Rondvaart

Top 10 Rondvaart

19 resultaten gevonden

Watersport Rondvaart
Safaripark Beekse Bergen Hilvarenbeek, Noord-Brabant

Ga op safari in eigen land en bekijk de 150 diersoorten te voet, vanuit je eigen auto of boek een rit in de safari-bus of boot. De kinderen vermaken zich op de speeltoestellen en een bezoek aan de roofvogelsafari is ook zeker de moeite waard.

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw Drimmelen, Noord-Brabant

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw biedt rondvaarten aan door natuurgebied de Biesbosch. Je kunt de rondvaart combineren met een brunch, high-tea, diner of wandeling.

Blue Boat Company Amsterdam, Noord-Holland

Blue Boat Company verzorgt verschillende rondvaarten door de grachten van Amsterdam. Wanneer je met een grote groep gaat varen, kun je ervoor kiezen om op het water te dineren.

Maritiem Museum Rotterdam, Zuid-Holland

Haven en scheepvaartmuseum. Eeuwenoude collectie topstukken. Fotografie & video. Interactieve tentoonstellingen. Rondvaarten.

Smit Giethoorn Giethoorn, Overijssel

Compleet dagje uit op en om het water met gezin, familie of vrienden. Maak een rondvaart, huurt een fluisterboot of kano, ga solex rijden of speel boerengolf.

Zaanse Schans Zaandam, Noord-Holland

Openluchtmuseum, geschiedenis van de Zaanstreek, meerdere musea, veel windmolens, zeer populair bij toeristen, oude ambachten, eerste Albert Heijn winkel, wandelen, fietsen, varen.

Watertaxi Rotterdam Rotterdam, Zuid-Holland

De Rotterdamse Watertaxi brengt je razendsnel naar meer dan vijftig bestemmingen binnen en buiten Rotterdam. Ook kun je een taxi huren om een rondvaart langs de Rotterdamse skyline te maken.

Spido Rotterdam, Zuid-Holland

Bij Spido kun je een rondvaart boeken, zodat je de Rotterdamse haven vanuit een uniek perspectief kunt zien. Spido organiseert ook dagtochten, bijvoorbeeld naar Willemstad en Woudrichem.

Amsterdam Canal Cruises Amsterdam, Noord-Holland

Amsterdam Canal Cruises biedt verschillende rondvaarten over de Amsterdamse grachten aan. Leer alles over de stad, of kier ervoor 's avonds te water te dineren.

Splashtours Rotterdam, Zuid-Holland

Splashtours biedt een unieke tocht door Rotterdam in een amfibiebus. Je begint de tocht met een busrit, die eindigt in het water van de Maas.

Volgende ›

Pagina 1 van 2

Rondvaart bij jou in de buurt

Dagtripper Blog