Rondvaart

Top 10 Rondvaart Zuid-Holland

11 resultaten gevonden

Watersport Rondvaart
Maritiem Museum Rotterdam

Haven en scheepvaartmuseum. Eeuwenoude collectie topstukken. Fotografie & video. Interactieve tentoonstellingen. Rondvaarten.

De Rotterdamse Watertaxi brengt je razendsnel naar meer dan vijftig bestemmingen binnen en buiten Rotterdam. Ook kun je een taxi huren om een rondvaart langs de Rotterdamse skyline te maken.

Spido Rotterdam

Bij Spido kun je een rondvaart boeken, zodat je de Rotterdamse haven vanuit een uniek perspectief kunt zien. Spido organiseert ook dagtochten, bijvoorbeeld naar Willemstad en Woudrichem.

Splashtours Rotterdam

Splashtours biedt een unieke tocht door Rotterdam in een amfibiebus. Je begint de tocht met een busrit, die eindigt in het water van de Maas.

FutureLand Maasvlakte

Informatiecentrum Tweede Maasvlakte. Rondvaart. Rondleidingen. Gratis toegang tot de terminal.

Rondvaart Delft biedt rondvaarten door het historische stadscentrum van Delft. Bekijk de stad vanaf het water en combineer de tocht eventueel met een maaltijd of bezoek aan een toeristische attractie.

Op de Pannenkoekenboot in Rotterdam kun je genieten van een uitgebreid pannenkoekenbuffet, terwijl je de havenstad vanaf het water bekijkt.

Ontdek het Groene Hart vanaf de fiets of per voet, huur een bootje, kano of ga met een rondvaart mee, bekijk moerassen, bossen, laagveengebieden en meer, hapje en drankje bij Restaurant Tijsterman.

Betuwe ontdekken vanaf de rondvaartboot, twee luxe salonschepen voor rondvaarten en voor verhuur, diverse themavaarten, buffet cruises, groepsarrangementen en meer.

Wollebrand Honselersdijk

Lekker uit eten en sportief bezig zijn: waterskiën, wakeboarden, boogschieten en beachvolleybal. Maak een mooie rondvaart door het Westland.

Volgende ›

Pagina 1 van 2

Rondvaart bij jou in de buurt

Dagtripper Blog