Sprookjeshof

star-full

8.2 op basis van 127 recensies

Adres:   Maasdijk 12 Zuidlaren (Drenthe)   Bekijk de kaart

Bekijk de website   Telefoon : 0487-502339


Informatie

Spelen in een sprookjesachtige omgeving, dat doe je in Sprookjeshof te Zuidlaren. Kinderen kunnen genieten in het Sprookjesbos, klimmen en klauteren in het Kabouter Klauter Kasteel en knuffelen met de dieren in de kinderboerderij. Geschikt voor kinderen, klein en groot.

Sprookjesbos

In het Sprookjesbos van Sprookjeshof wonen bekende sprookjesfiguren, zoals Roodkapje, Assepoester en Sneeuwwitje. Maar ook de Smurfen, Nijntje en de eigen Boskoning van Sprookjeshof kom je er tegen. Breng de sprookjes tot leven door op de verschillende knoppen in het bos te drukken. Het blijft een verrassing wat er gaat gebeuren.

Binnen & buiten spelen

Op het Sprookjeshof kun je lekker buiten spelen in de speeltuin. Maar is het weer wat minder, dan kun je gewoon naar binnen. Het Kabouter Klauter Kasteel is een groot overdekt speelparadijs met allerlei klim- en klautertoestellen, een luchtkussen met hindernissen en een eendjesfiets – om slechts een paar attracties te noemen. Kinderen zullen hier uren zoet zijn.

Kinderboerderij & rondvaart

Op de kinderboerderij kun je onder meer ganzen, eenden, konijnen, geitjes, schaapjes en alpaca’s tegenkomen. En natuurlijk Old Mac Donald met zijn dieren. Wil je even tot rust komen na een dag spelen? Stap dan in de rondvaartboot op het meer van Zuidlaren en geniet van de prachtige omgeving.

Eten & Drinken

Na een dag vol speelplezier is het natuurlijk tijd voor een lekker hapje of drankje. Ook tijdens het spelen kan je dorst en trek krijgen. In het café restaurant – ook te huur voor feesten, partijen en bedrijfsuitjes – kun je terecht voor patat, snacks en belegde broodjes. Maar je kunt er na een lange dag ook terecht voor een heerlijke maaltijd.

Kinderfeestjes & bruiloften

Sprookjeshof is een perfecte plek voor schoolreisjes en kinderfeestjes. De zalen van het zalencentrum bij het restaurant zijn ook zeker geschikt voor familiefeestjes, een bruiloft of een bedrijfsuitje.

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

10:00 - 18:00 uur *
10:00 - 18:00 uur *
10:00 - 18:00 uur *
10:00 - 18:00 uur *
10:00 - 18:00 uur *
10:00 - 18:00 uur *
10:00 - 18:00 uur *

Praktische informatie
Sprookjeshof is geschikt voor alle leeftijden. Kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang. Het park is rolstoeltoegankelijk.

* Seizoen en speciale dagen
Sprookjeshof is tijdens het hoogseizoen (1 april t/m 30 september) dagelijks geopend van 10:00 - 18:00 uur. De openingstijden tijdens het laagseizoen zijn als volgt:
Maandag, dinsdag, donderdag: Gesloten
Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag: 12:00 - 17:00 uur

Video's


Locatie

Adres:   Maasdijk 12   6629 KB Zuidlaren (Drenthe)   Routebeschrijving

Recensies

star-full

8.2 op basis van 127 recensies

Geef jouw recensie