Sport & spel

Kartfabrique Utrecht, Utrecht

Evenementencomplex in een oude mengvoederfabriek. Race met je kart op een professioneel circuit (750m lang en topsnelheid 48 km/u), ga een potje lasergamen in de grootste arena van Nederland of ontsnap uit de Prison Island Escape room.

Kasteeltuinen Arcen Arcen, Limburg

Pittoreske kasteeltuin met bijzondere bloemen en planten. Diverse exposities kleuren het jaar. Geniet van lunch, brunch, ontbijt of picknick tussen het groen.

Flevonice Biddinghuizen, Flevoland

Sports- & funpark met unieke schaatsbaan van 3 kilometer, 400-meterbaan en Ice Funpark voor de kinderen. Ga met je vrienden of familie drift karten, of daag elkaar uit op de Obstacle Run Parcours.

SnowPlanet Velsen-Zuid, Noord-Holland

Groot indoor skicentrum met twee pistes met echte sneeuw, 100 meter en 230 meter piste, diverse lessen, extreme fun met mountainbikepark en fun park, tubebaan met banden, diverse restaurants en meer.

De Uithof Den Haag, Zuid-Holland

Sport- en evenementencentrum met nadruk op winterse sporten, indoor skihal van 200 meter, semi-overdekte schaatsbaan van 400 meter, vier verschillende restaurants, klimmen, laser gamen, karten, perfect voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en familiedagen.

Paintball Manege Rotterdam, Zuid-Holland

Een van de grootste paintballorganisaties van Nederland, actieve uitjes op een avontuurlijke locatie, perfect als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest, goed te bereiken via de snelweg.

Skidôme Rucphen Rucphen, Noord-Brabant

Grote skibaan met moderne skiliften voor beginnende en ervaren wintersporters, funpark aanwezig voor stunts, ijsbaan voor ijskarten, overdekte GlowGolf-baan met 18 holes, après-ski cafés en restaurant.

Race Planet Delft Delft, Zuid-Holland

Het beste adres voor de allersnelste entertainment, indoor karten op vier kartbanen, twee bowlingbanen, Javaans buffet, avontuurlijke bedrijfsuitjes en spectaculaire groepsuitjes.

Sportiom Den Bosch, Noord-Brabant

Sport- en recreatiecentrum met schaatsparadijs IceFun, waar je een spannend parcours met grotten en heuveltjes vindt. Of leef je uit in zwemparadijs AquaFun, met snelle glijbanen en heerlijke baden. Ook kun je bij het Sportiom terecht voor een spannend spel lasergame.

Sea Life Blankenberge Blankenberge, België

Zeeaquarium net over de Belgische grens met veel verschillende zeedieren uit alle wereldzeeën, vissen en zeezoogdieren. Bekijk de tentoonstelling over zeesterren, ga op de foto met een zeeleeuw en bezoek de schildpadden en pinguïns.

Volgende ›

Pagina 1 van 26

Sport & spel bij jou in de buurt

Dagtripper Blog