Top 10 Theater

205 theaters gevonden

MartiniPlaza Groningen, Groningen

star-full

8.5

MartiniPlaza Groningen beschikt over een van de vijf grootste theaterzalen met een capaciteit van 1600 zitplaatsen. Er treden regelmatig grote bekende artiesten op in diverse genres, van cabaret tot musical.

Rijswijkse Schouwburg Rijswijk, Zuid-Holland

star-full

8.9

Gezellige schouwburg met twee theaterzalen: een grote en kleine zaal. Verschillende voorstellingen in alle theatergenres, ook muziek en dans.

Koninklijk Theater Carré Amsterdam, Noord-Holland

star-full

9.0

Koninklijk Theater Carré biedt een gevarieerd programma, van opera tot popconcert, van cabaret tot grote toneelvoorstellingen. Combineer het met een diner in Carré voor een glamoureus avondje uit.

Verkadefabriek Den Bosch, Noord-Brabant

star-full

7.9

Een complete avond uit onder één dak: nachtclub, filmhuis, theater en restaurant. Er is voldoende ruimte om de bijzondere filmvertoningen en theaterstukken na te bespreken. Gevestigd in de oude Verkadefabriek.

Beatrix Theater Utrecht, Utrecht

star-full

8.4

Het aanbod van het Beatrix Theater bestaat doorgaans uit een succesvolle musical voor langere tijd, maar daarnaast zijn er ook concerten, cabaret- en familievoorstellingen te zien.

LUX Nijmegen Nijmegen, Gelderland

star-full

8.8

Onafhankelijk filmhuis met nieuwste arthouse releases, negen filmzalen met 863 stoelen, restaurant/café aanwezig voor hapje en drankje, naast films ook plek voor debat, muziek en theater, flexwerkplek.

Theater Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

star-full

9.0

Theater Amsterdam is een unieke theaterlocatie waar grote voorstellingen langere tijd worden getoond, voorzien van een restaurant met een prachtig uitzicht over het IJ.

MartiniPlaza Groningen, Groningen

star-full

8.5

MartiniPlaza Groningen beschikt over een van de vijf grootste theaterzalen met een capaciteit van 1600 zitplaatsen. Er treden regelmatig grote bekende artiesten op in diverse genres, van cabaret tot musical.

Theater aan de Parade Den Bosch, Noord-Brabant

star-full

7.8

Groot theater aan de voet van een historische kerk. Variabele zaalindeling in verband met orkestbak of theatergenre mogelijk. Theater voor cabaret, dans, muziekvoorstellingen, toneel en meer.

AFAS Circustheater Den Haag, Zuid-Holland

star-full

8.7

Groot, rond theater gebouwd als een circustent in Scheveningen. Thuishaven voor de Stage Entertainment musicals en theaterstukken. Eigen bar en winkeltje in de foyer.

Castellum Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

star-full

8.0

Castellum biedt elk seizoen een gevarieerd programma met ruim 180 voorstellingen op gebied van dans, muziek en cabaret en voor elk wat wils aan filmgenres in de drie filmzalen.

Chassé Theater Breda, Noord-Brabant

star-full

8.7

Het Chassé Theater heeft een breed aanbod theater, dans, muziek en film. In de drie restaurants van het theater kun je volgens foodsharing-concept dineren, maar ook een klassiek diner of wereldgerecht bestellen.

Vergelijk alle 205 theaters

Op Dagtripper vind je aanbiedingen, uitgebreide informatie & recensies voor alle populaire theaters. Maak een nieuwe top10 op basis van locatie of bekijk alle overige theaters hieronder.


Concordia Enschede, Overijssel

star-full

8.4

Sfeervol filmtheater voor arthouse films, ook plek voor theater, beeldende kunst en cultuuronderwijs, twee filmzalen, ontbijtarrangement i.s.m SamSam restaurant en meer.

De Kleine Komedie Amsterdam, Noord-Holland

star-full

9.0

De Kleine Komedie is het oudste en kleinste theater van Amsterdam met een gevarieerd programma kleinkunst, cabaret en theaterconcerten.

DeLaMar Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.5

In het DeLarMar Theater schitteren diverse bekende artiesten in musicals, cabaretvoorstellingen en toneelstukken.

Isala Theater Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland

star-full

8.6

Kom in het Isala Theater genieten van verassende en vernieuwende theatervoorstellingen of geniet van een mooie film. Er zijn peuter en kleuter voorstellingen, er is dans, muziek en cabaret.

Natlab Eindhoven, Noord-Brabant

star-full

8.6

Bioscoop met speciale selectie kinderfilms, arthouse movies en wereldcinema. Geniet van opera, theater en dans. Sfeervol café restaurant met culinaire hoogstandjes en gratis wifi.

Nieuwe Luxor Theater Rotterdam, Zuid-Holland

star-full

8.6

Nieuw theater aan de Erasmusbrug voor toneel-, theater-, muziek- en dansvoorstellingen. Eén grote zaal met 1535 stoelen, sfeervol horecapunt, mogelijkheid tot het volgen van architectuurrondleidingen

Orpheus Apeldoorn, Gelderland

star-full

8.5

Theater Orpheus in Apeldoorn vertoont gevarieerde muziek- en theateroptredens. In het theaterrestaurant worden Veluwse streekgerechten geserveerd.

Stadsschouwburg Utrecht Utrecht, Utrecht

star-full

8.1

Sfeervol theater aan de singels met modern interieur. Twee mooie zalen, geschikt voor theater en muziek voor alle leeftijden. De schouwburg wordt ook vaak gebruikt als expositieruimte.

Theaterhotel Almelo Almelo, Overijssel

star-full

8.0

Theater met hotel en restaurant. Blijf slapen na de voorstelling. Restaurant en hotel zijn ook te bezoeken zonder theaterticket. Ook beschikbaar voor high tea.

Theaters Tilburg Tilburg, Noord-Brabant

star-full

9.0

In Theaters Tilburg kun je uiteenlopende muziek-, dans- en cabaretvoorstellingen bezoeken. Geniet bij theaterrestaurant Lucebert van de Frans georiënteerde keuken en de bijzondere dinershows.