Spido

Bij Spido kun je een rondvaart boeken, zodat je de Rotterdamse haven vanuit een uniek perspectief kunt zien. Spido organiseert ook dagtochten, bijvoorbeeld naar Willemstad en Woudrichem.

Bekijk de website

Informatie

Rotterdam is een echte waterstad, en het is natuurlijk het mooist om die dan ook vanaf het water te bekijken. Spido organiseert mooie rondvaarten en cruises in de Rotterdamse haven en de omgeving van de stad. Zo kun je midden tussen het drukke waterverkeer een van de grootste zeehavens ter wereld beleven. Vanaf het water heb je een uniek uitzicht op de scheepswerven en -dokken. De rondvaarten zijn ook leuk voor de kinderen: die krijgen voor ze aan boord gaan een Ketelbinkie-kleurboekje.

Wil je meer zien dan alleen de Rotterdamse haven? Spido organiseert verschillende cruises waarmee je de hele dag zoet bent. Vaar bijvoorbeeld naar Willemstad om het tijdperk van Willem van Oranje te beleven. Of ga naar Woudrichem, om door het decor van de film Oorlogswinter en de tv-serie Dokter Tinus te wandelen. Onder het genot van een kopje koffie en een lekkere lunch kun je zo de omgeving van Rotterdam verkennen.  

 

 

Reviews

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Spido

Willemsplein 85
3016 DR Rotterdam (Zuid-Holland)

Routebeschrijving

Naar website


Top 10 Watersport

Smit Giethoorn

Giethoorn

Sloepdelen Amsterdam

Amsterdam

Flevonice

Biddinghuizen

Betuwestrand

Beesd

Marenland

Winsum

Aquabest

Best

Down Under

Nieuwegein

Theetuin Overleek

Monnickendam

Nieuwkoopse Plassen

Nieuwkoop