Rondvaart

110 rondvaarten gevonden

Boerderij 't Geertje Zoeterwoude, Zuid-Holland

star-full

8.9

Sfeervolle boerderij met dieren, knuffelen en spelen, geitjes voeren, pony rijden, winkel met biologische producten, sport en spel, bootverhuur, gezellig restaurant, geschikt voor kinderfeestjes en groepsuitjes.

Naardermeer Naarden, Noord-Holland

star-full

8.0

Internationaal beschermd natuurgebied met grote variatie in flora en fauna, mogelijkheid tot varen met fluisterboot, diverse fiets- en wandelroutes, vijf uitzichtpunten en meer.

Rondvaart Delft Delft, Zuid-Holland

star-full

8.2

Rondvaart Delft biedt rondvaarten door het historische stadscentrum van Delft. Bekijk de stad vanaf het water en combineer de tocht eventueel met een maaltijd of bezoek aan een toeristische attractie.

Canal Company Amsterdam, Noord-Holland

star-full

7.5

Groot bedrijf voor rondvaarten, waterfietsverhuur, aangepaste arrangementen op de grachten voor groepen, Dinner cruises, Pizza cruises, Dutch cheese & wine cruises en meer.

De Ooievaart Den Haag, Zuid-Holland

star-full

8.7

Anderhalf uur durende rondvaarten door centrum, vlakbij diverse horecagelegenheden, mogelijkheid tot verhuur van boten voor groepsarrangementen, bekijk de stad vanaf het water, leuk voor het hele gezin.

Rederij Stiphout Maastricht, Limburg

star-full

7.6

Vijf grote passagiersboten voor rondvaarten over de Maas en Albertkanaal, diverse mogelijkheden: Dinner cruise tot aan tocht naar Luik, tevens tour met Amerikaanse schoolbus te boeken.

Wollebrand Honselersdijk, Zuid-Holland

star-full

8.4

Lekker uit eten en sportief bezig zijn: waterskiën, wakeboarden, boogschieten en beachvolleybal. Maak een mooie rondvaart door het Westland.

Fluisterboot Zutphen Zutphen, Gelderland

star-full

8.9

Ontdek historische monumenten van de stad door middel van boottocht, gelegen midden in centrum vlakbij horecagelegenheden, ideaal voor groepen en kinderfeestjes, diverse arrangementen te boeken.

Rederij Leerdam Leerdam, Zuid-Holland

star-full

7.2

Betuwe ontdekken vanaf de rondvaartboot, twee luxe salonschepen voor rondvaarten en voor verhuur, diverse themavaarten, buffet cruises, groepsarrangementen en meer.

Smit Giethoorn Giethoorn, Overijssel

star-full

8.4

Compleet dagje uit op en om het water met gezin, familie of vrienden. Maak een rondvaart, huurt een fluisterboot of kano, ga solex rijden of speel boerengolf.

Rondvaart Middelburg Middelburg, Zeeland

star-full

8.7

Bedrijf met moderne rondvaartboot met grote salon, bar, bovendek, catering en meer, plek voor 200 personen, dagelijkse afvaarten, ook mogelijk om af te huren voor feesten.

Vliehors Expres Vlieland, Friesland

star-full

9.0

Grote terreinwagen die bezoekers meeneemt aan de westkant van Vlieland, ontdek de Vliehors, bekijk zeehonden, gezien als leukste uitje van de Wadden, geschikt voor het hele gezin

Safaripark Beekse Bergen Hilvarenbeek, Noord-Brabant

star-full

8.8

Groot safaripark, Afrikaanse safari in eigen land, bekijk de dieren vanuit je eigen auto, safari-bus of boot, presentaties en voedermomenten, vakantiepark en speelpark, compleet dagje uit met het hele gezin, ideaal voor familiebezoek of een leuke vakantie.

Biesboschcentrum Dordrecht Dordrecht, Zuid-Holland

star-full

8.0

Start je ontdekkingstocht door de Biesbosch bij Biesboschcentrum Dordrecht. Vanaf deze plek kun je deelnemen aan diverse excursies met een gids zoals een begeleide wandeling, kanotocht of vaar- en wandelexcursie. ...

M.S. Tender Lauwersoog, Groningen

De M.S. Tender verzorgt rondvaarten en vaart eropuit om te vissen op makreel en kabeljauw. Je maakt het allemaal van dichtbij aan boord mee en je mag natuurlijk ook meevissen. ...

Maashopper Belfeld, Limburg

star-full

7.0

Pannenkoeken eten op een unieke manier: dat doe je op de MaasHopper. In de zomer kun je op het schip (eventueel met je fiets) terecht voor rondvaarten van 1, 2 ...

Veerboot Enkhuizen-Stavoren Enkhuizen, Noord-Holland

Het comfortabele salonschip Bep Glasius vaart in 80 minuten van Enkhuizen over het IJsselmeer naar Stavoren en weer terug. Tijdens de overtocht kun je aan boord genieten van een heerlijke ...

't Zwaantje Giethoorn Giethoorn, Overijssel

star-full

7.3

Restaurant ‘t Zwaantje Giethoorn is ingericht als gemoedelijke huiskamer in Oudhollandse stijl. Bij lekker weer kun je rondom het restaurant plaatsnemen op het terras. Je kunt bij het ’t Zwaantje ...

Zorgboerderij Amstelkade Wilnis, Utrecht

star-full

8.4

Zorgboerderij Amstelkade is meer dan een kinderboerderij met knuffeldieren. Het is een activiteitenhoeve met natuurlijk zwemwater, kanovaren, visvijver, diverse watersporten en zelfs de mogelijkheid om te leren boogschieten. Je kan ...

Bootjes en Broodjes Leiden, Zuid-Holland

star-full

8.9

Bekijk Leiden eens van een heel andere kant en maak een rondvaart met Bootjes & Broodjes. Je kan op eigen gelegenheid een sloep huren, maar ook een rondvaart maken, waarbij ...