoolreizen.

1 aanbieding
Artis Amsterdam, Noord-Holland

Grote stadsdierentuin in Amsterdam, oudste dierentuin van Nederland, 900 verschillende diersoorten, aquarium en vlindertuin, planetarium, rondleidingen, diverse mogelijkheden voor scholen, bedrijven en feesten, compleet dagje uit voor iedereen.

Zoo Antwerpen Antwerpen, België

Grote stadsdierentuin in Antwerpen, oudste dierentuin van België, 350 verschillende diersoorten, aquarium en vlindertuin, kijk hoe de dieren gevoerd worden, gezellig en leerzaam, verschillende rondleidingen, veel mogelijkheden voor scholen, groepen en bedrijven.

Reptielenhuis De Aarde Breda, Noord-Brabant

Reptielenhuis met grote en kleine reptielen, natuurgetrouwe verblijven, bekijk de dieren van dichtbij, rondleidingen voor scholen en groepen, gezellig en leerzaam, leer alles over hoe je reptielen houdt, geschikt voor kinderen en volwassenen.

Orchideeën Hoeve Luttelgeest, Flevoland

Tropische tuinen met orchidee?n kwekerij en vlindertuin, mooi aangelegde tuinen, exotische planten en waterpartijen, aapjes, vogels en reptielen, leuke activiteiten voor kinderen, gezellig dagje uit voor iedereen.

Reptielenzoo Iguana Vlissingen, Zeeland

Opvangcentrum en dierentuin met reptielen, amfibie?n en geleedpotigen, verschillende grote en kleine dieren, presentaties door verzorgers in de zomer, gezellig en leerzaam, leuk voor kinderen en volwassenen.

DoeZoo Insektenwereld Leens, Groningen

Klein dierenpark gespecialiseerd in insecten, veel insecten en andere kleine dieren, speuren en ontdekken, leuke rondleidingen waarbij je sommige dieren even mag voelen, gezellig en leerzaam, educatieve arrangementen voor scholen en groepen, leuk voor schoolreizen of kinderpartijtjes.

Berkenhof's Tropical Zoo Kwadendamme, Zeeland

Kleine tropische dierentuin en vlindertuin, tropische siertuinen en planten, 50 tropische diersoorten, leer meer over dinosauri?rs, gezellig en leerzaam, fossielen collectie, leuk voor een gezinsuitje of schoolreisje.

Zoo Bizar Orvelte, Drenthe

Kleinste dierentuin van Nederland, 30 soorten vreemde en onbekende diersoorten, insecten en reptielen, enkele kleine zoogdieren, overzichtelijk en informatief, bekijk de dieren van dichtbij, zeer geschikt voor schoolreisjes, kinderfeestjes of een leuk uitje met het gezin.

Schildpaddencentrum Nederland Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

Klein dierenpark en opvangcentrum voor schildpadden, verschillende soorten land- en moerasschildpadden bekijken, voorlichting en educatie over deze dieren, rondleidingen en speurtocht, gezellig en leerzaam uit voor jong en oud.