Top 10 Tuinen

73 tuinen gevonden

Nederlands Openluchtmuseum Arnhem, Gelderland

star-full

8.6

Historisch museum over Nederlandse geschiedenis, openluchtmuseum, cultuur en kunst, nostalgische belevenis, activiteiten, educatieve programma's, groepsarrangementen.

Keukenhof Lisse, Zuid-Holland

star-full

9.0

Grote thematuinen, grote diversiteit aan bloemen en planten, gericht op volwassenen en bloemenliefhebbers, insectentuin en kinderboerderij, leuke en leerzame speurtocht voor kinderen, doolhof, demonstraties, compleet dagje uit.

Nederlands Openluchtmuseum Arnhem, Gelderland

star-full

8.6

Historisch museum over Nederlandse geschiedenis, openluchtmuseum, cultuur en kunst, nostalgische belevenis, activiteiten, educatieve programma's, groepsarrangementen.

Paleis Het Loo Apeldoorn, Gelderland

star-full

8.6

Voormalig Koninklijk Paleis, geschiedenis van de Oranjes, museum met koninklijke uitstraling, paleistuinen en wandelpark, schilderkunst, wisselende tentoonstellingen en evenementen, concerten.

Kasteel de Haar Haarzuilens, Utrecht

star-full

8.7

Grootste kasteel van Nederland, middeleeuws kasteel, kasteeltuinen en park, rondleidingen en activiteiten, feest- en trouwlocatie, zakelijke arrangementen, hertenkamp, doolhof, leuk en leerzaam uitje voor de hele familie.

Muiderslot Muiden, Noord-Holland

star-full

8.7

Kasteel en waterburcht, ridders en jonkvrouwen, de Gouden Eeuw, leer alles over de waterlinie, rondleidingen en speurtochten, educatie en schoolreizen, locatie verhuur mogelijk, zeer geschikt voor families en kinderen.

Paleis Soestdijk Baarn, Utrecht

star-full

7.6

...

Amstelpark Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.9

Prachtig wandelpark met doolhof, diverse tuinen, kinderboerderij, speeltuin, kunstobjecten, treintje en midgetgolf. Compleet dagje uit met verschillende horecagelegenheden.

Mondo Verde Landgraaf, Limburg

star-full

8.2

Themapark met wereldtuinen en dieren, mooi aangelegde internationale tuinen, veel vogelsoorten en zoogdieren, diverse attracties en speeltuinen, compleet dagje uit met de hele familie.

Kasteel Amerongen Amerongen, Utrecht

star-full

8.3

Prachtig museum kasteel met wisseltentoonstellingen en bijzondere tuinen om eindeloos in te wandelen. Iedere dag rondleidingen. Geregeld worden er bijzondere activiteiten georganiseerd.

Kasteel Groeneveld Baarn, Utrecht

star-full

8.2

Historisch 18e-eeuws kasteel met een prachtig park vol bijzondere tuinen en ijskelder. Wisseltentoonstellingen in en om het kasteel. Gezellig Grand Café met mooi terras.

Top aanbiedingenVergelijk alle 73 tuinen

Op Dagtripper vind je aanbiedingen, uitgebreide informatie & recensies voor alle populaire tuinen. Maak een nieuwe top10 op basis van locatie of bekijk alle overige tuinen hieronder.


Museum van Loon Amsterdam, Noord-Holland

star-full

7.9

Bijzonder fraai woonhuis van de regentenfamilie Van Loon, nu omgetoverd tot museum. Het interieur geeft een perfecte weerspiegeling van de Gouden Eeuw. Prachtige tuinen.

Kasteel Heeswijk Heeswijk-Dinther, Noord-Brabant

star-full

8.8

Kasteel voor feesten, bruiloften en vergaderingen. Museum met rondleidingen en audiogids. Gezellige brasserie en kasteelwinkel. Rondleidingen en kinderrondleidingen mogelijk.

Kasteeltuinen Arcen Arcen, Limburg

star-full

8.5

Pittoreske kasteeltuin met bijzondere bloemen en planten. Diverse exposities kleuren het jaar. Geniet van lunch, brunch, ontbijt of picknick tussen het groen.

Huis Doorn Doorn, Utrecht

star-full

8.8

Museum in het oude woonkasteel van Keizer Wilhelm II. Vaste tentoonstelling over WOI in Paviljoen WOI. Wandeltuinen en park met keizerlijke allure. Diverse tentoonstellingen, arrangementen en evenementen.

Kasteel Middachten De Steeg, Gelderland

star-full

8.5

Uit eten in een echt kasteel, mogelijkheid voor het vieren van feesten. Prachtige symmetrische tuinen om door te wandelen. Het kasteel is ook te bezichtigen.

Kasteel Duivenvoorde Voorschoten, Zuid-Holland

star-full

8.9

Kasteel met museumfunctie over de oorspronkelijke bewoners en diverse wisseltentoonstellingen. Kasteeltuinen, rondleidingen en diverse activiteiten, zoals lezingen, concerten, spelletjes, parkwandelingen en (kinder)feestjes.

Beeckestijn Velsen-Zuid, Noord-Holland

star-full

8.7

Wandel over het unieke landgoed van Buitenplaats Beeckestijn en waan je in vroegere tijden. De kruiden die je in de tuin tegenkomt, vind je in het restaurant terug op je bord.

Kasteel Erenstein Kerkrade, Limburg

star-full

7.3

Bijzonder uit eten en overnachten in een prachtig kasteel middenin de natuur. Wandel door de tuinen, bezoek het nabijgelegen GaiaZOO of verken het gezellige Kerkrade. Diverse evenementen door het jaar.

Kasteelpark Born Born, Limburg

star-full

7.9

Mooi kasteelpark met dierentuin en kinderboerderij, wandel in de fraaie kasteeltuinen, verschillende Europese en exotische dieren, insectenhuis, themadagen en activiteiten, speurtocht en rondleidingen, geschikt voor gezinnen met kinderen, scholen en volwassenen.

Slot Zuylen Oud-Zuilen, Utrecht

star-full

8.1

Een van de oudste kastelen aan de vecht, grote kunst- en antiekcollectie, groene tuin waar rondleiding mogelijk is, perfect voor wandelingen en fietstochten.