Top 10 Theater

205 theaters gevonden

Theaterhotel Almelo Almelo, Overijssel

star-full

8.0

Theater met hotel en restaurant. Blijf slapen na de voorstelling. Restaurant en hotel zijn ook te bezoeken zonder theaterticket. Ook beschikbaar voor high tea.

Boom Chicago Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.4

Eigenzinnig theater met tafeltjes voor het publiek. Eigen groep acteurs spelen in het Engels snelle shows met een lach en een overpeinzingen.

Koninklijk Theater Carré Amsterdam, Noord-Holland

star-full

9.0

Koninklijk Theater Carré biedt een gevarieerd programma, van opera tot popconcert, van cabaret tot grote toneelvoorstellingen. Combineer het met een diner in Carré voor een glamoureus avondje uit.

Theater Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

star-full

9.0

Theater Amsterdam is een unieke theaterlocatie waar grote voorstellingen langere tijd worden getoond, voorzien van een restaurant met een prachtig uitzicht over het IJ.

De Kleine Komedie Amsterdam, Noord-Holland

star-full

9.0

De Kleine Komedie is het oudste en kleinste theater van Amsterdam met een gevarieerd programma kleinkunst, cabaret en theaterconcerten.

MartiniPlaza Groningen, Groningen

star-full

8.5

MartiniPlaza Groningen beschikt over een van de vijf grootste theaterzalen met een capaciteit van 1600 zitplaatsen. Er treden regelmatig grote bekende artiesten op in diverse genres, van cabaret tot musical.

Beatrix Theater Utrecht, Utrecht

star-full

8.4

Het aanbod van het Beatrix Theater bestaat doorgaans uit een succesvolle musical voor langere tijd, maar daarnaast zijn er ook concerten, cabaret- en familievoorstellingen te zien.

AFAS Circustheater Den Haag, Zuid-Holland

star-full

8.7

Groot, rond theater gebouwd als een circustent in Scheveningen. Thuishaven voor de Stage Entertainment musicals en theaterstukken. Eigen bar en winkeltje in de foyer.

DeLaMar Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.5

In het DeLarMar Theater schitteren diverse bekende artiesten in musicals, cabaretvoorstellingen en toneelstukken.

Stadsschouwburg Haarlem Haarlem, Noord-Holland

star-full

9.0

In de prachtig gerestaureerde theaterzaal van Stadsschouwburg Haarlem kun je genieten van een wisselend en zeer divers aanbod theatervoorstellingen, muziek, cabaret en kleinkunst.

Rijswijkse Schouwburg Rijswijk, Zuid-Holland

star-full

8.9

Gezellige schouwburg met twee theaterzalen: een grote en kleine zaal. Verschillende voorstellingen in alle theatergenres, ook muziek en dans.

Wilminktheater Enschede, Overijssel

star-full

9.3

Theater en muziekcentrum in Enschede met twee grote zalen waar er genoten kan worden van diverse muziek-, dans- en toneelvoorstellingen.

Vergelijk alle 205 theaters

Op Dagtripper vind je aanbiedingen, uitgebreide informatie & recensies voor alle populaire theaters. Maak een nieuwe top10 op basis van locatie of bekijk alle overige theaters hieronder.


Theater de Purmaryn Purmerend, Noord-Holland

star-full

8.8

Groot theater voor cabaret, theaterconcerten, kindervoorstellingen, toneelstukken en meer. Eigen Grand Café voor lunch, diner en een lekkere kop koffie met gebak. Speciaal theatermenu en arrangementen.

Koninklijke Schouwburg Den Haag Den Haag, Zuid-Holland

star-full

8.7

Prachtige schouwburg met maar liefst drie balkons boven de grote zaal. Hoogwaardige gastcolleges en theatervoorstellingen van allure.

Kunstmin Dordrecht, Zuid-Holland

star-full

8.7

Het programma aanbod van Schouwburg Kunstmin is zeer divers; van cabaret, tot grote musicals en toneelvoorstellingen met bekende en minder bekende acteurs, klassieke muziek en dans.

Stadsschouwburg Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

star-full

9.1

In het bruisende hart van de hoofdstad treden in de Stadsschouwburg bekende en minder bekende kunstenaars op, daarnaast worden hier diverse evenementen en grote festivals opgevoerd.

De Oosterpoort Groningen, Groningen

star-full

8.5

De Oosterpoort is een cultuurcentrum in Groningen waar je terecht kunt voor muziek- en theatervoorstellingen, en ook een hapje kunt eten.

Junushoff Wageningen, Gelderland

star-full

9.0

Theater voor toneel, dans, musical en meer van nationale en lokale theatergezelschappen. Te huur voor familiedag, scholen en evenementen. Gezellig Theatercafé voor een kleine versnapering en een drankje.

Nationale Opera & Ballet Amsterdam, Noord-Holland

star-full

9.0

De nationale Opera produceert en presenteert traditionele en vernieuwende opera- en balletvoorstellingen van topkwaliteit.

Rotterdamse Schouwburg Rotterdam, Zuid-Holland

star-full

8.5

Geniet in de Rotterdamse Schouwburg van het brede (inter)nationale theateraanbod. Voor of na de voorstelling kun je in restaurant Floor een hapje en een drankje doen.

Theaterhotel Almelo Almelo, Overijssel

star-full

8.0

Theater met hotel en restaurant. Blijf slapen na de voorstelling. Restaurant en hotel zijn ook te bezoeken zonder theaterticket. Ook beschikbaar voor high tea.

Theaters Tilburg Tilburg, Noord-Brabant

star-full

9.0

In Theaters Tilburg kun je uiteenlopende muziek-, dans- en cabaretvoorstellingen bezoeken. Geniet bij theaterrestaurant Lucebert van de Frans georiënteerde keuken en de bijzondere dinershows.