Trampoline park

Jumpsquare Nieuwegein Nieuwegein, Utrecht

Jumpsquare in Nieuwegein is het grootste trampolinepark van Europa. In de verschillende area's van het park kun je je al springend helemaal uitleven.

Planet Jump Den Haag, Zuid-Holland

Sfeervol indoor speelpark met trampolines, 28 meter lange jumpbaan, Jump Lounge met koffie en wifi voor ouders, originele plek voor kinderfeestjes.

Bounz Almere Almere, Flevoland

Bij trampolinepark Bounz in Almere kun je heerlijk trampolinespringen. Doe mee aan een van de lessen bij Bounz voor een work-out, of om beter te worden in het springen. Of leef je uit tijdens de maandelijkse Dodgeball-avond.

Bounz Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

Springen op 32 aaneengeschakelde trampolines, tips en tricks leren van BounzMaster, schuine wand aanwezig, zowel vrij springen als actieve trainingen, geschikt voor kinderfeestjes en uitjes met vrienden en collega's.

Bounz Enschede Enschede, Overijssel

Groot speelcomplex met trampolines, 32 trampolinevlakken en schuine wanden, tumblingbaan van 24 meter, ideaal voor dagje weg maar ook voor actief bewegen dmv training: Bounz Bootcamp en Bounz Tricks.

TRIXS Leidschendam, Zuid-Holland

Indoor trampoline- en beachsportspark met attracties en speeltoestellen. Sportieve activiteiten voor groepen en kinderen, waaronder jump fit, bootcamp, beachsoccer en beachvolleybal. Volg workshops of kom vrij springen.

Jumpin' Noordwijk Noordwijk, Zuid-Holland

Groot overdekt jumppark van 600m2, diverse trampolines, tumblingbaan, foam pit, dodge court voor Dodgeball, ideale locatie voor sportief dagje weg of kinderfeestje, mogelijkheid tot trainingen op trampoline.

Superfun Amersfoort, Utrecht

Groots uitgaanscentrum met bowlingbaan, indoorspeeltuin, klimwand, lasergamen en meer. Ideaal voor kinderfeestjes, schoolreisjes, familiedagen en bedrijfsuitjes. Super Grill restaurant aanwezig.

Bounz Nijmegen Nijmegen, Gelderland

Groot trampolineparadijs met 32 aaneengeschakelde trampolines, schuine trampolinewand, tumblingbaan van 24 meter, vrij springen en trainingen zoals Bounz Bootcamp, geschikt voor kinderfeestje en bedrijfsuitje.

Bounz Deventer Deventer, Overijssel

Groot speelcomplex met 32 aaneengeschakelde trampolines, schuine wand, tumblingbaan van 24 meter, diverse activiteiten zoals Dodgeball en BounzBootcamp, geschikt voor volwassenen en kinderfeestjes.

Volgende ›

Pagina 1 van 2

Trampoline park bij jou in de buurt

Dagtripper Blog