Rondvaart

23 resultaten gevonden

Splashtours Rotterdam, Zuid-Holland

Splashtours biedt een unieke tocht door Rotterdam in een amfibiebus. Je begint de tocht met een busrit, die eindigt in het water van de Maas.

FutureLand Maasvlakte, Zuid-Holland

Informatiecentrum Tweede Maasvlakte. Rondvaart. Rondleidingen. Gratis toegang tot de terminal.

Sprookjeshof Zuidlaren, Drenthe

Sprookjespark met kinderattracties, grote speeltuin zowel buiten als binnen, klimmen en klauteren, ontmoet bekende sprookjesfiguren, rondvaartboten, zalencentrum, leuk voor kinderfeestjes en schoolreisjes of een familiefeest.

Rondvaart Delft Delft, Zuid-Holland

Rondvaart Delft biedt rondvaarten door het historische stadscentrum van Delft. Bekijk de stad vanaf het water en combineer de tocht eventueel met een maaltijd of bezoek aan een toeristische attractie.

Pannenkoekenboot Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

Op de Pannenkoekenboot in Amsterdam kun je in een gezellige sfeer onbeperkt pannenkoeken eten, en tegelijkertijd de indrukwekkende gebouwen aan het IJ vanaf het water bekijken.

Pannenkoekenboot Rotterdam Rotterdam, Zuid-Holland

Op de Pannenkoekenboot in Rotterdam kun je genieten van een uitgebreid pannenkoekenbuffet, terwijl je de havenstad vanaf het water bekijkt.

Nieuwkoopse Plassen Nieuwkoop, Zuid-Holland

Ontdek het Groene Hart vanaf de fiets of per voet, huur een bootje, kano of ga met een rondvaart mee, bekijk moerassen, bossen, laagveengebieden en meer, hapje en drankje bij Restaurant Tijsterman.

Maritiem Museum Rotterdam, Zuid-Holland

Haven en scheepvaartmuseum. Eeuwenoude collectie topstukken. Fotografie & video. Interactieve tentoonstellingen. Rondvaarten.

Broekerveiling Broek op Langedijk, Noord-Holland

Oudste doorvaargroenteveiling ter wereld. Sinds 1887. Lighallen in het water. Verleden en toekomst. Vaste expositie. Te gebruiken als locatie voor uitvaart, bruiloft en bedrijfsuitjes. Bootverhuur.

Canal Company Amsterdam, Noord-Holland

Groot bedrijf voor rondvaarten, waterfietsverhuur, aangepaste arrangementen op de grachten voor groepen, Dinner cruises, Pizza cruises, Dutch cheese & wine cruises en meer.

Rondvaart aanbiedingen