Top 10 Tuinen

73 tuinen gevonden

Nederlands Openluchtmuseum Arnhem, Gelderland

star-full

8.6

Historisch museum over Nederlandse geschiedenis, openluchtmuseum, cultuur en kunst, nostalgische belevenis, activiteiten, educatieve programma's, groepsarrangementen.

Keukenhof Lisse, Zuid-Holland

star-full

9.0

Grote thematuinen, grote diversiteit aan bloemen en planten, gericht op volwassenen en bloemenliefhebbers, insectentuin en kinderboerderij, leuke en leerzame speurtocht voor kinderen, doolhof, demonstraties, compleet dagje uit.

Nederlands Openluchtmuseum Arnhem, Gelderland

star-full

8.6

Historisch museum over Nederlandse geschiedenis, openluchtmuseum, cultuur en kunst, nostalgische belevenis, activiteiten, educatieve programma's, groepsarrangementen.

Paleis Het Loo Apeldoorn, Gelderland

star-full

8.6

Voormalig Koninklijk Paleis, geschiedenis van de Oranjes, museum met koninklijke uitstraling, paleistuinen en wandelpark, schilderkunst, wisselende tentoonstellingen en evenementen, concerten.

Kasteel de Haar Haarzuilens, Utrecht

star-full

8.7

Grootste kasteel van Nederland, middeleeuws kasteel, kasteeltuinen en park, rondleidingen en activiteiten, feest- en trouwlocatie, zakelijke arrangementen, hertenkamp, doolhof, leuk en leerzaam uitje voor de hele familie.

Muiderslot Muiden, Noord-Holland

star-full

8.7

Kasteel en waterburcht, ridders en jonkvrouwen, de Gouden Eeuw, leer alles over de waterlinie, rondleidingen en speurtochten, educatie en schoolreizen, locatie verhuur mogelijk, zeer geschikt voor families en kinderen.

Kasteeltuinen Arcen Arcen, Limburg

star-full

8.5

Pittoreske kasteeltuin met bijzondere bloemen en planten. Diverse exposities kleuren het jaar. Geniet van lunch, brunch, ontbijt of picknick tussen het groen.

Mondo Verde Landgraaf, Limburg

star-full

8.2

Themapark met wereldtuinen en dieren, mooi aangelegde internationale tuinen, veel vogelsoorten en zoogdieren, diverse attracties en speeltuinen, compleet dagje uit met de hele familie.

De Tuinen van Appeltern Appeltern, Gelderland

star-full

7.9

Paleis Soestdijk Baarn, Utrecht

star-full

7.6

...

Huis Doorn Doorn, Utrecht

star-full

8.8

Museum in het oude woonkasteel van Keizer Wilhelm II. Vaste tentoonstelling over WOI in Paviljoen WOI. Wandeltuinen en park met keizerlijke allure. Diverse tentoonstellingen, arrangementen en evenementen.

Vergelijk alle 73 tuinen

Op Dagtripper vind je aanbiedingen, uitgebreide informatie & recensies voor alle populaire tuinen. Maak een nieuwe top10 op basis van locatie of bekijk alle overige tuinen hieronder.


Kasteel Heeswijk Heeswijk-Dinther, Noord-Brabant

star-full

8.8

Kasteel voor feesten, bruiloften en vergaderingen. Museum met rondleidingen en audiogids. Gezellige brasserie en kasteelwinkel. Rondleidingen en kinderrondleidingen mogelijk.

Kröller-Müller Museum Otterlo, Gelderland

star-full

8.3

Hedendaagse kunst in Nationaal Park De Hoge Veluwe, grote Van Gogh-collectie en beeldentuin in de vrije natuur. Rondleidingen en wisseltentoonstellingen.

Kasteel Keukenhof Lisse, Zuid-Holland

star-full

9.1

Bosrijk landgoed, meer dan 200 hectare bos, 18 monumenten, restaurant voor lunch en diner, high tea's, diverse workshops en meer.

Kasteel Duivenvoorde Voorschoten, Zuid-Holland

star-full

8.9

Kasteel met museumfunctie over de oorspronkelijke bewoners en diverse wisseltentoonstellingen. Kasteeltuinen, rondleidingen en diverse activiteiten, zoals lezingen, concerten, spelletjes, parkwandelingen en (kinder)feestjes.

Huis Bergh 's-Heerenberg, Gelderland

star-full

8.8

Een kasteel vol verhalen, rondleidingen met animerende audiotour. Iedere zondag ridderslag voor kinderen. Speciale activiteiten, kinderfeestjes en locatie voor familiedag. Sfeervol restaurant, gezellig hotel, prachtige wandeltuinen.

Twickel Ambt Delden, Overijssel

star-full

8.7

Historisch kasteel op groot landgoed met parken, tuinen en oude boerderijen, perfect voor fietstochten en wandelingen, mogelijkheid tot koffie en wat lekkers bij de Oranjerie, bekijk de moestuinen, molens en watertoren.

Kasteel Groeneveld Baarn, Utrecht

star-full

8.2

Historisch 18e-eeuws kasteel met een prachtig park vol bijzondere tuinen en ijskelder. Wisseltentoonstellingen in en om het kasteel. Gezellig Grand Café met mooi terras.

Amstelpark Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.9

Prachtig wandelpark met doolhof, diverse tuinen, kinderboerderij, speeltuin, kunstobjecten, treintje en midgetgolf. Compleet dagje uit met verschillende horecagelegenheden.

Museum van Loon Amsterdam, Noord-Holland

star-full

7.9

Bijzonder fraai woonhuis van de regentenfamilie Van Loon, nu omgetoverd tot museum. Het interieur geeft een perfecte weerspiegeling van de Gouden Eeuw. Prachtige tuinen.

Groot Warnsborn Arnhem, Gelderland

star-full

8.3

Hotel/restaurant gevestigd op een prachtig landgoed. Grote tuinen om in te wandelen, fietsroutes door de natuur of ga paardrijden. Geniet van lunch, brunch, diner of high tea of volg een kookworkshop.